CORSA vs SC Sporting i reszta swiata
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
CORSA vs SC Sporting i reszta swiata
Ostatnio stojac na swiatłach z moim ojcem (ojciec za kierownica zeby niebyło) podjechało do nas SC sporting ... i nagle słysze WWRRRRYYYYM WWRRRYYYM... koles sie spojzał na ojca....
i juz wiadomo było o co biega.... nagle zapaliło sie zułte i zielone... i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu moja Corsa 1,2 na gazniku z 2 osobami na pokładzie zrobiła SC Sportinga jak chciała :0 ... z jakimi innymi autami mniej wiecej miała by jeszce szanse Corsa A 1,2 ??
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Re: CORSA vs SC Sporting i reszta swiata
Polski Fiat 126p- zmanym "Maluchem"ThomasTsT pisze: z jakimi innymi autami mniej wiecej miała by jeszce szanse Corsa A 1,2 ??
Kłódeczka

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Re: CORSA vs SC Sporting i reszta swiata
hahaha ale zes dojebal....hahaha malo z krzesla nei spadlemkristo pisze:Polski Fiat 126p- zmanym "Maluchem"ThomasTsT pisze: z jakimi innymi autami mniej wiecej miała by jeszce szanse Corsa A 1,2 ??
Kłódeczka
-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
No dzis ojciec objechał Golfa 3 bodajze 1,4 LPG(ale zawsze to niby lepsze od corsy):0 chwalił mi sie... no niewiem w sumie moja corsa ma koło 55KM to moze niewiele ale wystarczajaco... niechce sie tu wychwalac ani nic... tylko jestem ciekawy z jakimi furkami mozna sie ze swiateł miezyc:P(teoretycznie)
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
to w nawiasie w twoim poscie to swite slowa AMENThomasTsT pisze:No dzis ojciec objechał Golfa 3 bodajze 1,4 LPG(ale zawsze to niby lepsze od corsy):0 chwalił mi sie... no niewiem w sumie moja corsa ma koło 55KM to moze niewiele ale wystarczajaco... niechce sie tu wychwalac ani nic... tylko jestem ciekawy z jakimi furkami mozna sie ze swiateł miezyc:P(teoretycznie)
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
ooo Gumis Ty to jestes czlowiek z branzy .. niech zgadne organizujesz EROTICON ???? podobno ma pasc nowy rekord swiataGUMIS2000 pisze:ThomasTsT
fajna sprawa z tym SC
takie lekkie OT
długo ta panna bedzie sie masować ???? a konkrestnie
to Krystal Steal z filmu Naughty College School Girls 19 scena 4 .
p.s. mysle ze to co sie dzieje za 3min i 47 sec jest ciekawsze
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
nie jestem takim starym wyjadaczem jak Ty, ale niech zgadne - panna nadal masuje...tylko co innego pewnieGUMIS2000 pisze:mysle ze to co sie dzieje za 3min i 47 sec jest ciekawsze
a może Gumiś wrzucisz ten film na serwe co by wszyscy mogli sami ocenić ?
@Thomas
mysle, że mógłbyś spróbować nowa fieste, ja nie mialem problemów przy moim 1,0 60 km
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
Leze na cycach i i turlam sie sie po biurku.GUMIS2000 pisze:ThomasTsT
fajna sprawa z tym SC
takie lekkie OT
Gumis jestes boski
corsa b 3d x10xe
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
_balt_ pisze:to w nawiasie w twoim poscie to swite slowa AMENThomasTsT pisze:No dzis ojciec objechał Golfa 3 bodajze 1,4 LPG(ale zawsze to niby lepsze od corsy):0 chwalił mi sie... no niewiem w sumie moja corsa ma koło 55KM to moze niewiele ale wystarczajaco... niechce sie tu wychwalac ani nic... tylko jestem ciekawy z jakimi furkami mozna sie ze swiateł miezyc:P(teoretycznie)![]()
![]()
A te przed nawiasem jeszcze swietsze
czyzbys to byi Ty
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
ha ha ha ha ale z Ciebie GUMIS debeściakGUMIS2000 pisze:ThomasTsT
fajna sprawa z tym SC
takie lekkie OT
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI