nie strasz .. w tym roku straszyles i na strachu sie skonczylo ...._balt_ pisze:ja was wszystkich stuniguje na miedziance heheheeeeeee wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
MOJA 1 STRONKA www
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja jestem za pod pewnymi warunkami:
Przede wszystkim termin - pracuje i nie mam czasu na zabawy, a to jest zabawa.
Fotka DUZA (najlepiej z dzialu prasowego).
Okreslenie kierunku prac - czy oceniamy pomysl czy dokladnosc wykonania czy jedno i drugie?
Baza ma byc model PODSTAWOWY (zaden Kant bo to juz jest faza po
) tzn. przed stylizacja.
Pojazd MUSI byc rozpoznawalny (nie problem wkleic 90% obrazu z innego auta).
Jeszcze jedna, tym razem propozycja, model docelowy oceniamy w rozdzielczosci conajmniej 800x600 - tak, zeby bylo trudniej....
To tyle. Wybor fotki, osob oceniajacych i miejsca prezentacji zostawiam Tobie Filip.
Aha !! To nie moze byc Subaru (sorry - juz nie moge
).
Przede wszystkim termin - pracuje i nie mam czasu na zabawy, a to jest zabawa.
Fotka DUZA (najlepiej z dzialu prasowego).
Okreslenie kierunku prac - czy oceniamy pomysl czy dokladnosc wykonania czy jedno i drugie?
Baza ma byc model PODSTAWOWY (zaden Kant bo to juz jest faza po
Pojazd MUSI byc rozpoznawalny (nie problem wkleic 90% obrazu z innego auta).
Jeszcze jedna, tym razem propozycja, model docelowy oceniamy w rozdzielczosci conajmniej 800x600 - tak, zeby bylo trudniej....
To tyle. Wybor fotki, osob oceniajacych i miejsca prezentacji zostawiam Tobie Filip.
Aha !! To nie moze byc Subaru (sorry - juz nie moge
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
W sumie racja, ze termin moze byc pewna niedogodnoscia dla pracujacych.
Moim zdaniem powinno sie oceniac i pomysl i wykonanie.
moja propozycja jest taka, ze wykonane prace wyslemy do jednej oceny, ktora zamiesci je na forum. Na pracach nie powinno byc zadych znakow swiadczacych o wykonawcy, co zapewni anonimowosc i bezstronnosc komentarzy.
Moim zdaniem powinno sie oceniac i pomysl i wykonanie.
moja propozycja jest taka, ze wykonane prace wyslemy do jednej oceny, ktora zamiesci je na forum. Na pracach nie powinno byc zadych znakow swiadczacych o wykonawcy, co zapewni anonimowosc i bezstronnosc komentarzy.
-
FilipTeodorek
- Świeżak
- Kontakt: