http://www.filiptuning.pl
zapraszam na stronke jest tam rowniez FORUM DYSKUSYJNE
A WIEC ZAPRASZAM DO LOGOWANIA SIE:)
POZDRO

scotty pisze:wyrzuc lepiej foty corsy prezesa bo jak to zobaczy to cie zbanuje na wszystkich forach swiata![]()
Czyli ze Prezes sie nie zna na tuningu...ło fakFilipTeodorek pisze:www.filiptuning.republika.pl
a co do corsy flippera widac ze sie co poniektorzy na Tuningu nieznaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"pierdolicie Hipolicie"FilipTeodorek pisze:nie prezes tylko wy piszecie krytykujecie wykonanie tego auta.
wedlug mnie dfajnie wyszlo wam moze sie niepodaobac. I TO WY SIE NA TUNINGU NIE ZNACIE niemowie tu o VT BO O TYM TO CHYBA NIKT NIEMA POJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pirat pisze:"pierdolicie Hipolicie"FilipTeodorek pisze:nie prezes tylko wy piszecie krytykujecie wykonanie tego auta.
wedlug mnie dfajnie wyszlo wam moze sie niepodaobac. I TO WY SIE NA TUNINGU NIE ZNACIE niemowie tu o VT BO O TYM TO CHYBA NIKT NIEMA POJECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak patrze na Twoje pracki, to dochodze do wniosku, ze ty rowniez sie nie znasz na vt.
Myslisz, ze tu zaglada stado glabow czy co? Nikt si na niczym nie zna?
Zgadzam sie, ze corsa Flippera wyszla do bani, nie tylko z reszta:
1) malo zmian
2) IC od Stara chyba
3) rury od IC krzywo ( z reszta to jedna i ta sama)
4) tylna felga koslawa
5) co to za bohomazy na masce?
6) brak cienie pod zderzakiem
7) no i kompresja zzarla Ci jakosc fotki
jednym slowem - nienaturalnie troche...
Mam zauwazyc niedociagniecia w innych pracach?
Troche pokory chlopcze
dziekizgubek pisze:pirat pisze:"pierdolicie Hipolicie"FilipTeodorek pisze:nie prezes tylko wy piszecie krytykujecie wykonanie tego auta.
Jak patrze na Twoje pracki, to dochodze do wniosku, ze ty rowniez sie nie znasz na vt.
Myslisz, ze tu zaglada stado glabow czy co? Nikt si na niczym nie zna?
Zgadzam sie, ze corsa Flippera wyszla do bani, nie tylko z reszta:
1) malo zmian
2) IC od Stara chyba
3) rury od IC krzywo ( z reszta to jedna i ta sama)
4) tylna felga koslawa
5) co to za bohomazy na masce?
6) brak cienie pod zderzakiem
7) no i kompresja zzarla Ci jakosc fotki
jednym slowem - nienaturalnie troche...
Mam zauwazyc niedociagniecia w innych pracach?
Troche pokory chlopcze
![]()
A tak na marginesie to Pirat zajebiste te Twoje przerobki
gosciu chyba cie jezus opuscilFilipTeodorek pisze:www.filiptuning.republika.pl
a co do corsy flippera widac ze sie co poniektorzy na Tuningu nieznaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...raczej CTM-owska_balt_ pisze:ZJEBA " to taka nowa polska tradycja"
Flipper pisze: Co do VT jak juz jestesmy w temacie to chetnie zgodze sie na to aby wybrac zdjecie, ktore razem podrasujemy i damy do oceny - wybor osob oceniajacych zostawie Twobie. Zobaczymy jak wtedy efekty skomentujesz![]()
Podejmiesz wyzwanie ?