DANGER: Spoty w 100licy
- satan
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
1) byliśmy pod i w GM na parkingu i CHUJ, nowego Clubowicza nie było.
TERAZ ZJEBA:
ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB.
2) Po Zjebie, pojechaliśmy do Legionowa bo z nerw żeśmy wyszli.
TERAZ ZJEBA:
ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB, ZJEB.
2) Po Zjebie, pojechaliśmy do Legionowa bo z nerw żeśmy wyszli.
powered by PTT & VTG
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No i tradycji musialo sie stac zadosc i nowy klubowicz ZJEB musi dostac, to tak zwane pasowanie na CTM-iarza 
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
krisso
- Nowy
- Kontakt:
uno momento ludziska,a kto powiedzial ze pod GM ?? Ja sie tam na wtorek ustawialem z Markosem,nie wyszlo,ale do glowy mi nie przyszlo ze wasz spocik bedzie pod GM.Myslalem ze gdzies indziej sie spotykacie i ze tak powiem,nie wyczekujecie na mnie z utesknieniem
ale jak tak to bardzo przepraszam,zjebka sie nalezy
wykazuje skruche i obiecuje poprawe tylko mowcie kiedy a ja sie dostosuje 
- satan
- Weteran
- Kontakt:
krisso pisze:uno momento ludziska,a kto powiedzial ze pod GM ?? Ja sie tam na wtorek ustawialem z Markosem,nie wyszlo,ale do glowy mi nie przyszlo ze wasz spocik bedzie pod GM.Myslalem ze gdzies indziej sie spotykacie i ze tak powiem,nie wyczekujecie na mnie z utesknieniemale jak tak to bardzo przepraszam,zjebka sie nalezy
wykazuje skruche i obiecuje poprawe tylko mowcie kiedy a ja sie dostosuje
Poczytaj sobie temat ten dokładniej i temat "Coś w okolicach warszawy"
Zawsze żeśmy się ustawiali w GM a potem jeździliśmy w różne miejsca