Bemowo 25.09.2004
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jak zwykle....
przed impreza cos musi mi sie przydazyc, dzis zdolny kyniek zgubil portfela w nim: prawko, dowod, dowod rejestracyjny, ubezpieczenie, karta platnicza, legitymacja, 180zl i pare jeszcze cennych dokumentow. wiec teraz nie mam za co jechac i czym i wogole jestem wkur,,, zly no jestm
tja nastał czas spokojnego kombi...
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Taaaaaaaaaaaa z pewnoscia go nie bedziearts pisze:_balt_ pisze:nie powiem wam czy bede bo jak powiem to nietorzy moga nie przyjechac heheheee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiemy wiemy kant nie bedzie gotowy ...nie bedzie Ciebie
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
ale sluchaj byly nowki sztuki karty zapakowane jeszcze, a pozatym wrzucil go specjalnie w zagrodzone miejsce, a zreszta nie wazne wazne ze sie znalazlpirat pisze:ale bzdura Kyniek! Nie chcial Ci swinstw robic, a pieniadze zajebal?
Poprostu zgubiles, a ktos znalazl i wzial tylko kase. Malo takich przypadkow?
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
Z portfela bierze sie TYLKO kase.kyniek pisze:ale sluchaj byly nowki sztuki karty zapakowane jeszcze, a pozatym wrzucil go specjalnie w zagrodzone miejsce, a zreszta nie wazne wazne ze sie znalazlpirat pisze:ale bzdura Kyniek! Nie chcial Ci swinstw robic, a pieniadze zajebal?
Poprostu zgubiles, a ktos znalazl i wzial tylko kase. Malo takich przypadkow?![]()
po 1 w przypadku wpadki nikt zlodziejowi nic nie udowodni . Karty tylko kredytowe ale i tak rzadko, - dokumenty i inne karty traktowane sa jak badziew.
po 2 z kartami telefonicznymi nikt sie nie bedzie bawil w sprzedawanie - bo to po prostu strata czasu
po 3 miejsce w jakie wrzucil portfel tez swiadczy o tym ze koles mial pojecie o kradziezy.
Dlatego wyglada mi to na raczej na robote kieszonkowca.
Gdyby walnal Ci portfel kolega, czyli jakis amator to sprzedlaby karty, nawet sam portfel, wzial kase a dokumenty przyniosl by Ci jakis chlopak ktory chcialby znalezne. Wiec nie posadzaj niepotrzebnie kolegow.
Pozdro
P.S. nie zebym mial osobiste doswiadczenie, ale znalo sie w zyciu roznych ludzi
corsa b 3d x10xe
- kyniek
- Weteran
- Kontakt:
ad1. na szczescieDARD pisze:1. Dokumenty się znalazły i to jest ważne.
2. ilu was jedzie na top Bemowo .
3. Co dokłądnie oznacza OT??
ad2 nie wiadomo jak najwiecej sie uda
ad3 OT-off topic czyli topic troche nie zwiazany z calym watkiem tematu czy rozmowy
-
peter-berlin
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
drogi kolego !!! przypominam, ze jest 15.09 - nie wywiazujesz sie z umowy - daje ci czas do poniedzialku. nie jestes w porzadku - mi tez sie konczy cierpliwosc. unikasz mnie -ale nieszkodzi.
akurat mam wolny weekend - mozliwe , ze sie spotkamy
akurat mam wolny weekend - mozliwe , ze sie spotkamy
Zapraszam na Allegro:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=686730
-
peter-berlin
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
no chyba tak - jak sie okazalo qomo nie wywiazuje sie z umowy i bardzo mnie unika - dlatego probuje zlapac go choc przez forum - bede wdzieczny o wszelka pomoc w namierzeniu go 
Zapraszam na Allegro:
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
WYBIERA SIE KTOS JUTRO CZY TEMAT UMARL SMIERCIA NATURALNA???
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila