No powiedzcie, ze sie myle
[OT] Kto z was....?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
@ flipper
mylisz sie!
ja za swoj enie placilem ani za pierwszym, ani za drugim razem, za to mialem po 2 podejscia do obydwu egzaminow
@ kurbat:
gdybym mial caly czas jezdzic asekuracyjnie jak jakis niedowidzacy dziad to:
1. nie zrobilbym w samochodzie wylacznika abs (bo niby lepiej hamuje z wlaczonym..)
2. jezdzilbym caly czas 50, a w trasie 80
3. wyjezdzalbym z podporzadkowanych 3x dluzej niz robie to teraz
4. nie mialbym tylu kilometrow za soba, bo jezdzilbym polowe wolniej niz jezdze teraz
wniosek jeden: masz do czynienia z czlowiekiem rozsadnym, znajacym juz troche swoje mozliwosci jak i mozliwosci swojego samochodu. nie zmienia to faktu, ze zlamalem przepis i zostalem za to ukarany mandatem
i tak - to bylo nierozsadne, bo poprostu rozpedzilem sie z trasy i jakos nie chcialo mi sie hamowac za mocno na grocie roweckim
tam to naprawde malo kto zwalnia do mniej niz 80, a znak stoi jak byk - 40 i nic ponadto...
mylisz sie!
ja za swoj enie placilem ani za pierwszym, ani za drugim razem, za to mialem po 2 podejscia do obydwu egzaminow
@ kurbat:
gdybym mial caly czas jezdzic asekuracyjnie jak jakis niedowidzacy dziad to:
1. nie zrobilbym w samochodzie wylacznika abs (bo niby lepiej hamuje z wlaczonym..)
2. jezdzilbym caly czas 50, a w trasie 80
3. wyjezdzalbym z podporzadkowanych 3x dluzej niz robie to teraz
4. nie mialbym tylu kilometrow za soba, bo jezdzilbym polowe wolniej niz jezdze teraz
wniosek jeden: masz do czynienia z czlowiekiem rozsadnym, znajacym juz troche swoje mozliwosci jak i mozliwosci swojego samochodu. nie zmienia to faktu, ze zlamalem przepis i zostalem za to ukarany mandatem
tam to naprawde malo kto zwalnia do mniej niz 80, a znak stoi jak byk - 40 i nic ponadto...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2004, o 23:19 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

-
sir_Dave
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja mam od 11 lat ale w ciagu 10 to samochodami zrobilem moze z 500 km (corsa w ciagu roku 10 k). Tak wiec staz w posiadaniu nie musi isc w parze z doswiadczeniemAdamXXL pisze:jeszcze zaczną palcami wytykać, że jacyś "oldboje"scotty pisze:zbieramy chetnych do klubu![]()
A prawko zdalem za pierwszym razem na malaczu. Egzaminator mial po prostu dobry dzien i puscil mimo 3 malych bledow
corsa b 3d x10xe
-
gregorix
- Nowy
- Kontakt:
Ja zdałem za 2 razem( za pierwszym pomyliłem ściągi na testach ).
Za drugim egzaminator nawet mierzył stopą czy auto równo stoi w kopercie. Zdawałem w 97 roku w Wa-wie a był to trudny okres do zdawania prawka bo udupiali ludzi "hurtem" a za 13 egzamin sie nic nie płaciło(taka była tradycja
)
Za drugim egzaminator nawet mierzył stopą czy auto równo stoi w kopercie. Zdawałem w 97 roku w Wa-wie a był to trudny okres do zdawania prawka bo udupiali ludzi "hurtem" a za 13 egzamin sie nic nie płaciło(taka była tradycja
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
-
DARD
- Świeżak
- Kontakt:
Ja zdałem za pierwszym razem (bez kitu i najlepiej ze zdajacych)
to po pierwsze
po drugie
ograniczenia predkości na mostach jak słusznie zauwazył kurbat są spowodowane wilgocią ale nie tylko wjazd na most powoduje drgania im wieksza prędkośc tym większe drgania im wieksza prędkość pojazdu i jego ciężar tym większe nadwyrężenie konstrukcj.
Stad ograniczenia prędkości
Mówi wam to prawie inżynier budownictwa drogowego (10 lat się uczę przedmiotu a od 6 przacuje w zawodzie MOSTY NIE SA MI OBCE)
to po pierwsze
po drugie
ograniczenia predkości na mostach jak słusznie zauwazył kurbat są spowodowane wilgocią ale nie tylko wjazd na most powoduje drgania im wieksza prędkośc tym większe drgania im wieksza prędkość pojazdu i jego ciężar tym większe nadwyrężenie konstrukcj.
Mówi wam to prawie inżynier budownictwa drogowego (10 lat się uczę przedmiotu a od 6 przacuje w zawodzie MOSTY NIE SA MI OBCE)
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
he, he mnie udało się zdać za pierwszym razem, choć niepowiem zdenerwowany byłem jak chol....a
mnie jeszcze nigdy nie udało się dostać mandatu 
coś w tym musi być skoro są takie ograniczenia, chociaz muszę przyznać że niektóre stoją w bardzo "dziwnych" miejscachDARD pisze:ograniczenia predkości na mostach jak słusznie zauwazył kurbat są spowodowane wilgocią ale nie tylko wjazd na most powoduje drgania im wieksza prędkośc tym większe drgania im wieksza prędkość pojazdu i jego ciężar tym większe nadwyrężenie konstrukcj.
a to szczęściarz z Ciebie MARKOS!markos pisze:3 mandaty: 10pkt + 10pkt + 8pkt
jedyny przepis, ktory lamie - to ograniczenia predkosci.
zawsze jakos dziwnie trafiam na policje w miejscach, gdzie na 40 mam np. 127
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Na naszym moscie jest inaczej. Po pierwsze to ograniczenie jest tylko na czesci mostu i tylko w jedna strone. Po drugie droga powinna isc srodkiem (ale tam sa tylko ruiny nie dokonczonej drogi). Trasa jest poprowadzona dojazdem do tamtej glownej drogi w ruinie. W ten sposob dojazd stal sie jedna z najbardziej uczeszczanych drog w miescie, pomijac to, ze to krajowka.
B x14sz
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
to moze nastepny wyjazd na miedziana zrobimy autobusem??Gobo pisze:A ja już siedem lat mam prawko na Autobus ,o kat B to już nawet nie pamiętam
@Pirat zgodze sie z Toba. w moim miescie 70tys ludzi zaczac jezdzic jest latwiej bo i ruch mniejszy, ale w wiekszych miastach zdanie egzaminu wcale nie musi gwarantowac odnalezienia sie w ruchu.
P.S. ja zdawałem prawko 13 z tym ze w poniedzialek, a w kieszeni mialem kase na oplacenie nastepnego egzaminu
-
sir_Dave
- Nowy
- Kontakt:
OBCTM_balt_ pisze:OLD BOY rulezz ja tez sie pisze . kiedy old boy,si juz jezdzili to cala reszta jesze z dywanu na podloge zeskakiwala , i na ksiedza wolali zorro . heheheheeeeAdamXXL pisze:jeszcze zaczną palcami wytykać, że jacyś "oldboje"scotty pisze:zbieramy chetnych do klubu![]()
![]()
![]()
Old Boy Corsa Tuning Masters
corsa b 3d x10xe
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
CSM-CORSA SERIA MASTERSAro83 pisze:CTD - Corsa Tuning Dziadki![]()
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
@Corstek
ograniczenie stoi w obu kierunkach (i nawet fotoradar tam kiedys w krzakach probowali montowac
), ale tylko z jednej strony mostu, wiec jakos tlumaczenie o wilgoci do mnie nie trafia, moze drgania maja jakis wplyw.. Jak by nie bylo Arts ma chyba racje po co glownie stoi tam ten znak
.
@Kurbat
co do umiejetnosci Markosa to nie znam ich w sytuacji zagrozenia, ale po krotkiej przejazdzce musze przyznac, ze zna swoj samochod i dobrze go czuje..
. Ja nie znajac mozliwosci jego corsy bylem pewien, ze tych zakretow nie da rady pokonac tak szybko

@Oldboy'e
Moze czas na okresowe badania? Dziadki slabo sobie radza za fajera..

ograniczenie stoi w obu kierunkach (i nawet fotoradar tam kiedys w krzakach probowali montowac
@Kurbat
co do umiejetnosci Markosa to nie znam ich w sytuacji zagrozenia, ale po krotkiej przejazdzce musze przyznac, ze zna swoj samochod i dobrze go czuje..
@Oldboy'e
Moze czas na okresowe badania? Dziadki slabo sobie radza za fajera..

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
@ endo nie ma co wprowadzać podziałów, bo jak się starszyzna plemienna zbierze to siusiumajtki pożałują
ps. oczywiście żarty
ps. oczywiście żarty
-
DARD
- Świeżak
- Kontakt:
Ja mam prawko od 8 lat w tym czasie przejechałem:scotty pisze:kurde jak podzial na lata sie nie podoba to moze zrobimy
podzial na ilosc przejechanych kilometrow w zyciu CO??
120 tys. km fiatem uno z bajecznym silnikiem 1,0 FIRE
i 28 tys. km Corsiawa z silnikiem 1,4 (straszne spalanie)
w sumie brakuje mi 2 tyś do 150
NIE LEKCEWAŻ POTĘGI MOCY 
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ja na prawko zdawałem 2 razy, za pierwszym razem oblali mnie na placyku, na parkowaniu równoległym a za drugim razem poszło gładko. Najmilej wspominam spotkania na następnym terminie z tą samą grupą osób co wcześniej
A co do całej batali na temat jazdy to jeżdże tak jak mi się podoba, w skrócie można powiedzieć że posiadam wyobrażnie a nie kieruje sie fantazją.
ściska
a Twój puszcza ?

A co do całej batali na temat jazdy to jeżdże tak jak mi się podoba, w skrócie można powiedzieć że posiadam wyobrażnie a nie kieruje sie fantazją.
haya trafiłesDo M&M
CO się śmiejesz z mojego obrazkaco zwieracz Ci sciska
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Satan ale na miejscu pasażera się nie liczysatan pisze:Ja przejechałem 10 Landem, około 15 TSką
Corsą B 60 tysi a C prawie 10 tysi i zaznaczam że prawko mam jakieś 2 lata
Co daje nam: około 95 tysi. Czyli rocznie robie około 50 tysi
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert