Kierunkowskaz nie działa
-
pedr0s
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Kierunkowskaz nie działa
Tak jak w temacie nie dziala mi prawy przedni kierunek ( tj jezeli siedzi sie w aucie ) . Odkrecilem pokrywe aby zobaczyc filtr powietrza przykrecam ją spowrotem a wrsacam patrze radio sie wylonczylo.. i kuerunkowskaz przedni nie dziala tylni dziala normlanie myslalem ze to zarowka ale nie zarowka jest ok bezpieczniki tez wszystkie wporządku przewod ktory jest podlonczony miedzy zarowke a wiazke.. rowniez sprawny.. prosze o pomoc bo pie...olca dostane 
Opel Corsa A 1.2 S :::.55 KM.::: ::: 5 DzwiowY LanS edit by pedr0s :::
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Re: Kierunkowskaz nie działa...to napewno nie zarówka
A jak wlaczysz awaryjne to dziala ?? jak tak to wtedfy na 100% wlacznik kierunkowskazowpedr0s pisze:Tak jak w temacie nie dziala mi prawy przedni kierunek ( tj jezeli siedzi sie w aucie ) . Odkrecilem pokrywe aby zobaczyc filtr powietrza przykrecam ją spowrotem a wrsacam patrze radio sie wylonczylo.. i kuerunkowskaz przedni nie dziala tylni dziala normlanie myslalem ze to zarowka ale nie zarowka jest ok bezpieczniki tez wszystkie wporządku przewod ktory jest podlonczony miedzy zarowke a wiazke.. rowniez sprawny.. prosze o pomoc bo pie...olca dostane
..::CTM#117::..
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Wez przeczysc styki w tym kierunkowskazie a jak to nie pomoze to sobie poprowadz kabelek od tego dzialajacego i sprawe masz rozwiazana...bosz przeciez to wystarczy troszeczke pomyslec...pedr0s pisze:awaryjne dzialają ale nie dziala dalej ten prawy pozatym jak moze byc wlocznik skoro tylne prawe działa ??
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
odezwal sie madralazgubek pisze:Wez przeczysc styki w tym kierunkowskazie a jak to nie pomoze to sobie poprowadz kabelek od tego dzialajacego i sprawe masz rozwiazana...bosz przeciez to wystarczy troszeczke pomyslec...pedr0s pisze:awaryjne dzialają ale nie dziala dalej ten prawy pozatym jak moze byc wlocznik skoro tylne prawe działa ??
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Gdyby od kazdej zaroweczki byl oddzielny bezpiecznik to bys sie juz do samochodu nie zmiescil, bo byly by w nim same bezpieczniki...Kurbat pisze:może też tak być, że padl Ci bezpiecznik odpowiedzialny za tą właśnie żaróweczke - niestety nie wiem który to i czy zaraz zjeby nie dostane za nietrafna podpowiedź
Oj Kurbat, Kurbat...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
w malaczu miałem np tak , że na jednym bezpieczniku było jedno światło drogowe, oświetlenie wnętrza i kierunek, na innym jakieś inne rzeczyzgubek pisze:Gdyby od kazdej zaroweczki byl oddzielny bezpiecznik to bys sie juz do samochodu nie zmiescil, bo byly by w nim same bezpieczniki...Kurbat pisze:może też tak być, że padl Ci bezpiecznik odpowiedzialny za tą właśnie żaróweczke - niestety nie wiem który to i czy zaraz zjeby nie dostane za nietrafna podpowiedź
Oj Kurbat, Kurbat...
nie mówie, że na każdą żarówkę jest osobny bezpiecznik
oj zgubciu, zgubciu..
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
kurbat kurbat to byl malec hehehheeeeeeKurbat pisze:w malaczu miałem np tak , że na jednym bezpieczniku było jedno światło drogowe, oświetlenie wnętrza i kierunek, na innym jakieś inne rzeczyzgubek pisze:Gdyby od kazdej zaroweczki byl oddzielny bezpiecznik to bys sie juz do samochodu nie zmiescil, bo byly by w nim same bezpieczniki...Kurbat pisze:może też tak być, że padl Ci bezpiecznik odpowiedzialny za tą właśnie żaróweczke - niestety nie wiem który to i czy zaraz zjeby nie dostane za nietrafna podpowiedź
Oj Kurbat, Kurbat...
nie mówie, że na każdą żarówkę jest osobny bezpiecznik
oj zgubciu, zgubciu..