[OT] wlazcie na czata
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Pewnie ma MZ-kesatan pisze:A masz Jave zainstalowaną!markos pisze:a u mnie sie cos zjebalo i nie moge sie wbic na czataFatal error: Class db_local: Cannot inherit from undefined class db_sql in /tuning/html/chat/include/configuration.inc.php on line 64
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
...chyba ATB...Kurbat pisze:OT - hayabusa - masz Rikiego Martina w avatarku :0hayabusa 5 pisze:Może teraz ktoś wejdzie![]()
![]()
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Faktycznie wygląda jak Andre z ATB ale to jednak Riki...arts pisze:ejj no chyba kazdy wie tylko jaja sobie robimyUcHO pisze:Sami jestescie jak Riki![]()
Zgubek ma racje to Andre z ATB
chociaz jest ludzace podobienstwo do jednego pana z kantem w podpisie.....
Zamaskował sie ale nic to nie pomogło
Rikkki rulez
ja osobiśce wlaściwie to tak ogólnie prawda tak jakby no wiecie ten tego wprost uwielbiamGobo pisze:Co się śmiejecie , przecież chłopak moze lubi muzyke Rikiego