corsa z niemiec, pomoc w sprowadzeniu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
corsa z niemiec, pomoc w sprowadzeniu
siemano
potrzebuje jeszcze w tym miesiacu sprowadzic z niemiec corse a rocznik 92-93, bezwypadkowa, blacharka i buda w dobrym lub bardzo dobrym stanie, reszta elementow bez znaczenia chociaz dobrze by bylo gdyby byla jezdzaca
w zwiazku z tym mam prosbe czy ktos ma w temacie importu jakies doswiadczenie? jakies kontakty w niemczech bo przyznam sie ze nawet nie wiem gdzie zaczac tego szukac
bede wdzieczny za kazda pomoc
potrzebuje jeszcze w tym miesiacu sprowadzic z niemiec corse a rocznik 92-93, bezwypadkowa, blacharka i buda w dobrym lub bardzo dobrym stanie, reszta elementow bez znaczenia chociaz dobrze by bylo gdyby byla jezdzaca
w zwiazku z tym mam prosbe czy ktos ma w temacie importu jakies doswiadczenie? jakies kontakty w niemczech bo przyznam sie ze nawet nie wiem gdzie zaczac tego szukac
bede wdzieczny za kazda pomoc
c20mboT
-
pedr0s
- Nowy
- Kontakt:
szczeze mowiąc to będzie ciężko...Wiekszość aut jusz poszla zostały same wraki w niemczech wszystko jeździ do holandii. Jednak jesli znajdziesz cos to najlepiej cos zarejestrowanego bo tak bedziesz musiał holować. Z kolei jezeli znajdziesz cos zarejestrowanego to zwróć uwage na rejestracje sa z czerwonym paskiem i są z zółtym paskiem roznicza jest taka 1 z tych rejestracji sa to resjestracje stale normlane wiesz mozna na nich katać a te 2 sa to tablice probne...
Powodzenia
Opel Corsa A 1.2 S :::.55 KM.::: ::: 5 DzwiowY LanS edit by pedr0s :::
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
szukal bym w polsce..... tu kupisz juz za 2,500zl a w niemczech to raz ze trza sie naszukac niezle dwa ze juz malo tego jest a trzy ze dostaniesz albo zlom za duze pieniadze albo cos niezlego nawet za jeszcze wieksze... koszt sprowadzenia (w moim przypadku) + oplaty to ok 1700-2000 w zaleznosci skad + cena auta min. 400€ za te roczniki....

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ren daj ogłoszenie do autogielda.com.pl z zaznaczeniem żeby ukazało się przedewszystkim w wydaniu papierowym. u nas to podstawowa gazeta i nawet wartości aut w ubezpieczalniach często wg. niej ustalają
. znalazłem tak sporo nietypowych rzeczy
wpisz co oczekujesz i za 1-2tyg zaczną telefony dzwonić
wpisz co oczekujesz i za 1-2tyg zaczną telefony dzwonić
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
1.2 45KM to jest to czego Ci potrzebawow pisze:tez sie przymierzam do przyciagniecia jakiegos szczurka z niemiec... bylby samochod rezerwowy na czas gdy c20rsa stoi w jakims warsztacie...
-
Matys
- Nowy
- Kontakt:
BRAWIMEX pisze:Zobacz to nie ideał ale...
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=31857080
Też mam taką wersje autka.
Corsa A 1.4i C14NZ
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dokladnie tak!!! zaczalem sie rozgladac i po komisach to zlomy zostaly straszne, ale prywatnie od ludzi jescze sa jakies znosne...AdamXXL pisze:1.2 45KM to jest to czego Ci potrzebawow pisze:tez sie przymierzam do przyciagniecia jakiegos szczurka z niemiec... bylby samochod rezerwowy na czas gdy c20rsa stoi w jakims warsztacie...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ale zdradz czy a czy b?wow pisze:dokladnie tak!!! zaczalem sie rozgladac i po komisach to zlomy zostaly straszne, ale prywatnie od ludzi jescze sa jakies znosne...AdamXXL pisze:1.2 45KM to jest to czego Ci potrzebawow pisze:tez sie przymierzam do przyciagniecia jakiegos szczurka z niemiec... bylby samochod rezerwowy na czas gdy c20rsa stoi w jakims warsztacie...
corsa A & Audi S3