Jakość nowych samochodów...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jakość nowych samochodów...
nawet nie trzeba zgadywac z gory wiadomoqomo pisze:nie zagladam ale zgaduje ze chodzi o sl'a..
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Jakość nowych samochodów...
hihi wczesdzie o ty mowia...nawet na sr synek tej pani sie wypowiadal..a raczej zbieal info...arts pisze:nawet nie trzeba zgadywac z gory wiadomoqomo pisze:nie zagladam ale zgaduje ze chodzi o sl'a..![]()
![]()
http://forum.streetracing.pl/viewtopic.php?t=15058
corsa A & Audi S3

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Zeby sie nie rozwlekać powiem krótko :
1. Wiem coś o awaryjności nowych niemieckich aut z autopsji - niestety.
2. Nasz nowy "francuz" z salonu po 4 latach i 24 kkm w chwili sprzedaży doświadczał jedynie napraw związanych z tak intensywna eksploatacją (wszystkiego sie można było spodziewać). Mam nadzieje, że jego kolejna nowiutka wersja też nie będzie sprawiać kłopotu...tfu,tfu,tfu...
1. Wiem coś o awaryjności nowych niemieckich aut z autopsji - niestety.
2. Nasz nowy "francuz" z salonu po 4 latach i 24 kkm w chwili sprzedaży doświadczał jedynie napraw związanych z tak intensywna eksploatacją (wszystkiego sie można było spodziewać). Mam nadzieje, że jego kolejna nowiutka wersja też nie będzie sprawiać kłopotu...tfu,tfu,tfu...