a wiesz ze juz tak bylo i naprawde sie nie ubawil tylko sam w koncu nie wiedzial jak to jest i ladnie powiedzial prosze jechac... tylko zdjecia rob w w wyznaczonych miejscach bo w przeciwnym wypadku moze byc zabranie dowodu.... osobistego....kubelt pisze: No tak, bardzo ciekawa teza, interpretacja prawa na swoj wlasny sposobNie omieszkaj przypomniec tego napotkanemu policjantowi, ktory cie zatrzyma do kontroli, ubawi sie chlopak
![]()
[OT] Mandaty za przyciemniane szyby w samochodach
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Akurat ta szkola jest w moim miescie i tak sie akurat sklada, ze i ja, i niektorzy z tego forum wiedza jak postepuje tutejsza policja.akurat tak glupio wychodzi ze mam kilku kolegow w szkolce gdzie ucza sie wszystkiego od podstaw i jezdza z kierowcami zawodowymi ktorzy wlasnie za takie GUWNO nie dostali awansu.... (ale chyba wiesz lepiej co sie u was dzieje)...
Oczywiscie, ze zrobie jak uwazam a mianowicie zapne sie w pasy. Nie wiem, czy miales w zyciu kontakt z rachunkiem prawdopodobienstwa, ale jesli ktos mowi, ze szansa zmniejszenia prawdopodobienstwa urazu jest rowna 90/10, to wole skorzystac z 1-szej opcji, do serca biorac sobie przypadek Kubelta i jego pozniejsze problemy z kregoslupemto ze zdarza sie brak pasow uratowac komus zycie moze jest kropla w morzu ale jest... a naprawde nie wiadomo co akurat cie uratuje wiec robisz jak uwazasz....
no chyba forum sluzy do wymiany pogladow na rozne tematy. Ja mam takie zdanie, ty masz inne i dyskutujemy. Mam jednak nieodparte wrazenie, ze albo nie rozumiesz o co Kubeltowi i mi chodzilo, albo rzniesz glupa.kamiloooo pisze: bez sensu jest pisanie swojego zdania bo wtedy jest sie krytykowanym przez "znawcow" prawa, zycia i wszystkich sytuacji ktorzy wylacznie maja swoje zdanie..... niech bedzie wiec ze trzeba zabierac dowody za czarne szyby bo nic nie widac i niebezpiecznie.... pozdrawiam wszystkich co przestrzegaja prawa w kazdym najmniejszym calu... pozdro
Twoje ostatnie zdanie zabrzmialo, jakbys i tak byl najmadrzejszy i masz gdzies zdanie nasze i innych.
pozdrawiam
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
No nie do konca tak bylopirat pisze:do serca biorac sobie przypadek Kubelta i jego pozniejsze problemy z kregoslupem![]()
Tego, o ktorym pisalem, nigdy tu nie przytoczylem bo i nie ma sie czym chwalic. Po prostu wiedzac, ze przydzwonie a jestem bez pasow postanowilem sie zaprzec o kierownice, co bylo kretynskim pomyslem. Ale z drugiej strony brak zaparcia sie moglo skonczyc sie lotem przez szybe, wiec sam nie wiem. Ogolnie moja wlasna glupota, ze sie nie zapialem, nawet na te pareset metrow.
EDIT: literowka
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2004, o 00:21 przez kubelt, łącznie zmieniany 2 razy.
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Kontakt:
no wlasnie widze ze ty chcesz byc najmadrzejszy i piszesz mi o rachunku prawdopodobienstwa (ktory zapewne mial kazdy to mial matematyke w podstawowce)... wszystko bardzo dobrze rozumiem zarowno kubelta jak i ciebie i twoje "nieodparte wrazenie ze nie rozumiem albo rzne glupa" jest bardzo nieodpowiednie i bledne.... szanuje zdanie innych... ale w naszej dyskusji padaja ciagle te same argumenty wiec uznajmy ze jest tak jak ma byc i tak bedzie najlepiej.... pozdrawiampirat pisze:Akurat ta szkola jest w moim miescie i tak sie akurat sklada, ze i ja, i niektorzy z tego forum wiedza jak postepuje tutejsza policja.akurat tak glupio wychodzi ze mam kilku kolegow w szkolce gdzie ucza sie wszystkiego od podstaw i jezdza z kierowcami zawodowymi ktorzy wlasnie za takie GUWNO nie dostali awansu.... (ale chyba wiesz lepiej co sie u was dzieje)...
Oczywiscie, ze zrobie jak uwazam a mianowicie zapne sie w pasy. Nie wiem, czy miales w zyciu kontakt z rachunkiem prawdopodobienstwa, ale jesli ktos mowi, ze szansa zmniejszenia prawdopodobienstwa urazu jest rowna 90/10, to wole skorzystac z 1-szej opcji, do serca biorac sobie przypadek Kubelta i jego pozniejsze problemy z kregoslupemto ze zdarza sie brak pasow uratowac komus zycie moze jest kropla w morzu ale jest... a naprawde nie wiadomo co akurat cie uratuje wiec robisz jak uwazasz....![]()
no chyba forum sluzy do wymiany pogladow na rozne tematy. Ja mam takie zdanie, ty masz inne i dyskutujemy. Mam jednak nieodparte wrazenie, ze albo nie rozumiesz o co Kubeltowi i mi chodzilo, albo rzniesz glupa.kamiloooo pisze: bez sensu jest pisanie swojego zdania bo wtedy jest sie krytykowanym przez "znawcow" prawa, zycia i wszystkich sytuacji ktorzy wylacznie maja swoje zdanie..... niech bedzie wiec ze trzeba zabierac dowody za czarne szyby bo nic nie widac i niebezpiecznie.... pozdrawiam wszystkich co przestrzegaja prawa w kazdym najmniejszym calu... pozdro
Twoje ostatnie zdanie zabrzmialo, jakbys i tak byl najmadrzejszy i masz gdzies zdanie nasze i innych.
pozdrawiam

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
poprawnie po polsku pisze sie to nieco inaczej.kamiloooo popejniajac blad pisze:...GUWNO...
ja proponuje: GÓWNO
co wy na to chlopaki?
reasumujac: nie masz zadnych argumentow na poparcie swojej teorii, uznajmy wiec dyskusje za taka, ktora w ogole nie miala miejsca, bo kompletnie do niczego ona nie prowadzi. i naucz sie skracac cytaty do tego, co wlasnie komentujesz, bo niepotrzebnie rozwlekasz forum.
ps.jeden:
rachunek prawdopodobienstwa w podstawowce? dobre.. w szokle sredniej? tez dobre.. rachunek prawdopodobienstwa moj drogi to tak naprawde dopiero poznaje sie na studiach. wyzszych. w szkole sredniej sie go tylko lize, ale napewno nie poznaje.
ps.dwa:
jakbym byl moderatorem, to poprosilbym pooha o jakis skrypt, zeby twoje posty skracaly sie automatycznie do pierwszego i ostatniego znaku

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
No tu się nie zgodzę.Jestem po mat-fizie i ten temat zgłębiałem dosyć mocno w liceum.!markos pisze: ps.jeden:
rachunek prawdopodobienstwa w podstawowce? dobre.. w szokle sredniej? tez dobre.. rachunek prawdopodobienstwa moj drogi to tak naprawde dopiero poznaje sie na studiach. wyzszych. w szkole sredniej sie go tylko lize, ale napewno nie poznaje.

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
[quote="kamiloooo
no wlasnie widze ze ty chcesz byc najmadrzejszy i piszesz mi o rachunku prawdopodobienstwa (ktory zapewne mial kazdy to mial matematyke w podstawowce)... wszystko bardzo dobrze rozumiem zarowno kubelta jak i ciebie i twoje "nieodparte wrazenie ze nie rozumiem albo rzne glupa" jest bardzo nieodpowiednie i bledne.... szanuje zdanie innych... ale w naszej dyskusji padaja ciagle te same argumenty wiec uznajmy ze jest tak jak ma byc i tak bedzie najlepiej.... pozdrawiam[/quote]
wcale nie jestem najmadrzejszy, a bynajmniej sie za takiego nie uwazam. Z rachunkiem byl tylko przyklad tego samego argumentu, by on do ciebie wreszcie dotral. Nie chodzilo mi o pozim inteligencji, a o to, co jest bardziej prawdopodobner. No niewazne, jednak nie chciales tego zrozumiec.
Rowniez szanuje zdanie innych, ba lubie czytac powazne argumenty i potrafie przyjac konstruktywna krytyke. Tyle ode mnie. pozdr
p.s. tak markos, elementy rachunku sa jeszcze w LO, ale prawdziwa "przygoda" zaczyna sie pozniej
no wlasnie widze ze ty chcesz byc najmadrzejszy i piszesz mi o rachunku prawdopodobienstwa (ktory zapewne mial kazdy to mial matematyke w podstawowce)... wszystko bardzo dobrze rozumiem zarowno kubelta jak i ciebie i twoje "nieodparte wrazenie ze nie rozumiem albo rzne glupa" jest bardzo nieodpowiednie i bledne.... szanuje zdanie innych... ale w naszej dyskusji padaja ciagle te same argumenty wiec uznajmy ze jest tak jak ma byc i tak bedzie najlepiej.... pozdrawiam[/quote]
wcale nie jestem najmadrzejszy, a bynajmniej sie za takiego nie uwazam. Z rachunkiem byl tylko przyklad tego samego argumentu, by on do ciebie wreszcie dotral. Nie chodzilo mi o pozim inteligencji, a o to, co jest bardziej prawdopodobner. No niewazne, jednak nie chciales tego zrozumiec.
Rowniez szanuje zdanie innych, ba lubie czytac powazne argumenty i potrafie przyjac konstruktywna krytyke. Tyle ode mnie. pozdr
p.s. tak markos, elementy rachunku sa jeszcze w LO, ale prawdziwa "przygoda" zaczyna sie pozniej
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja tu cos tez napisze, ale jako offtopic.Dzisiejszy wieczor mielismy bardzo fajowy, najpierw Arts zlapal gume i okazalo sie ze nie ma lewarka ani klucza do kol, oczywiscie panowie taksowkarze tez nie mieli a pytalismy sie chyba ze 20-stu i zaden nie mial, cholera nikt nie ma kluczy i lewarkow w tym miescie, jak juz pojechal na kapciu na jakis strzezony parking okazalo sie ze do klubu do ktorego wczesniej wbilo sie 3/4 naszej ekipy nie mozemy wejsc, bo nie mamy zaproszen, wczesniej ich nikt nie potrzebowal, ale teraz juz tak.W nastepnym klubie cena za wjazd byla jakas wogole z kosmosu, wiec wrocilismy do "zakapciowatej" Corsiawki probowac skrecic jakis klucz i lewarek.I tak minal wieczor na poszukiwaniu klucza, po ktory i tak musielismy zasuwac pare kilosow z buta na stacje i w koncu po udanym zakupie, zmianie kola, kazdy wk...ony rozjechal sie do domu.Wracam sobie, wlaczam jeszcze kompa, moze cos ciekawego bedzie i ...ten post Markosa mnie roz....il!markos pisze:poprawnie po polsku pisze sie to nieco inaczej.kamiloooo popejniajac blad pisze:...GUWNO...
ja proponuje: GÓWNO![]()
co wy na to chlopaki?![]()
reasumujac: nie masz zadnych argumentow na poparcie swojej teorii, uznajmy wiec dyskusje za taka, ktora w ogole nie miala miejsca, bo kompletnie do niczego ona nie prowadzi. i naucz sie skracac cytaty do tego, co wlasnie komentujesz, bo niepotrzebnie rozwlekasz forum.
ps.jeden:
ps.dwa:
jakbym byl moderatorem, to poprosilbym pooha o jakis skrypt, zeby twoje posty skracaly sie automatycznie do pierwszego i ostatniego znaku
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
@ zgubek tacy są taksówkarze. trzeba było powiedzieć, że zapłacisz za skorzystanie to pewnie każdy by znalazł wszystko. miałem taki przypadek i za podłączenie się do akumulatora wziął 20.
ps. rachunek prawdopodobieństwa miałem w średniej na 100% i nie był to mat-fiz. a że część uczelni robi tylko powtórkę z liceum ..
jestem troszkę "starszej daty" więc program mógł być inny
ps. rachunek prawdopodobieństwa miałem w średniej na 100% i nie był to mat-fiz. a że część uczelni robi tylko powtórkę z liceum ..
jestem troszkę "starszej daty" więc program mógł być inny
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Kontakt:
czy tak ma byc skrocony czy mam jeszcze literki niektore ze srodka wyrzucac?? :0!markos pisze:
naucz sie skracac cytaty do tego, co wlasnie komentujesz, bo niepotrzebnie rozwlekasz forum.
nie wiem do jakiej chodziles szkoly sredniej ale ja w technikum mialem bardzo duzo rachunku prawdopodbienstwa.... wiec "tez dobre"!markos pisze: ps.jeden:
rachunek prawdopodobienstwa w podstawowce? dobre.. w szokle sredniej? tez dobre..
albo zeby byly ze specjalna instrukcja jak masz je czytac bo chyba wszystkich nie rzoumiesz!markos pisze: ps.dwa:

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
:zgubek pisze:Ja tu cos tez napisze, ale jako offtopic.Dzisiejszy wieczor mielismy bardzo fajowy, najpierw Arts zlapal gume i okazalo sie ze nie ma lewarka ani klucza do kol, oczywiscie panowie taksowkarze tez nie mieli a pytalismy sie chyba ze 20-stu i zaden nie mial, cholera nikt nie ma kluczy i lewarkow w tym miescie, jak juz pojechal na kapciu na jakis strzezony parking okazalo sie ze do klubu do ktorego wczesniej wbilo sie 3/4 naszej ekipy nie mozemy wejsc, bo nie mamy zaproszen, wczesniej ich nikt nie potrzebowal, ale teraz juz tak.W nastepnym klubie cena za wjazd byla jakas wogole z kosmosu, wiec wrocilismy do "zakapciowatej" Corsiawki probowac skrecic jakis klucz i lewarek.I tak minal wieczor na poszukiwaniu klucza, po ktory i tak musielismy zasuwac pare kilosow z buta na stacje i w koncu po udanym zakupie, zmianie kola, kazdy wk...ony rozjechal sie do domu.Wracam sobie, wlaczam jeszcze kompa, moze cos ciekawego bedzie i ...ten post Markosa mnie roz....il!markos pisze:poprawnie po polsku pisze sie to nieco inaczej.kamiloooo popejniajac blad pisze:...GUWNO...
ja proponuje: GÓWNO![]()
co wy na to chlopaki?![]()
ps.jeden:
ps.dwa:
jakbym byl moderatorem, to poprosilbym pooha o jakis skrypt, zeby twoje posty skracaly sie automatycznie do pierwszego i ostatniego znakuKlade sie spac w odmiennym humorze niz tu przyszedlem
Dobranoc...No jeszcze dopije ostatniego browarka, Twoje zdrowko Markos
bez komentarza opona poszla sie jebac.....bardzozly:
ale co tam opona .... jakie jest nasze spoleczenstwo szybko mozna sie przekonac, wszyscy chetni do pomocy
a cytat w stylu taksowkarza moze powalic na kolana: " jak zlapie kapcia to ide na wodke ... " wiec po co mu lewarek i klucz .... albo "niechce mi sie szukac bo sie pobrudze"
sorki za dosc obszerny cytat ..... taxi bede omijal teraz z daleka
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja ich juz dawno omijam bo 90% taksowkarzy robi wlasnie tak jak opisales.... a do tego jeszcze jezdza jak swiete krowy......arts pisze:bez komentarza opona poszla sie jebac.....bardzozly:
ale co tam opona .... jakie jest nasze spoleczenstwo szybko mozna sie przekonac, wszyscy chetni do pomocy
a cytat w stylu taksowkarza moze powalic na kolana: " jak zlapie kapcia to ide na wodke ... " wiec po co mu lewarek i klucz .... albo "niechce mi sie szukac bo sie pobrudze"
sorki za dosc obszerny cytat ..... taxi bede omijal teraz z daleka