A to przekładka o której mowa....
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
hehe skakd wiesZ?? to tez bedzie robione ale tylko przednai czesc o ras tylne nadkola...Porszak pisze:ahaa myslalem, ze bedziesz obspawywal nadwozie w celu wzmocnienia
kupilem dzis drzwi(lewe/prawe) oras błotniki...za wszystko zaplacilem 560zl
kupilem tez fotele kubelkowe od kadzia za 100zl(mowilem o nich kiedys na forum) i fajna listewke:D
corsa A & Audi S3

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
wiec tak - oo kit powe tech'a - tak sie prezentuje wizulanie

oj ale gola

z tej strony tez niezla duuupcia

tu pwoem wprost: fajna dupa

bede miala nowe nadkole

dziuuuuuura na orginalny szyberek

nowy blotniczek - jak wiekszosc elementow

do tego daje link bo jest duuuuze ale widac ze na niej nie ma grama rdzy!!
http://www.qomo.webpark.pl/Foty/11.jpg
a tak wyglada corsa ktora jezdzilem
- zrobie sobie z niej grillla
- w tle moj brat prosze nie mylic ze mna

a to fotele o ktorych byal kiedys mowa na forum, dzis kupilem za 100zl dwie sztuki - wystarczy wyprac

Oraz wielkie dzieki dla Pirata za fotki!!!]

oj ale gola

z tej strony tez niezla duuupcia

tu pwoem wprost: fajna dupa

bede miala nowe nadkole

dziuuuuuura na orginalny szyberek

nowy blotniczek - jak wiekszosc elementow

do tego daje link bo jest duuuuze ale widac ze na niej nie ma grama rdzy!!
http://www.qomo.webpark.pl/Foty/11.jpg
a tak wyglada corsa ktora jezdzilem

a to fotele o ktorych byal kiedys mowa na forum, dzis kupilem za 100zl dwie sztuki - wystarczy wyprac

Oraz wielkie dzieki dla Pirata za fotki!!!]
corsa A & Audi S3

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Tak latwo sie mowi "napisz, napisz" ...... a ja na sam widok takich foteczek sie slinie i palce mi z zaslinionej klawiatury sie zsuwaja
Sliczniusi widoczek... oj zacny.... dla mnie ogladac cos takiego to prawdziwa przyjemnosc!
Ze starej budy to proponuje zrobic grill'a takiego jak w 60 sekund tyle, ze na kolkach - bedzie w sam raz na Miedzianke III
Narazie nic nie pisze o projekcie ... jeszcze
Ale bardzo - naprawdze cos takiego bardzo cieszy ! Widok swirow, ktorzy maja swoja pasje i tak mocno sie jej trzymaja jest strasznie motywujacy.
Qomo to zdaje sie kolejny czlowiek, ktorego malenstwo dostalo dozywocie przy nim.
3maj sie tego Qomo i rob swoje ! Niech moc CTM bedzie z toba
Czekam z niecierpliwoscia na dalsze efekty
Sliczniusi widoczek... oj zacny.... dla mnie ogladac cos takiego to prawdziwa przyjemnosc!
Ze starej budy to proponuje zrobic grill'a takiego jak w 60 sekund tyle, ze na kolkach - bedzie w sam raz na Miedzianke III
Narazie nic nie pisze o projekcie ... jeszcze
Qomo to zdaje sie kolejny czlowiek, ktorego malenstwo dostalo dozywocie przy nim.
3maj sie tego Qomo i rob swoje ! Niech moc CTM bedzie z toba
Czekam z niecierpliwoscia na dalsze efekty
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
hehe... nie ma sprawy. Dobrze ze mialem chwile.
Ale teraz konkrety. Corsa wyglada bardzo ekstremalnie jak na razie. To bylo moje pierwsze spotkanie z qomowa rajdowka i musze powiedziec ze robi wrazenie. Jak patrze na Qomo i jego Tate, to jestem pelen podziwu i na pewno to bedzie jezdzic. Panowie znaja sie na rzeczy.
Jak sie posklada te wszystkie graty zgodnie z wizja Tomka, to bedzie miodzio.
Tak 3mac !
pozdrowki
Ale teraz konkrety. Corsa wyglada bardzo ekstremalnie jak na razie. To bylo moje pierwsze spotkanie z qomowa rajdowka i musze powiedziec ze robi wrazenie. Jak patrze na Qomo i jego Tate, to jestem pelen podziwu i na pewno to bedzie jezdzic. Panowie znaja sie na rzeczy.
Jak sie posklada te wszystkie graty zgodnie z wizja Tomka, to bedzie miodzio.
Tak 3mac !
pozdrowki
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
no co Ty...tak na powaznie to pan blacharz i lakiernikPorszak pisze:Qomo , sciemniasz z e to Twoj brat, oboje na foto to pewnie Twoi mechnicy tylko sie nie przyznajesz
wczoraj od razu po pracy zaczelismy spwac...nie obylo sie bez przygod..podczas holowania oczywiscie zatrzymala na s drogowka
dzis mam nadzieje skonczyc wreszcie ten samochdo..tzn zamknac rozdzial pod tytulem spawanie...mam naswietlone spojowki...niezle
corsa A & Audi S3

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
i oczywiscie teramin skonczenia smaochodu sie przsuwa...
tak wyglada teraz....

nadkole do lekkiej poprawy....

tu naszczescie wszystko wporzadku...

fota zrobiona jeszcze przed polozniem podkladku...przod jest juz gotowy do malowania...

tylna klapa tez juz przygotowana do malowania...zniknely dziurki po wycieraczcce i spryskiwaczu....w tle widac serduszko....

nie ma zamkow...drzwi tez juz na szczescie skonczone...a nie bylo to latwe..

troche zmienila mi sie wizja mojego autka...ale pelna wersja ukaze sie dopiero na wiosne...teraz corsa zostanie bardziej zlozona pod zblizajaca sie zime...mam nadzieje ze okolo sordy corsa otrzyma wkoncu lakier ktory zreszta juz mam ale nie pokaze
mimo ze na zdjeciach to wszystko wyglada poprostu tak ze sie cos robi...ale to jes strasznie ciezka praca...narazie corse robie tylko ja i tata i jest naprawde ciezko...nikomu nie polecam robic tego samemu...ale satysfakcja jest ogormna!!
EDIT: jak zwykle wielkie dzieki naleza sie Piaratowi!! dzieki ze posiwieciles czas na nauke...

EDIT2: fotele zostaly juz przystosowane do mocowan corsy i obeszlo sie bez spawania...w tygodniu bedzie przymiarka szelek...rozporek itp...mam juz dosc..tyle czasu bez samochodu to porazka... :0
tak wyglada teraz....

nadkole do lekkiej poprawy....

tu naszczescie wszystko wporzadku...

fota zrobiona jeszcze przed polozniem podkladku...przod jest juz gotowy do malowania...

tylna klapa tez juz przygotowana do malowania...zniknely dziurki po wycieraczcce i spryskiwaczu....w tle widac serduszko....

nie ma zamkow...drzwi tez juz na szczescie skonczone...a nie bylo to latwe..

troche zmienila mi sie wizja mojego autka...ale pelna wersja ukaze sie dopiero na wiosne...teraz corsa zostanie bardziej zlozona pod zblizajaca sie zime...mam nadzieje ze okolo sordy corsa otrzyma wkoncu lakier ktory zreszta juz mam ale nie pokaze
mimo ze na zdjeciach to wszystko wyglada poprostu tak ze sie cos robi...ale to jes strasznie ciezka praca...narazie corse robie tylko ja i tata i jest naprawde ciezko...nikomu nie polecam robic tego samemu...ale satysfakcja jest ogormna!!
EDIT: jak zwykle wielkie dzieki naleza sie Piaratowi!! dzieki ze posiwieciles czas na nauke...
EDIT2: fotele zostaly juz przystosowane do mocowan corsy i obeszlo sie bez spawania...w tygodniu bedzie przymiarka szelek...rozporek itp...mam juz dosc..tyle czasu bez samochodu to porazka... :0
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
qomo respect for You ... super sprawa. Corsa wygląda naprawdę swieżo i widać ze robisz to chyba juz na zawsze i ze wszystko bedzie okej. To ze robisz sam ma tez swoje dobre strony ... mianowicie takie ze wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik ... j anie robilem sam i jednak nie wszystko jest tak jakbym chcial.
Rob duzo fotek zeby bylo co na stronie pokazywac.
Rob duzo fotek zeby bylo co na stronie pokazywac.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
chcecie zobaczyc kolor czy wolicie niespodzanke??
wczoraj iweczorme to juz mi sie chcialo plakac normalnie...
...ale dzis bylo juz tlyko lepiej i nic nie robilem...jutro po pracy cos sie ruszy...
@sierak - dla Was mam specjalne foty w wiekszej rozdzielczosci...dorzuce na serwer jak bede mial troszke wiecej...
pozdro dla ludzi z legionowa co robia fotki i mnie z pracy podworza do domu
wczoraj iweczorme to juz mi sie chcialo plakac normalnie...
...ale dzis bylo juz tlyko lepiej i nic nie robilem...jutro po pracy cos sie ruszy...
@sierak - dla Was mam specjalne foty w wiekszej rozdzielczosci...dorzuce na serwer jak bede mial troszke wiecej...
pozdro dla ludzi z legionowa co robia fotki i mnie z pracy podworza do domu
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2004, o 21:48 przez qomo, łącznie zmieniany 1 raz.
corsa A & Audi S3

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Duze brawa naleza sie dla brata grogorixa ktory poswiecil czas i za naprawde smieszne pieniadze wyspawal mi samochod...danwno nie widzialem kogos tak wkreconego w swoj fach!! naprawde...to co on zorbil w dwa dni z moim tata to w normalnym warsztacie trwalo by chyba ze 3 tygodnie i kosztowalo by 10 razy tyle...ogolnie sprawa wyglada tak ze kazda najmniejsza dziurka zostala odnaleziona i wyspwana z taka prezyzja ze kopara opada...ja jestem do tej pory w szoku...naprawde wielkie dzieki gregorix!! PS: i jak z uszczelka??
@Sierak....co do tego ze robie sam...moze ja nie jestm jakis spec ale sa dwa glowne powody dlaczego to co moge robie we wlasnym zakresie:
1. pracuje w sklepie z czesciami i poziom mechanikow mnie powala....nigdy nie dam zadnemu doknac mojego smaochodu...
2. moj tata powiedzmy ze "nabral" troszke fachu kiedys....(mielismy kiedys warsztat)
corsa byla by pomalowana u nas ale niesety nie mamy lakierni...to jest chyba jedyny powod dlaczego nie maluje moj tata...co do samego lakiernika to autko idzie do znajomego wiec jest realna sznasa ze bedzie zrobione z sercem...
...wczesniej myslalem ze nigdy nie sprzedam tego smaochodu....ale teraz to juz wogole nie ma mowy
@Sierak....co do tego ze robie sam...moze ja nie jestm jakis spec ale sa dwa glowne powody dlaczego to co moge robie we wlasnym zakresie:
1. pracuje w sklepie z czesciami i poziom mechanikow mnie powala....nigdy nie dam zadnemu doknac mojego smaochodu...
2. moj tata powiedzmy ze "nabral" troszke fachu kiedys....(mielismy kiedys warsztat)
corsa byla by pomalowana u nas ale niesety nie mamy lakierni...to jest chyba jedyny powod dlaczego nie maluje moj tata...co do samego lakiernika to autko idzie do znajomego wiec jest realna sznasa ze bedzie zrobione z sercem...
...wczesniej myslalem ze nigdy nie sprzedam tego smaochodu....ale teraz to juz wogole nie ma mowy
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Hehe... spoko, dzisiaj nadrobilemqomo pisze: EDIT: jak zwykle wielkie dzieki naleza sie Piaratowi!! dzieki ze posiwieciles czas na nauke...![]()
![]()
Teraz komentarz z boku:
Dla mnie znowu wyglada to jak monster garage, ale najwazniejsze, ze spece wiedza jak i co robic. Od ostatniego 1,5 tygodnia sporo zostalo zrobione. Wiadomo, ze nie od razu Krakow zbudowano i Qomo nie zalamuj sie, ze jeszcze tyle pracy. Wazne zeby bylo zrobione solidnie a nie na wyscigi, bo to pozniej zaprocentuje.
Musze potwierdzic slowa wlasciciela, poniewaz robotki spawalnicze wyszly bardzo ladnie. Jak to Sierak powiedzial - bedzie na zawsze.
Z cykania fotek mam taki profit, ze znam nowy kolorek hehe
Qomo, ja mam propozycje, zeby zostawic to jako niespodzianke
pozdrawiam i nie trac zapalu!
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
W koncu zaczelo sie cos dziac, nawet kiera zalozona haha...Ale i tak jeszcze dluga droga przed Toba, ale wsio widze idzie w jak najlepsiejszym kierunku i ze nie dlugo bedzie JAZDA!!!!
Tak trzymaj i powodzenie w dalszym projekcie
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
kiera byla caly czas chyba, ale co najfajniejsze... kiedy nie pojdziesz, to przy kluczach smyczka wisizgubek pisze:W koncu zaczelo sie cos dziac, nawet kiera zalozona haha...Ale i tak jeszcze dluga droga przed Toba, ale wsio widze idzie w jak najlepsiejszym kierunku i ze nie dlugo bedzie JAZDA!!!!
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Jaaaazdaa musi byc....
juz iwdze Wasze miny jak juz bedzie zlozona :0 

kiera jest od momentu jak tylko zalozylem maglownice...przecierz musislem jakos kierowac jak ja holowalismypirat pisze:kiera byla caly czas chyba, ale co najfajniejsze... kiedy nie pojdziesz, to przy kluczach smyczka wisizgubek pisze:W koncu zaczelo sie cos dziac, nawet kiera zalozona haha...Ale i tak jeszcze dluga droga przed Toba, ale wsio widze idzie w jak najlepsiejszym kierunku i ze nie dlugo bedzie JAZDA!!!!
corsa A & Audi S3