kant odrodzenie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie podchodze do tego osobiscie. wali mnie to, nie chce mi sie wnikac kto komu kiedy i dlaczego nawrzucal, bo poprostu mnie to nie interesuje.qomo pisze:zle formulujez...widac podchodzisz do tego bardzo osbiscie...ta wypowiedz jest stronicza...ja bym raczej powiedzial ze wina jest obopulna.
ja bym raczej powiedzial, ze nie mialem nikogo konkretnego na mysli, a to, ze poczules sie wywolany do tablicy to juz nie moj problem i napewno nie taki byl zamiar

-
qomo
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
skoro Cie to wali to nie pisz...porsote...!markos pisze:nie podchodze do tego osobiscie. wali mnie to, nie chce mi sie wnikac kto komu kiedy i dlaczego nawrzucal, bo poprostu mnie to nie interesuje.qomo pisze:zle formulujez...widac podchodzisz do tego bardzo osbiscie...ta wypowiedz jest stronicza...ja bym raczej powiedzial ze wina jest obopulna.
ja bym raczej powiedzial, ze nie mialem nikogo konkretnego na mysli, a to, ze poczules sie wywolany do tablicy to juz nie moj problem i napewno nie taki byl zamiar
i nie porsuzajmy juz tego tematu...
stare dupy z nas a klucimy sie jka w podstawowce na przerwie
EDIT: klucimy to troche zle okreslenie...raczej marudzimy ale niech bedzie
corsa A & Audi S3

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Tak,tak,tak,tak,tak..._balt_ pisze:fioletowy ten brokat?
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Albo niech pomaluje kazda czesc innym kolorem to wtedy najlepiej bedzie widac...teraz za bardzo nie moze chodzic to tak z jednego miejsca bedzie sikal na calosc a jak noga wyzdrowieje to poprawiarts pisze:balt chlopa sie zapytaj!!! i tak nie ma co robic ........ to z nudow moze powymyslac hahahaha
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila