o ile wiem można z zakopca wybrać się na wycieczke po jaskiniach .. pozwiedzać jakieś wilgotne jamki, czy pobiegać po barach może być przyjemnie_balt_ pisze:jutro kantem jedziemy do zakopanego mam prosbe czy ktos to kto byl na slowacji napisze mi gdzie tam jechac i jak zeby cos zobaczyc jakie odleglosci od granicy itd prosze o szybkie odpowiedzi
zycie sie zmienia
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
o tym piszę. będąc nawet na miejscu możesz zapisać się na jakąś wycieczke jednodniową. pakujesz się w autokar rano i wieczorem wracasz zaliczając parę miejsc. jaskinie w naszej części tatr są małe i nawet na kucaka w wodzie trzeba brodzić. tam jest jedna czy dwie większe i ładniejsze. Zresztą na miejscu spokojnie dopytasz się i wybierzesz gdzie chcesz._balt_ pisze:ale bardziej chodzi mi o slowacje
z polskiej strony mnie urzekła dolina 5 stawów, w tym roku też tam pójdę na spacer
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Mozesz sobie smignac do tatralandii (190km od krakowa). Wodnypark i to zupelnie nowy, bo zbudowany na zeszle wakacje. Najwiekszy w europie wschodniej. Ze strony wynika, ze wejscie za darmo, zreszta sam zobacz http://www.tatralandia.sk
B x14sz
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja proponuje zwiedzic Poprad,Tatrzanska Lomnice, jaskinie mrozna i lodowa,Czerewony Klasztor,Slowacki Raj,kup sobie przewodnik tam bedziesz mial wsio opisane, wogole sama Slowacja w sobie jest zajebista.
Najlepiej granice przejechac w Lysej Polanie czy cos takiego nie pamietam juz nazwy, zaraz przy jeziorze Czorsztynskim, po drodze w Polsce jest jeszcze sporo ciekawych rzeczy do zwiedzenia np. zamki w Czorsztynie i w Nidzicy, zapora,mozesz o Szczawnice zachaczyc, kup sobie najlepiej przewodnik.
Udanych wakacji i podrozy poslubnej, 3maj sie, pozdro
Najlepiej granice przejechac w Lysej Polanie czy cos takiego nie pamietam juz nazwy, zaraz przy jeziorze Czorsztynskim, po drodze w Polsce jest jeszcze sporo ciekawych rzeczy do zwiedzenia np. zamki w Czorsztynie i w Nidzicy, zapora,mozesz o Szczawnice zachaczyc, kup sobie najlepiej przewodnik.
Udanych wakacji i podrozy poslubnej, 3maj sie, pozdro
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
pozdrawiam panowie z zakopango z podrozy poslubnej to juz ostani dzien niestety ale bailismy sie dobrze jutro juz bede w ostrolece wiec napisze cos wiecej bo oczywiscie podrodze mielismy niezle przeboje z kantem ale to opisze jutro i pokaze fotki hehehehehe(mechanior byl bombowy ) jeszcze raz pozdro
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Dawaj dawaj ino szybko, co tam sie znowu sypnelo w tym szrociku?

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila