PALENIE GUMY...eh i zwiewanie przed policja...:(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
PALENIE GUMY...eh i zwiewanie przed policja...:(
Wczorajsza przygoda z POLICJA... wraz z dwoma qmplami zakupilismy malucha z 1991 roku.... wczoraj strasznie sie nam nudziło... i w zwiazku z tym postanowilismy spalic stare opony.... bobek dzielnie palił kapcie.... jedna opona do WYBUCHU
z drugiej tez za wiele wiecej nie zostało... wszystko było by SUPER... gdyby nie fakt ze jakis bogaty dziadzius z babcia chciał przyszpanowac ze ma komore... i zadzwonił po mendy... gume palilismy obok mojego warsztatu... na KOMPLETNYM ZADUPIU... bez jakiego kolwiek ryzyka za mogło sie cos komus stac.. eh w ostatniej chwili spostrzegłem radiowoz w koncu ulicy... i odrazu szybka akcja... gazem pod warsztat..... 1 zacioł sie zamek.. panika!! .... oki gdy juz sie otworzył... 2 maluch zgasł....
(wspominałem ze niemiał rozrusznika????).. musielismy go szybciochem wpychac... zdazylismy na styk!! gdy podiechała radiolka na ulicy była tylko plama... podjechali do nas i sie pytaja czy nie widzielismy jakiegos czerwonego malucha... bo ponoc tu palił gumy... ja takie oczy :0... "nie panie władzo zadnego malucha tu nie było..."... mandacik był by niezły... pozatym zarabali by mi dowod za łyse opony...
... auto ma juz 4 własciciela... i niejest jeszce przerejestrowane... eh przynajmniej powstał ZARABISTY FILM
... ps. nie mielismy paliwa to nalalismy paliwa na poł z ropa...
HARDKOR 
-
ThomasTsT
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Normalnie nigdy nie robie takich rzeczy... w sumie to ja sie tam tylko przygladałem jak qmple swiruja.... ale z racji ze auto w jakies czesci jest moje to pomagałem sie im zwijac....przed policja.. niecceh zebyscie mnie wzieli za jakiegos bezmuzgiego dresa... czy cus w tym stylu... ja zawsze jezdze spokojnie... 50...60km/h.... no jesli mowa o czasowkach to potrafie przyszarzowac.... ale ogulnie to sie boje szybko jezdzic.... bo przezyłem w swym zuciu juz bardzo duzo wypadkow... i przez ostatni mam powazne problemy ze zdrowiem...
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
jak słysze coś o paleniu gumy to od razu przypomina mi się odcinek TOP GEAR, w którym kolesie polewali właśnie z właścicieli dymiących kółek a żeby udowodnić, że to nic trudnego to zaprosili jakies starsze osoby i kazali im palić gumy heheh 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert