Balt i przygoda z kamieniem
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@shreek
Jak do tej pory starałem się hamować przed jakimis komentarzami ale tym razem napisze coś. Jak tylko wróciłem ze zlotu oglądałem wiadomości i akurat byla ralacja o tym jak jakim palant nawalony zaczal sobie jezdzic po polu namiotowym i rozjechal kogos i ta osoba zmarla. Nie wem czy byles pijany czy nie (malo mnie to interesuje) i to jest zadne tlumaczenie to po pierwsze. Po drugie wziales nie swoj samochod do tych szalenst. Po trzecie nawet trzezwa osoba ktora szaleje moze po ciemku komus zrobic krzywde.
Nie sadzisz?
Po czwarte pole namiotowe ni ejest miejscem do tego zeby tak szalec. Po piate narobiles budla nie tylko sobie ale calemu klubowi co bardzo mi sie niespodobalo.
Wiecej nic nie dodam.
A tak poza tym to ciesze sie ze taki idiotyczny incydent nie byl w stanie zaburzuc calej atmosfery zlotowej. W CTM sila
Jak do tej pory starałem się hamować przed jakimis komentarzami ale tym razem napisze coś. Jak tylko wróciłem ze zlotu oglądałem wiadomości i akurat byla ralacja o tym jak jakim palant nawalony zaczal sobie jezdzic po polu namiotowym i rozjechal kogos i ta osoba zmarla. Nie wem czy byles pijany czy nie (malo mnie to interesuje) i to jest zadne tlumaczenie to po pierwsze. Po drugie wziales nie swoj samochod do tych szalenst. Po trzecie nawet trzezwa osoba ktora szaleje moze po ciemku komus zrobic krzywde.
Nie sadzisz?
Po czwarte pole namiotowe ni ejest miejscem do tego zeby tak szalec. Po piate narobiles budla nie tylko sobie ale calemu klubowi co bardzo mi sie niespodobalo.
Wiecej nic nie dodam.
A tak poza tym to ciesze sie ze taki idiotyczny incydent nie byl w stanie zaburzuc calej atmosfery zlotowej. W CTM sila
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.p ... 937#633937
Prosze o zakonczenie tematu Shreek'a.
A Balt po prostu przejechal ten kamien i ciekawe czy pomyslal o rodzinie kamienia... jak oni musza sie czuc
Biedny kamienx

Prosze o zakonczenie tematu Shreek'a.
A Balt po prostu przejechal ten kamien i ciekawe czy pomyslal o rodzinie kamienia... jak oni musza sie czuc
Biedny kamienx
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Dobre....Hahahahahaha...az szpachlex odpadl z kantexaFlipper pisze: A Balt po prostu przejechal ten kamien i ciekawe czy pomyslal o rodzinie kamienia... jak oni musza sie czuc![]()
Biedny kamienx![]()
![]()
A co pomyslal szpachlex,ktory zostal jeszcze na kancie?...mnie czeka wkrotce to samo
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- satan
- Weteran
- Kontakt:
zgubek pisze:Dobre....Hahahahahaha...az szpachlex odpadl z kantexaFlipper pisze: A Balt po prostu przejechal ten kamien i ciekawe czy pomyslal o rodzinie kamienia... jak oni musza sie czuc![]()
Biedny kamienx![]()
![]()
![]()
A co pomyslal szpachlex,ktory zostal jeszcze na kancie?...mnie czeka wkrotce to samo
hehe
a co pomyślał skejtix co mu kantex zabił kamulxa