Co Nowego

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
PABLO
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Co Nowego

Post autor: PABLO »

Wiesz Flip, wiecie chłopaki jak przeczytałem Flipera wpis w dziale CO NOWEGO to na ciele wyskoczyła mi gęsia skóra, łzy pokazały mi się w oczach, w gardle jakoś tak ścisnęło właśnie to odczułem po przeczytaniu. I nawet sobie nie wyobrażacie jak życie jest okrutne z powodu tego, że np nie stać na wyjazd chce się a nie można i to co najgorsze nie jest zależne od siebie samego, takie czasy. Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, nie umiem opisać tego co straciłem oraz że życie przemija a człowiek nie kożysta z tego co miłe, przyjemne i zabawne. No ale cóż takie jest życie. Chciałbym się pożalić ale po co nie warto co to kogo obchodzi. Zawsze po Wawce się rozglądma może ktoś jedzie piękną A lub B albo C. Jeżeli będzieci widzieli że jakiś koleś z czerwonego seicento lub z granatowego samochodu z białym paskiem i napisem POLICJA macha do was jak dziecko to to właśnie będe ja PABLO CTM004 jak narazie zostało mi tylko to ta ksywka ten numer i komplet naklejek. I chyba co najważniejsze zajebiste wspomienia mimo że byłem na zlocie tylko raz i poznałem super kolesi, którzy są wyjątkowi. Dzięki Flip.
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

nie peniaj :) nie Ty jeden nie byłeś na zlocie i nie tylko Tobie jest z tego powodu przykro :placz:
Jeżeli będzieci widzieli że jakiś koleś z czerwonego seicento lub z granatowego samochodu z białym paskiem i napisem POLICJA macha do was jak dziecko to to właśnie będe ja PABLO CTM004
kurcze ostatnio machał taki jeden do mnie ale to nie byłeś Ty :( on się tak nie uśmiechał i w dodatku kwita chciał wystawiać :bardzozly:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: zgubek »

Przeciez zawsze mozesz z kims przyjechac w czym problem.Na pewno ktos mieszka w poblizu kto jechal na zlot. Ja tez nie przyjechalem swoim autem,bo go jeszcze nie mialem a przyjechalem z Artsem.
Dla chcacego nic trudnego, nastepnym razem napisz ze chcesz przyjechac to Cie ktos zgarnie.
Nie pierwszy zlot i nie ostatni, jeszcze bedzie wiele okazji, pozdro :oko:
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”