[OT] i Grecja wygrała
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
norm4n
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
od poczatku na nia stawialem.... dzisiaj jak powiedzilaem kumplom, ze Portugalia dostanie w dupe to o malo co mnie nie pobili
a jednak mialem racje 
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
u mnie to samo wszyscy sie smiali, a jak z francozami mowilem ze wygraja to wogole, w finale sie smieli ale... troche respektu juz mielinorm4n pisze:od poczatku na nia stawialem.... dzisiaj jak powiedzilaem kumplom, ze Portugalia dostanie w dupe to o malo co mnie nie pobilia jednak mialem racje
tja nastał czas spokojnego kombi...
- Marcin99
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Ale wiecie co ograliśmy w tym roku mistrzów Europy - Polska reprezentacja piłkarska THE BEST

Inna sprawa że to nie Grecy wygrali te mistrzostwa ale przegrali je pokolei - Francuzi, Anglicy, a najbradziej to Czesi. ale wszyscy po kolei sami sobie są winni.
Ale Było nie było Grecja mistrzem Europy i za to Szacunek.
Inna sprawa że to nie Grecy wygrali te mistrzostwa ale przegrali je pokolei - Francuzi, Anglicy, a najbradziej to Czesi. ale wszyscy po kolei sami sobie są winni.
Ale Było nie było Grecja mistrzem Europy i za to Szacunek.