OT - ironia losu :(

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Maila
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

OT - ironia losu :(

Post autor: Maila »

Chciałam sie poskarżyć!! :( Do zlotu zostało kilkanaście dni... Przez ostatnie 2-3 lata nic sie nie działo.. żadnych stłuczek, rys... A dzisiaj po południu NAJECHAŁ NA MNIE SĄSIAD!!! :(( Zagapił sie na coś i skończył zakręt na moim zderzaku... Jest porysowany i mam wgnieciony kawałek tyłu.. z zewnątrz tego nie widać, tylko od środka... Samochód stał sobie grzecznie przed bramą.. POZA DROGĄ... Myślałam, że wykastruje gościa na miejscu i na żywca!!... Nie dość, że jeździ czymś, co nie wiem dlaczego ma jeszcze dowód rejestracyjny.. to jeszcze dzisiaj to trzeźwy to on nie był... O ile moge jeszcze próbować zrozumieć roztargnienie.. i mnóstwo innych rzeczy... to NIE MAM ABSOLUTNIE ZADNEGO ZROZUMIENIA.. ANI NAWET GRAMA.. ODROBINKI DLA OSÓB, KTÓRE PROWADZĄ POD WYPŁYWEM ALKOHOLU.. jedno piwo czy kieliszek wina absolutnie niczego nie tłumaczy... Jestem strrrraaaasznie zła!!! Niech mnie ktoś pocieszy ;(

Maila

ps. Nie piszę zbyt często na forum i chciałam to jakoś nadrobić ale nie w takich okolicznościach... :(
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

mam nadzieje ze wezwalas policje i koles sie nauczy ze po kielichu sie nie jezdzi!
A pozatym wspolczuje, to wkurza i boli :(
Ale bedzie dobrze !
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

To przykre Maila, wiem jak to boli, zwlaszcza jak Ty nie masz zadnego wplywu na to co sie stalo :-(. Ale nie martw sie, nie byla to Twoja wina, zniszczenia nie duze, zaraz corsa bedzie jak nowa :D. Zobacz jak wyglada corsa Zgubka :-D , a on nie placze :oko:
Ostatnio zmieniony 25 cze 2004, o 19:21 przez endo, łącznie zmieniany 1 raz.
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

Pewnie, że będzie dobrze!!! Ja też bym się wkurzył jak by mnie ktoś tak urządził... Wezwałaś policję czy będziesz wymierzać sprawiedliwość na własną rękę? :oko:
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Po miedziance do niego pojedziemy w 20 Corsiawek i go SKLEPIEMY hyhyhy
powered by PTT & VTG
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Nie martw sie, jak tak miałem przed Modlinem, dokładnie 2 dni przed :oko:
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

nie martw sie...na dzis dzien moja corsa jeszcze nie jezdzi - brak szyby...a nie wiem jak bedzie ze zwrotem kasy za przesylke wiec nie wiem czy bede mial kase na nowa szybe na miedzana...ALE MUSI BYC DOBRZE!!! Rozrad poskaldalem....termostat wymienilem to i z tym dam rade....hymm martwia mnie tylko przeguby...ale najwyzje pojezdze spokojnie po torze :oko:

i wcale sie tym nie martwie bo na miedziana i tak pojade :grin:

wiec glowa do gory :-D
corsa A & Audi S3
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

wspolczucia .. ale nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie, zgarniesz kaske z ubezpieczenia na naprawe i na kilka tuningowych giftow :grin:
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Wspolczuje :( Mam nadzieje, ze szybko wszystko wroci do porzadku!
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Re: OT - ironia losu :(

Post autor: Kurbat »

Maila pisze: ma jeszcze dowód rejestracyjny...
czyli musi mieć OC, czyli nie jest tak źle !
Głowa do góry - dobry blacharz i lakiernik no i Corsiawa będzie jak nowa! Też mam nadzieje, że Policja była i facet beknie za to. Nie ważne czy jechał po podjeździe , po trawniku, po autostradzie...w dupe powinien dostać porządnie !
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Maila współczuje.

P.S. To nie Twoja Corsa stała w servisie Opla na ul. Łokietka, jakieś dwa dni temu? A jak nie Twoja to czyja?? Opis: Biała, 3d, ciemne szyby i niby klubowa naklejka CTM na klapie. Blachy zaczynały się od SCI...

Kubrat, a po czym wywnioskowałes ze musi miec OC? Zasadniczo to nie musi miec nawet waznego przeglądu dopóki go nie złapią. Powinien, ale to wcale nie znaczy ze ma. Zreszta przeglad załatwic to banalna sprawa a OC, nawet jeżeli ma to miejmy nadzieje, ze w czyms powaqzniejszym niż Samopomoc itp. bo z tego to kase odzyskac graniczy z cudem.
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

Fifo pisze: Kubrat, a po czym wywnioskowałes ze musi miec OC?
Wyszedłem z założenia, że jesli dowód ma to i OC powinien. Miejmy nadzieje, że z nas dwoch tym razem ja mam rację.
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

Kurbat pisze:
Fifo pisze: Kubrat, a po czym wywnioskowałes ze musi miec OC?
Wyszedłem z założenia, że jesli dowód ma to i OC powinien. Miejmy nadzieje, że z nas dwoch tym razem ja mam rację.
baaaaaaaardzo sie mylisz...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Dziadek_Corsarz
Nowy
Kontakt:

Post autor: Dziadek_Corsarz »

Fifo pisze: Zreszta przeglad załatwic to banalna sprawa a OC, nawet jeżeli ma to miejmy nadzieje, ze w czyms powaqzniejszym niż Samopomoc itp. bo z tego to kase odzyskac graniczy z cudem.
W zeszłym roku stuknęła mnie skoda ubezpieczona w Samopomocy i nie chcąc ryzykować oddałem auto do ASO Opla na naprawe bezgotówkową.

Maila - będzie dobrze, do Miedzianej Corsinka na pewno będzie naprawiona :D
Ciesz się że nie wygląda tak:
Obrazek
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

satan pisze:Po miedziance do niego pojedziemy w 20 Corsiawek i go SKLEPIEMY hyhyhy
Proste :oko: Klepac,klepac :lol: :lol:
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
Maila
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Maila »

Dzieki WSZYSTKIM i kazdemu z osobna za słowa otuchy... Wiedzialam Panowie, ze moge na was liczyc :zakrecony: Bylam sobie dzisiaj poogladac na spokojnie... Wczoraj mnie sporo ponioslo... ale nie znosze ludzkiej bezmyslnosci.. najbardzej na swiecie... Nie bede tego naprawiac... bo nie bardzo jest co... Zderzak moze po prostu wypastuje... a to wgniecenie... no coz.. z zew tego nie widac... a konstrukcja wyglada na nienaruszoną, wiec chyba sobie daruje... Przynajmniej na razie...

Pozdrawiam serdecznie

Buziaki

Maila
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”