DANGER: Spoty w 100licy
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
10 zabija moj cieniutki fiutkowaty wydech o srednicy 45mm, zamiast 52mm jak jest w serii przy c20xe... ale to sie zmieni w przciagu 7 dni
a jak wiadomo pole przekroju jest zalezne od kwadratu promienia rury, wiec roznica bedzie... na korzysc...
Ostatnio zmieniony 21 cze 2004, o 00:28 przez wow, łącznie zmieniany 1 raz.
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
audio i uporzadkowanie balaganu pod maska w roznego rodzaju peszelki i czarne zipy zajmuje ostatnie pozycje na mojej liscie, ale przyjdzie i na to pora
natomiast audio nigdy nie bedzie dazylo do dobrego brzmienia, caly samochod od zawieszenia trzeszczy i sie rozlazi - to nie zagra dobrze, wiec tylko przeniose gwizdki w bardziej rozsadne miejsca, poprawie wygluszenie i od czasu do czasu bede sluchal sobie radia... wiecej nie oczekuje
chociaz marzy mi sie autko, ale juz nie to, z fajnym systemem multimedialnym i dobrym brzmieniem...
natomiast audio nigdy nie bedzie dazylo do dobrego brzmienia, caly samochod od zawieszenia trzeszczy i sie rozlazi - to nie zagra dobrze, wiec tylko przeniose gwizdki w bardziej rozsadne miejsca, poprawie wygluszenie i od czasu do czasu bede sluchal sobie radia... wiecej nie oczekuje
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
taa... ale rosnie druga pod tytulem "co by tu ulepszyc"wow pisze: lista rzeczy do zrobienia powoli ale systematycznie sie kurczy...
o 8 rano w niedziele
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jak wrocilem do domu bylo zbyt rano i zbyt w stanie bylem zeby pamietac o wylaczeniu 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zrobilismy sobie dzisiaj taki maly double, a w zasadzie triple date
miejsce: gorny parking galerii mokotow
obecnosc: markos, pirat, wow
czas: ok 12 w poludnie
tak wygladamy razem:

a to moja padaka na slicznych stalowych felgach, z ktorych jedna obecnie sie prostuje, bo kupilem trafiona
widac tez moj cudny nowy grill, ktory bez znaczka powoduje, ze corsa wyglada troche tak, jakby urwalo jej pol ryja

a tu oczywiscie nic innego jak c20rsa we wlasnej osobie

a tutaj ta "podwojna" czesc randki.. srebrna i czarna..
ladnie wygladaja razem, ale slyszalem dzisiaj, ze psuje kadr swoimi felgami

a tu widac, ze jestesmy raczej zadowoleni ze swoich samochodow

chcialem tylko zauwazyc, ze corsa tomka siedzi nizej niz moja!!!
eibach troche sie jednak poddal w polaczeniu z c20xe
na koniec mala ciekawostka ktora wyczailismy na parkingu i ktora skutecznie zatrzymywala na dluzej kazdego, kto przechodzil obok.
oto prosze panstwa nowy pug 407, ktory prezentuje sie calkiem niezle, ale osobiscie uwazam, ze ma totalnie zjebany przod.
reszta cudna
szczegolnie srodek.. pysznie wykonczony..

i to na koniec, gdyby ktos mial watpliwosci czy nowy pug aby napewno dobrze hamuje:

heble ma troche w szoku.. sa.. hmm... DUZE! :0
fotki robil pirat, ja troszke rozdeptalem, bo zajmowaly za duzo miejsca..
slowo offtopicznego komentarza: generalnie jestem ze swojego samochodu zadowolony, ale KURWA ZNIKA MI OLEJ!!! najwyrazniej mechanicy cos zle zlozyli po poprzedniej robocie, kiedy to trafiona byla uszczelka glowicy. w swoim stylu mam oczywiscie katastroficzna wizje trefnej glowicy, ale jutro powinno sie wszystko wyjasnic..
miejsce: gorny parking galerii mokotow
obecnosc: markos, pirat, wow
czas: ok 12 w poludnie
tak wygladamy razem:

a to moja padaka na slicznych stalowych felgach, z ktorych jedna obecnie sie prostuje, bo kupilem trafiona
widac tez moj cudny nowy grill, ktory bez znaczka powoduje, ze corsa wyglada troche tak, jakby urwalo jej pol ryja

a tu oczywiscie nic innego jak c20rsa we wlasnej osobie

a tutaj ta "podwojna" czesc randki.. srebrna i czarna..
ladnie wygladaja razem, ale slyszalem dzisiaj, ze psuje kadr swoimi felgami

a tu widac, ze jestesmy raczej zadowoleni ze swoich samochodow

chcialem tylko zauwazyc, ze corsa tomka siedzi nizej niz moja!!!
eibach troche sie jednak poddal w polaczeniu z c20xe
na koniec mala ciekawostka ktora wyczailismy na parkingu i ktora skutecznie zatrzymywala na dluzej kazdego, kto przechodzil obok.
oto prosze panstwa nowy pug 407, ktory prezentuje sie calkiem niezle, ale osobiscie uwazam, ze ma totalnie zjebany przod.
reszta cudna

i to na koniec, gdyby ktos mial watpliwosci czy nowy pug aby napewno dobrze hamuje:

heble ma troche w szoku.. sa.. hmm... DUZE! :0
fotki robil pirat, ja troszke rozdeptalem, bo zajmowaly za duzo miejsca..
slowo offtopicznego komentarza: generalnie jestem ze swojego samochodu zadowolony, ale KURWA ZNIKA MI OLEJ!!! najwyrazniej mechanicy cos zle zlozyli po poprzedniej robocie, kiedy to trafiona byla uszczelka glowicy. w swoim stylu mam oczywiscie katastroficzna wizje trefnej glowicy, ale jutro powinno sie wszystko wyjasnic..

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dziekiUcHO pisze:markos: zepsułes ten samochód, pirat, wow wasze corsy wyglądają super
milo bylo was spotkac, szkoda, ze pogoda sie popsula
Na zywo fura Markosa nie wyglada tak zle na tych stalowkach, bo sa szerokie kapcie. Nie mniej jednak brakuje brakuje tych felg.
Wczoraj pierwszy raz widzialem i slyszalem C20RSe. No robi wrazenie, dobra robota Wow !!
pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
bardzo fajne zdjecia! zdjec bedzie wiecej... i beda posegregowane i wogole... w mojej glowie urodzil sie pewien pomysl i jest w trakcie realizacji...
wielkie dzieki pirat za szybka sesje w deszczu
c20rsa byla dzis na tech'u - wszystko sprawne
przy okazji szukalismy dziurki w przewodach odpowietrzajacych bak, bo od czasu do czasu strasznie smierdzi beznzyna ale bez efektow wiekszych, a nie mialem czasu zeby wkrecic sie w to mocniej.
wielkie dzieki pirat za szybka sesje w deszczu
c20rsa byla dzis na tech'u - wszystko sprawne
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ze smrodem walczylem na szybkiego dzis u kwietniaka wlasnie, wiec jesli znajdziemy przyczyne to pojedziesz sobie tam na gotowcaGUMIS2000 pisze:Wow koniecznie musimy cos zrobic z tą benzyną bo to juz jest upiardliwe
swoja droga c20rsa podobala sie mechaniorom... a nowine o zielonym combo z letem lykneli z pewnym niedowierzaniem
c20rsa, czlowieku meeen!
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
o było powiedziec bym podjechal, Kwietniak zajmuje sie moja zabcia od poczatkuwow pisze:ze smrodem walczylem na szybkiego dzis u kwietniaka wlasnie, wiec jesli znajdziemy przyczyne to pojedziesz sobie tam na gotowcaGUMIS2000 pisze:Wow koniecznie musimy cos zrobic z tą benzyną bo to juz jest upiardliwe
swoja droga c20rsa podobala sie mechaniorom... a nowine o zielonym combo z letem lykneli z pewnym niedowierzaniem
tja nastał czas spokojnego kombi...