no no, 195/50/15, nie rozpedzaj sie takGUMIS2000 pisze:stalowe pietnastki i 195/55/15
to mowisz, ze w kwestii kolek bedziemy bracmi?
hmm.. ja moze tez kiedys sie doladuje
no widze ze gupi markosGUMIS2000 pisze: stalowe pietnastki
ale to nie znaczy ze ma byc brzydki!markos pisze:ma byc sleeper - bedzie ultimate sleeper!
Ja mam troche inne zdanie i ja glosowalbym rowniez za alu. Sprawne oko i tak zobaczy, ze cos jest nie tak i combo wisi nizej, niz powinno (bo zakladam, ze gumisiowi zycie sie nie znudzilo i wymieni zawieche z seryjnej) i ma inny wydech. A alu zawsze poprawia wyglad samochodu. W naszym kraju niestety wciaz jest tak, ze tuning = tuning optyczny i podstawa sa alufelgi, a modyfikacje silnika koncza sie na stozku i swiecach Brisk, tak wiec posiadanie alufelg wcale nie znaczy, ze silnik jest dobrze dlubniety, badz inny!markos pisze:aluminiowe 15, albo 16 zdradzaja zapedy wlasciciela do ladowania pieniedzy pod maske samochodu![]()
plan zaklada znaczne usztywnienie zawiasu, ale niekoniecznie obnizanie.. jak doskonale wiemy gumis kocha wszelkie otowry technologiczne w ulicach, obnizone zawieszenie nie wrozyloby swiatlej przyszlosci misce olejowejkubelt pisze:Sprawne oko i tak zobaczy, ze cos jest nie tak i combo wisi nizej, niz powinno (bo zakladam, ze gumisiowi zycie sie nie znudzilo i wymieni zawieche z seryjnej)
po powrocie z olsztyna co do tego nie mamy najmniejszych watpliwosci.. bebny w gumisiowym powoduja, ze pryz kazdym hamowaniu wlosy staja deba.. na plecach.. to tylko kwestia czasu i znalezienia odpowiedniego wykonawcykubelt pisze:P.S. Jak jeszcze zrealizujesz plany i na tyl zalozysz tarcze hamulcowe to po prostu nie mam pytan

koszty panowie.. koszty..pirat pisze:ja też obstaję za aluminiowymi felgami w 16"

a ja naprawde wiem co mowie i gumis nie zdecyduje sie ani na jedno ani na drugie. plan zaklada ultimate sleepera, a na aluminiowych kolach bedzie istnialo podejrzenie, ze tam cos jednak jest innego.. kto normalny stawia combo na aluminiowych 16 calowych felgach? nikt. ren jest oczywiscie poza konkurencja, bo jego combo nie wygladaloby najlepiej na stalowkachpirat pisze:Ale jak Gumis sie zdecydowal na opony 195/50/15 to alu 15" tez ladnie beda wygladalyZ czasem, moze zakupi alu a wtedy bedzie mial koszt samych felg
Moze z czasem zmieknie i zdecyduje sie na 16"![]()