DANGER: Spoty w 100licy
-
kubelt
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Filmowanie z reki w samochodzie nie zda egzaminu, zeby nie wiem jak bardzo kamerzysta staral sie utrzymac w bezruchu. Moze na autostradzie, ale nie na naszych wspanialych drogach. Jest taki patent z dwiema listwami, ktore mocuje sie do stalowych palakow od zaglowka. Te listwy zapewniaja dobre mocowanie do reszty karoserii gdyz obejmuja obydwa palaki (zaglowek musi byc na tyle podniesiony, zeby miedzy fotelem a nim zmiescily sie te listwy). Jakis sznurek albo opaska zalatwia sprawe montazu, koniecznie z dwoch stron. Wazne jest, by te listwy wychodzily poza zaglowek w strone srodka samochodu na tyle, by dalo sie do nich przymocowac kamere. Badzo pomocne w tym jest czesc statywu, ktora normalnie mocuje sie do nog od statywu. To pozwoli na swobodne ustawienie kamery mimo, ze bedzie ona juz na fest przymocowana do listew. Taka pozycja pozwoli na objecie i zegarow i sytuacji przed maska na drodze.
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
[quote="wow"]yeah! udalo sie... bardzo sie ciesze... nie pisalem nic bo bez netu bylem i wogole wokol samochodu sie teraz wiecej krece niz przy kompie siedze.. samochod jest fajny.. nabral zupelnie nowego zycia i o to mi wlasnie chodzilo...
/quote]
Gratulejszynn. Teraz czekam na Ciebie w Poznaniu.
Pieniądze do puchy są już odłożone!!

Gratulejszynn. Teraz czekam na Ciebie w Poznaniu.

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
@wow: Co tu dużo mówić. Podziwiam Cię za opór i wytrwałość. Powinni Cię teraz zaprosić do TVN Turbo. Naprawdę wykonałeś kawał dobrej rooty. na pochwałę zasługuje fakt, z jaką precyzją, dbałością o szczegóły i profesjonalizmem tego dokonałeś. Silnik na pewno będzie Ci się dobrze sprawował.
@markos: filmik zajefajny. Miales dobry pomysl, zeby nakrecic Wowa przy odbiorze auta. Spontaniczne reakcje, az sie milo robi i chce sie cieszyc z wlascicielem.
@arts: juz myslalem, ze o mnie zapomniales. Dawaj dawaj fotosy, to jeszcze sie tym dzisiaj zajme
pozdrawiam
@markos: filmik zajefajny. Miales dobry pomysl, zeby nakrecic Wowa przy odbiorze auta. Spontaniczne reakcje, az sie milo robi i chce sie cieszyc z wlascicielem.
@arts: juz myslalem, ze o mnie zapomniales. Dawaj dawaj fotosy, to jeszcze sie tym dzisiaj zajme
pozdrawiam
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
@markos: film - ekstra...wiecej sie nie bede rozpisywal bo i po co....idz w tym kierunku...wspomne tylko o muzyce - trafiona
@wow...az nie wiem co tu napisac...zdjecia silnika wygladaja jakby to bylo wszystko seryjnie - jakbys jeszcze tylko zmienil opaski na czarne to w serwisie moga nie zauwazyc ze to 2.0
....i fajnie ze potrafisz uczyc sie na czyis bledach i wykazalaes sie pelnym profesjonalizmem...
btw: ja tez chce taki silnik
- taka mala dygresja 
@wow...az nie wiem co tu napisac...zdjecia silnika wygladaja jakby to bylo wszystko seryjnie - jakbys jeszcze tylko zmienil opaski na czarne to w serwisie moga nie zauwazyc ze to 2.0
btw: ja tez chce taki silnik
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tak sobie wydedukowalem, no w koncu trzeba pokazac ludziom cos fajnego i nietuzinkowego!markos pisze:skad wiedziales jaki jest plan...?pirat pisze:Powinni Cię teraz zaprosić do TVN Turbo.
... ja to mysle, ze wstawi do WOWa kubelek z wydzierganym napisem Markos!markos pisze:sypne jeszcze tylko tyle, ze sam rowniez zamierzam na tym skorzystac
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Jak wstawisz furke do zrobienia do Balta to tez dostaniesz taka zastepcza.Jak firma to firmaKurbat pisze:Arts: dzięki za "wsypanie" zgubka, że to jego auto zastepcze![]()
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Jasne zgubek, może bym i wstawił, tylko do 100licy troche daleko mam, ale jak bede zagazowywał Corsiawe to też mi zastępcza furke obiecalizgubek pisze:Jak wstawisz furke do zrobienia do Balta to tez dostaniesz taka zastepcza.Jak firma to firmaKurbat pisze:Arts: dzięki za "wsypanie" zgubka, że to jego auto zastepcze![]()
![]()
![]()
![]()