Wiesz co, jak oglądam filmik z ogniska, toru itp to aż mi się miło na sercu robi. W tym roku będzie na pewno fajnie, nie mniej niż rok temu. Fajnie być w takim klubie, gdzie WRESZCIE można coś zrobić. Mam nadzieje, iż nikt z Was nie będzie załował że przyjechał i ża każdy się będzie dobrze bawił (łącznie z organizatorami
II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@Flipper
Wiesz co, jak oglądam filmik z ogniska, toru itp to aż mi się miło na sercu robi. W tym roku będzie na pewno fajnie, nie mniej niż rok temu. Fajnie być w takim klubie, gdzie WRESZCIE można coś zrobić. Mam nadzieje, iż nikt z Was nie będzie załował że przyjechał i ża każdy się będzie dobrze bawił (łącznie z organizatorami
).
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Ja na przyklad bardzo lubie i czesto wracam wspomnieniami do tamtych czasow. Ogladam co jakis czas filmy ze zlotow i ..... tak jakos od razu pozytywniej sie robi.
Pare lat temu nie przypuszczalbym, ze ta szybka decyzja o powolaniu klubu doprowadzi nas do tylu milych chwil. Nie udzielam sie - fakt, ale za to staram sie byc na bierzaco z newsami i ciesza mnie takie spotkania srodowe, czy inne sytuacje, ktore wynikaja bezposrednio z tego co udalo sie zbudowac przez ostatnie lata. Jednym mniejsze, drugim wieksze, ale wszystkim Wam naleza sie slowa uznania!
Ciesze sie, ze poznalem tylu "klimatycznych" ludzi !
Pare lat temu nie przypuszczalbym, ze ta szybka decyzja o powolaniu klubu doprowadzi nas do tylu milych chwil. Nie udzielam sie - fakt, ale za to staram sie byc na bierzaco z newsami i ciesza mnie takie spotkania srodowe, czy inne sytuacje, ktore wynikaja bezposrednio z tego co udalo sie zbudowac przez ostatnie lata. Jednym mniejsze, drugim wieksze, ale wszystkim Wam naleza sie slowa uznania!
Ciesze sie, ze poznalem tylu "klimatycznych" ludzi !
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@Flipper
"Klimatycznych" to moje słowo zastrzeżone
. Ja już się nie mogę doczekać tego zlociku, jest jeszcze troszkę spraw nie do końca załatwionych ale damy rade i będzie super. Już tuż tuż. Cieszy mnie że zakładane przeze mnie i flippera minimum obecności zostało wykonane.
"Klimatycznych" to moje słowo zastrzeżone
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@porszak
O smycze to pytaj się Satana ale z tego co wiem to smycze będą więc nie macie się o co martwić. Nic w przyrodziei nie ginie
O smycze to pytaj się Satana ale z tego co wiem to smycze będą więc nie macie się o co martwić. Nic w przyrodziei nie ginie
- satan
- Weteran
- Kontakt:
sierak pisze:@Flipper
Wiesz co, jak oglądam filmik z ogniska, toru itp to aż mi się miło na sercu robi.
Widze że Prezes ma tą samą akcję co i ja
A to nie była ta kasa co ją przeznaczyłeś na kierownice ??sierak pisze:Już dawno ... za coś musze pić
Bo przeciesz kase ze smyczy przepiłeś