OT czy ktos sie zna na telekomunikacji WAZNE
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
OT czy ktos sie zna na telekomunikacji WAZNE
jestem w szkole o profilu technik telekomunikacji i mam zagadnienie apropo warunków jakie musi spełniac linia dochodząca do abonenta. Tzn Tłumiennosc do -3.5dB , szumy i rezystancje i tu jest problem bo układ abonenta to 6oo Omow a linia to maks 1200omow ale jest to zalezne jeszcze od centrali czy ktos wie moze jakie sa parametry co do tego?? jak nie odpowiem to nie zalicze 
tja nastał czas spokojnego kombi...
- Szwagier
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: OT czy ktos sie zna na telekomunikacji WAZNE
ja jestem technikiem telekomunikacji specjalnosc teleinformatyka,szkole skonczylem 5 lat temu i nic nie pamietam bo teraz studiuje elektrekyniek pisze:jestem w szkole o profilu technik telekomunikacji i mam zagadnienie apropo warunków jakie musi spełniac linia dochodząca do abonenta. Tzn Tłumiennosc do -3.5dB , szumy i rezystancje i tu jest problem bo układ abonenta to 6oo Omow a linia to maks 1200omow ale jest to zalezne jeszcze od centrali czy ktos wie moze jakie sa parametry co do tego?? jak nie odpowiem to nie zalicze
Powodzenia

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania