II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
-
shreek
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
porszak to nie takie proste on nie ma netu w domu
i wyszedl z zalozenia ze po co ma sie zrzeszac, a ja tego nie bede robic za niego, gosc jest w porzadku ogolnie rzecz biorac ale ma swoje podejscie do sprawy, z drgugiej strony po co ma sie zrzeszac i zasilac grupe klubowiczow nie praktykujacych ktorych juz mamy kolo dwoch setek lub wiecej! a nam do miedzianej sie przyda kolejne 80 .....
Ostatnio zmieniony 6 cze 2004, o 22:47 przez shreek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To ja może powiem co ja o tym myśle.
Ja nie będą brał odpowiedzialności za ludzi których nie znam, że narobią bydła, spowodują jakiś wypadek bo im odwali na torze albo tego typu rzeczy. Jako, że nie każdy zajmuje się zlotem to i nie każdy może sobie brać ludzi ile chce. Osoby które są np. znane przeze mnie lub Flippera i za które możemy poręczyć (a nie są w klubie) mogą jak najbardziej przyjechać ale jak wiadomo życie nie jest sprawiedliwe no i nie każdy ma takie przywileje. Sorry ale tak jest i proszę nie nie obrażać ani nie dąsać tylko postarać się nas zrozumieć.
Dlatego też nie roznosimy ulotek każdej fajnej napotkanej corsie i nie mówimy do nich "Ello ziomal, siema, fajną masz brykę, wpadaj do nas na zlot, będzie fajnie". Nie jest to jakaś wielka impreza a raczej zlot klubowy - klubowy znaczy dla klubowiczów jak sama nazwa wskazuje. Klubowiczów czyli ludzi którzy choć w małym stopniu są zainteresowani klubem, corsą itp.
Ja nie będą brał odpowiedzialności za ludzi których nie znam, że narobią bydła, spowodują jakiś wypadek bo im odwali na torze albo tego typu rzeczy. Jako, że nie każdy zajmuje się zlotem to i nie każdy może sobie brać ludzi ile chce. Osoby które są np. znane przeze mnie lub Flippera i za które możemy poręczyć (a nie są w klubie) mogą jak najbardziej przyjechać ale jak wiadomo życie nie jest sprawiedliwe no i nie każdy ma takie przywileje. Sorry ale tak jest i proszę nie nie obrażać ani nie dąsać tylko postarać się nas zrozumieć.
Dlatego też nie roznosimy ulotek każdej fajnej napotkanej corsie i nie mówimy do nich "Ello ziomal, siema, fajną masz brykę, wpadaj do nas na zlot, będzie fajnie". Nie jest to jakaś wielka impreza a raczej zlot klubowy - klubowy znaczy dla klubowiczów jak sama nazwa wskazuje. Klubowiczów czyli ludzi którzy choć w małym stopniu są zainteresowani klubem, corsą itp.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Chciałbym jeszcze wszystkim przypomnieć, iż 10 czerwca mija tarmin wpłat i proszę wszystkich którzy jadą do Miedziananej a jeszcze nie dokonali przelewu aby to zrobili. Jest to dość ważne a to z tego względu, iż potrzebujemy czasu aby wszystko dograć i zrobić gadżety.
Dziekuje ...
Dziekuje ...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
E tam pobudka,posprzedajamy fury i dalej w kime...czester 1 pisze:jak się nie myle to w niedziele na torze kieleckim odbywa się giełda samochodowa więc rano pobutka
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Co do domków to pamiętam, że rok temu kristo się chciał do jakiegoś wbić i może on pamięta koszt. Będziemy mieli pole namiotowe i jedno większe pomieszczenie, gdzie jest lodówka, umywalka i takie tam oraz taras. Jest tam też pomieszczenie w którym rok temu coponiektórzy spali włącznie ze mną ale wygodne to tam nie jest, chyba lepiej w namiocie. Tak więc proponuje, żeby każdy się zaopatrzył w namiot, materac lub karimate.
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Cosik mi się zdaje że 120zł za domek czteroosobowy, ale one są oddalone od miejsca zlotu i strasznie tam ciemno było bo schowane są w lesie.
Strach było zostawiać tam samochód na noc.
W tym głównym domku jest lodówka, kawałek dalej wc i prysznice w takich drewninych barakach. Pole namiotowe duże i oświetlone. Chyba nawet boisko do siatkówki było
W tym głównym domku jest lodówka, kawałek dalej wc i prysznice w takich drewninych barakach. Pole namiotowe duże i oświetlone. Chyba nawet boisko do siatkówki było

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
kristo pisze:Cosik mi się zdaje że 120zł za domek czteroosobowy, ale one są oddalone od miejsca zlotu i strasznie tam ciemno było bo schowane są w lesie.
jeeee gramy w siate
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@endo
Tak jade i bardzo się z tego ciesze
Flipper się nade mna zlitował i pozwolił mi jechać ... pod warunkiem że będę grzeczny 
Tak jade i bardzo się z tego ciesze
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
to tak....
@sierak
z przykroscia i duzym zazenowaniem musze stwierdzic ze kolega ktory mial jechac czerwona gsi dal ciala i do tej pory nie dowiozl kasy, na moj sms odpowiedzial ze lakiernik i tak nie zdazy zrobic mu auta do tego czasu wiec nie jedzie hmm!
takze sory za zamieszanie a moze i lepiej z drugiej strony - bedziesz spokojniejszy.......
a teraz pytanie ogolnie: czy to dobry pomysl przespac sie w aucie bo poniewaz nie dysponuję namiotkiem ..... zy bedzie na pole dalo sie wjechac autkiem....?
@sierak
z przykroscia i duzym zazenowaniem musze stwierdzic ze kolega ktory mial jechac czerwona gsi dal ciala i do tej pory nie dowiozl kasy, na moj sms odpowiedzial ze lakiernik i tak nie zdazy zrobic mu auta do tego czasu wiec nie jedzie hmm!
a teraz pytanie ogolnie: czy to dobry pomysl przespac sie w aucie bo poniewaz nie dysponuję namiotkiem ..... zy bedzie na pole dalo sie wjechac autkiem....?
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@shreek
Oki to jak Twój kolega jeszcze nie wpłacił kasy to już lista zamknięta. Co do spania to pewnie że możesz ... samochodem możemy wjechać na pole tylko czy 2 noce w samochodzie nie są zabójstwem dla kręgosłupa ... lepiej pożycz od kogoś namiot.
Oki to jak Twój kolega jeszcze nie wpłacił kasy to już lista zamknięta. Co do spania to pewnie że możesz ... samochodem możemy wjechać na pole tylko czy 2 noce w samochodzie nie są zabójstwem dla kręgosłupa ... lepiej pożycz od kogoś namiot.
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no niestety, dziś 10.06 - "dzień próby" a moje pieniążki niestety nie wpłyną na konto Sieraka
przykro mi ale nie dałem rady, szkoda, zajebiście chciałem jechać a teraz bede czytał na forum jak to było fajnie
no ale cóż, za rok to już nie bedzie ch.... 
@Qomo - ja i tak jestem cienki w siatke jak nie wiem co
już teraz życzę wszystkim dobrej zabawy!
@Qomo - ja i tak jestem cienki w siatke jak nie wiem co
już teraz życzę wszystkim dobrej zabawy!
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Nie zlitowal tylko meczyl, meczyl, az umeczyl Sierako aby przyjechal. Bez Ciebie Bro to nie bedzie to samo, a kolejnej Miedzianki bez BB to nie odstawisz, ze o Miriam nie wspomnesierak pisze:@endo
Tak jade i bardzo się z tego cieszeFlipper się nade mna zlitował i pozwolił mi jechać ... pod warunkiem że będę grzeczny
Ciecham sie z tego powodu bardzo. Fajnie bedzie zobaczyc prawie cala Mafie w Miedziance. Wszystko podaza w dobra strone. Teraz nasza kolej wywiazac sie z obietnic danych na poczatku.
Mysle, ze jezeli tylko pogoda dopisze zapowiada sie kolejny pamietny zlot.
Prosze was tylko o 1 sprawe. Apeluje o spokoj i rozwage (nie mylic z odwaga
Cieszy mnie, ze bede mial mozliwosc spotkania sie z Wami w tak duzym gronie!