Tis - prośba

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Budzio
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Budzio »

ja moge rowniez ftpa postwic z tis'em 2000 tyle ze mam dynamiczne ip i bedzie sie ono zmieniac ale moge zawsze podawc aktualne ip jako opis w gg. no chyba ze ktos paczusszka chce :grin:

Edit: serwer stoi zaraz na gg podam ip kto chce niech sciaga coprawda nie dam rady udostepniac caly czas =ale napewno bede udostepnial. pytanie tylko czy podzielic obrazy rarem na mniejsze pliki ??
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
Marcin99
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Marcin99 »

Ja też bardzo chciałbym się załapać na tisa 2000. Szwagier wyślę do ciebie zapytanie na gg, gdybyś mógł wysłać (przelew lub za pobraniem) to byłoby git. Ewentualnie ktoś inny gdyby mógł to niech da znać.

Właściwie potrzebuje tylko 3 płytkę tisa 2000 (bo dwie pierwsze chyba będe miał). O ile się nie mylę to na niej m.in. są schematy elektryczne - niech ktoś mnie sprostuje jeśli nie mam racji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”