Tis - prośba
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Hiv
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tis - prośba
W archiwum niestety nie doszukałem sie tisa...
Za krótko tu jestem i chyba już nikt go nie udostępnia. Będę wdzięczny jeśli ktoś może go wrzucić na serwerek i dać link na GG i nawet tu nie odpisywać to będę mógł potem usunąć ten temat.
Z góry dzięki!
Za krótko tu jestem i chyba już nikt go nie udostępnia. Będę wdzięczny jeśli ktoś może go wrzucić na serwerek i dać link na GG i nawet tu nie odpisywać to będę mógł potem usunąć ten temat.
Z góry dzięki!
Może znów corsa...
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
druga plyta pewnie do rana bedzie...wiec jesli ktos chce do miedzinaje kopie to poprosze info...Hiv pisze: @qomo
To chyba 2 płytki są...
A może jak ściagniesz już od Budzia to zrobisz kopie i dasz mi w Miedzianej?
@wszyscy
Przydało się to komuś do czegoś konkretnego???
przydaje sie do wieeeelu rzeczy
szwagier masz 97? moglbys wrzucic na serwer gdzies albo na soulsekku udostepnic??
corsa A & Audi S3

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
jak bedzie na serweze to scigane - jesli ktos bedzie chcial to wylseBronek_84 pisze:Ja też chce TIS'aqomo pisze:@ szwagier: namiary na swerwer masz na gg...powodzonka![]()
![]()
!!!
tym bardziej, że kiedyś o to pytałem ale nikt się nie pokwapił (moze dlatego, że nie użyłem fachowego określenia TIS)
corsa A & Audi S3

-
shreek
- Swój
- Kontakt:
ej ludziska tak sobie mysle - przecierz mam nagrywarke to wam to ponagrywam - i dam w miedzianej - dla niektorych doczekanie sie na kolejke bedzie gorszym rowizaniem niz poczekanie do lipca
w koncu miesiac ....
edit:
poki co kolejka prezentuje sie nastepujaco:
qomo,hiv,bronek,juhol,ajro
poki co jest 43,5 mega - szwagier postaraj sie prosze !
edit:
poki co kolejka prezentuje sie nastepujaco:
qomo,hiv,bronek,juhol,ajro
poki co jest 43,5 mega - szwagier postaraj sie prosze !