Mega chamstwo i mega nexia (chyba z klubu nexia)...

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
norm4n
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Mega chamstwo i mega nexia (chyba z klubu nexia)...

Post autor: norm4n »

Witam.
Klub nexia urzadzil sobie spocik w gizycku , wiec wczoraj wieczorem szwedajac sie po miescie widzialem bardzo nieprzyjemna sytuacje...

Chodzi o samochodzik w kolorze bialym, z rejestracja W0 OLAF ....

Nie wiem, ale chyba przez takich ludzi nie lubie Warszawiakow ( sorx dla wszystkich normalnych mieszkancow tego pieknego miasta)....

Przejde do rzeczy.... stoje sobie w LOKu (taki port nad Niegocinem), gadam z kobita , patrze , wjezdza jakis mega wiejski tjuning, robiac mnostwo huku, tak , ze ludzie az musza sie usuwac z drogi ( To nie aleje Jerozolimskie do k$@$% nedzy, tylko spokojne mazurskie miasteczko, gdzie ludzie odpoczywaja !!! ) Tylni bialy zderzak ( malowany sprayem i to tez niezbyt zgrabnie) wisi 4 cm nad ziemia :) ... umca umca i jakis rozbojnik na tylnym siedzeniu (o nim pozniej)...
Mysle sobie - luz , jakis koles sie spieszy i przyjechal kogos znalezc ....

Nio ale pozniej przechodze sobie przez most obrotowy, patrze jedzie ten twor wiejskiego tjuningowca ....

Ten rozbojnik na tylnym siedzeniu wisi do polowy przez okno , pokazuje ludziom "FUCK YOU" i popisuje sie wysokim poziomem kultury i znajomosci jezyka angielskiego krzyczac to samo co symbolizuje jego palec....

Z takim chamstwem i prostactwem sie dawno nie spotkalem ....

Btw: ta fura wyglada tak piknie, ze gdybym musial nia gdzies podjechac, to chyba maske bym ubral, zeby przypadkiem nikt mnie nie poznal....
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
tim
Świeżak
Kontakt:

Post autor: tim »

właśnie to mnie wqrwia że przez takich typów jak ci w białym bolidzie :lol: w całej polsce warszawiacy są postrzegani jako banda przypałowych kretynów i festyniarzy :bardzozly:
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2
norm4n
Nowy
Kontakt:

nio niestety, wiesz ja nie mam zadnych uprzedzen , ale niestety sa takie osoby, ktore jak przyjada na mazury to czuja sie jak na wlasnej biednej prowincji i mysla ze wszystko im wolno....
shreek
Swój
Kontakt:

Post autor: shreek »

nie no warszaewa nie jest odosobniona w krakwie tez mamy bande takich chamow! bo to trudno inaczej nazwac, wczoraj ojcu koles zajchal droge bima i jakby rover nie mial zarabistych hamulcow to by kolesiowi dupsko zgniotlo masa 75tki.... to nic ale stary sie wkurzyl i dlugimi kolesiowi na co ten sie zatrzymal i do starego, podlecial i nim stary sie zorientowal otworzyl mu drzwi i z lapami do gardla :0 :bardzozly: stary kiedys trenowal dzudo i kolesia polozyl ale nie w tym zecz, chodzi o to ze nie dosc ze cie typ malo nie zabije autem to jak jak mu migniesz to cie wezmie i zabije rekami :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :0 i co wy na to?

po czym dzis ojciec zostawil na platnym parkingu samochod i mu peta zgasili na uszczelce na szybie - no k... przecierz zwariowac idzie z tymi asocialami! nie pojdzie taki do roboty nie zarobi tylko kradnie i zazdrosci innym ze maja wiecej bo uczciwie! no! :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:
kubelt
Swój
Kontakt:

Post autor: kubelt »

Czy to ten samochod? http://nexia.pl/userauto.php?id=31?
Klub nexia ma swoje forum, proponuje napisac swoje uwagi na temat zachowania tego kierowcy na ichniejszym forum, moze ktos z zarzadu zareaguje na psucie "dobrego" zdania o klubie. Od siebie dodam, ze gardze takimi ludzmi, ktorzy w tak prymitywny sposob okazuja brak jakiegokolwiek wychowania. Wiem o ktorych terenach mowisz, jestem zeglarzem od 15 lat - w tym miejscu o ktorym mowisz nie ma miejsca na samochody.
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

przeciez taki proste pacholeta zdazeja sie wszedzie warszawa, krakow czy belchatow takich mlotow niestety sie nie uniknie
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
shreek
Swój
Kontakt:

no proste ale problem czy my normalni ludzie mozemy cos z tym zrobic bo tak w sumie: "nie nawidze hamstwa i goralskiej muzyki" jak ktos kiedys powiedzial
norm4n
Nowy
Kontakt:

buhahaha - to nie ja napisalem tego posta pod nickiem FRANK :-D

juz ide czytac na forum nexii
shreek
Swój
Kontakt:

olaf ja znam tylko z relacji to zdarzenie ale wez sprostuj co Ciebie (was) popchnelo zeby do ludzi fuckami rypac :0 :-D
Kamyk2
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Kamyk2 »

Norman nie wnikam czy Twoja reakcja była przesadzona czy nie jednocześnie nie bronie Olafa bo sam potrafi to robić i nie potrzebne mu "plecy" innych nexiarzy choć to normalne że staniemy za nim murem ale chciałbym się dowiedzieć co ten wątek robi na forum CTM??? Miałeś sprawę związaną z Olafem a on jest klubowiczem Nexii więc żale wylewaj na naszym forum a nie rób nagonki na Nexiarzy u Was bo to tylko chrzani atmosferę między CTM a Nexia Klub która do tej pory była raczej bardzo przyjacielska (i mam nadzieję że tak zostanie), boję się wchodzić na inne fora żeby nie przeczytać o Olafie :0 :0 Pozatym na jakiej podstawie kilku Corsarzy ostro pojechało w kierunku Olafa skoro znali relację tylko jednej ze stron?? To dziecinne zachowanie rodem z polityki a co do Twojej opinii o warszawiakach to powinieneś ostro wyhamować bo to wręcz żenujące, biednemu mieszkańcowi małego Giżycka zalazl za skórę facet na warszawskiej rejestracji i tylko potwierdził jego tezę że warszawa to wszystko co złe, uwierz mi że Giżycko i reszta Mazur też nie jest święta i są przypadki że miejscowi czepiają się o byle gówno kogoś kto ma rejestrację zaczynającą się na W :-?
shreek
Swój
Kontakt:

aj dajmy spokoj .....
poohu czyn swoja powinnosc :P
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

chyba temacik nadaje sie do zamkniecia .. chlopaki macie zapewne gg wiec tam wylewajcie zale .. zawsze bylo ze Warszawiak jest ble gdzie sie nie pojawi, wiec wiele sie nie zmienilo :oko:
shreek
Swój
Kontakt:

a ja jetem jedyny krakowianin ktory ma wiecej kolegow w warszwie niz w krakowie :P jakies anomalia hehe :0
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Kamyk2 pisze:(...)ale chciałbym się dowiedzieć co ten wątek robi na forum CTM???
No ja tez sie zastanawiam. nawet jak chlopaki chcieliby sie powyglupiac jak Jas fasola w filmie :oko: to ich sprawa. Trzeba bylo podejsc do nich i wytlumaczyc, ze Ci sie nie podoba ich zachowanie.

Juz kiedys bylo o zachowaniu Warszawiakow. Co to za generalizowanie? wiadomo, ze wszedzie sie spotyka przyklady chamstwa, nietolerancji... A co to za roznica, skad sie jest. Wazne jakim sie jest czlowiekiem chyba nie? A poza tym, to w dzisiejszych czasach Warszawa jest w duzym procencie zbieranina ludzi z calej Polski, wiec z tymi osadami bym byl tez ostrozny.
No wiec wyluzujcie panowie, walnijcie po browarku i bedzie :)2

pozdrawiam
shreek
Swój
Kontakt:

ej no jazda juz mi stad koniec bo to nie ma sensu ludzie sami mnie pouczaliscie jak buzowalem a teraz co robicie !!
dajcie luz zycie jest za krotkie a tego sporu nie da sie rozstrzygnac !
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

ee tam temat z dupy(jak to moj kolega mawia :oko: )...dajcie na luz i idziemy na pifko
corsa A & Audi S3
Obrazek
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

ale fakt faktem jak sie nieco poczyta na ich forum to latwo zobaczyc co to za ludzie nawet ten ich "prezes " z dupy :grin: :-D
..::CTM#117::..
shreek
Swój
Kontakt:

zajka?
bo chyba on jest modem ...
wgoole budzio nie kapuje? a juz wiem spamujesz.... :-P to wszystko jasne
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

modernator !!!!!!!!! zamknij ten temat bo zostal zlamany regulamin CTMu!!!!!!!!! czy nikt tego nie zauwaza a wszystcy tak go chwalili itd Kubelt sie napracowal, docenmy to
tja nastał czas spokojnego kombi...
shreek
Swój
Kontakt:

no ja pisalem wczesniej abys poohu czynil swa powinnosc
pozatym jesli jest okazja to wspomne odrazu czy my jestesmy dziecmi zeby nas trzymac na smyczy i upowminac wzcie wszyscy zalatwiajecie tego typu sprawy na gg albo sobiscie i bedzie spokoj! a reszta tez niech nie upomina bo sie burdel robi...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”