Nie dam Tobie tej satysfakcji!!!!!!!!Hiv pisze:A to ja powinienem wygrać w "najbardziej grzechoczący wydech"
..:MODLIN:.. tuż przed i zaraz po :)
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja już jestem back ... wyjazd udany choć dla mnie trochę za krótki ... ja wpadłam dość późno bo leciałem prosto z Władysławowa ale fajnie było widzieć tyle Cors na raz. Dużo Was było i to mi się podobało. Oby tak dalej. Przepraszam wszystkich, że nie wziąłem lepek do Modlina ale jak się pakowałem nad morze to wyleciało mi oczywiście z głowy.
Jak tam Satan ... już lepiej?
Dzięki wszystkim "siłaczom" co pomogli mi wynieść Blacky-Blue z krawężnika. Satan sam by podniósł
Tym co maja jakieś materiały ze zlotu prosze o zamieszczanie linków. Danke.
Jak tam Satan ... już lepiej?
Dzięki wszystkim "siłaczom" co pomogli mi wynieść Blacky-Blue z krawężnika. Satan sam by podniósł
Tym co maja jakieś materiały ze zlotu prosze o zamieszczanie linków. Danke.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Po Modlinie
Napiszcie pokrotce jak wrazenia, kto zajal pierwsze miejsca... forum.streetracing.pl nie dziala albo jest tak obciazone ze ja z modemu (skazany na niego do wtorku) sie tam nie dostane, a jestem bardzo ciekaw.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale jeśli zostały jakieś lepki to my się piszemySierak pisze:Przepraszam wszystkich, że nie wziąłem lepek do Modlina ale jak się pakowałem nad morze to wyleciało mi oczywiście z głowy.
Ps. za szybko zniknąłeś i nie miałem możliwości Cie poznać
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@kubelt
Ja wiem tylko tyle ze REN zajął 10 miejsce w swojej klasie z czego chyba jest zadowolony (14.711). Wyścigów widziałem mało bo dojechałem o 14 dopiero. Czasów nie znam. Kristo jeszcze się ścigał ale czasu też nie znamy.
@m&m
Wyślij mi maila na sierak@ctm.pl z zamówieniem. Imię, nazwisko, adres, numer klubowy. Są jeszcze tylko lepki białe, zanim wysle 20 zeta na moje konto.
Ja wiem tylko tyle ze REN zajął 10 miejsce w swojej klasie z czego chyba jest zadowolony (14.711). Wyścigów widziałem mało bo dojechałem o 14 dopiero. Czasów nie znam. Kristo jeszcze się ścigał ale czasu też nie znamy.
@m&m
Wyślij mi maila na sierak@ctm.pl z zamówieniem. Imię, nazwisko, adres, numer klubowy. Są jeszcze tylko lepki białe, zanim wysle 20 zeta na moje konto.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Wygrało oczywiście Porsche GT2!!! (11.70). 950 konna supra przyjechala tylko nieco pozniej(11.73) ale Porsche krolowalo w kazdym wyscigu
Heh... TechArt RZĄDZI!!!
Zapraszam do galerii na http://www.porsche.vel.pl
Jesli chodzi o zlot to bylo super tylko, że troche mało klubowej atmosfery... Wszyscy jakoś osobno. Spodziewałem się troszke czegoś innego. Nie mogłem więc was wszystkich poznać... I gdzie ta impreza co miała być po zakończeniu? Gdzie Ci co mięli to wszystko nakręcać? Odjezdzaliśmy z Porszakiem o 20:15 i nie bylo juz zadnej corsy...
Wielkie pozdrowienia dla Flippera. Rowny gość z niego! Dobrze, że ktoś taki jest tu prezesem. Dzięki za zainteresowanie
Zapraszam do galerii na http://www.porsche.vel.pl
Jesli chodzi o zlot to bylo super tylko, że troche mało klubowej atmosfery... Wszyscy jakoś osobno. Spodziewałem się troszke czegoś innego. Nie mogłem więc was wszystkich poznać... I gdzie ta impreza co miała być po zakończeniu? Gdzie Ci co mięli to wszystko nakręcać? Odjezdzaliśmy z Porszakiem o 20:15 i nie bylo juz zadnej corsy...
Wielkie pozdrowienia dla Flippera. Rowny gość z niego! Dobrze, że ktoś taki jest tu prezesem. Dzięki za zainteresowanie
Może znów corsa...
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
tak a byłem na parkingu dla zawodników i około 15 sie zmyłem bo juz miałem dosc tego oglądania .
było bardzo duzo samochodów stratujacych w kalasie mini gdzie strtowałem było 36 .
zawody fajne ale ogranizacyjnie to nie bardzo
Zajebisty był pokaz driftu w przerwie , koles piekne długie poslizgi walił
aż chało sie klaskać
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
ja z malal awaria dojechalem do domku poza tym wszystko bylo oki
mam pytanie w ktorejs corsie z nowych przyjechal koles ktory mi oferowala jakas firme co robi kubelki to znaczy odlewy w dobrej cenie dopasowane pod d....e prosze o kontakt pozdro dla ctm a pozdrawia kolo troszke powiekszonej corsy hehehehhee
mam pytanie w ktorejs corsie z nowych przyjechal koles ktory mi oferowala jakas firme co robi kubelki to znaczy odlewy w dobrej cenie dopasowane pod d....e prosze o kontakt pozdro dla ctm a pozdrawia kolo troszke powiekszonej corsy hehehehhee
-
Feliks
- Nowy
Hehe ja powrot tez mialem ciekawy warszawska policja tak mnie pokierowala na katowicka ze w sumie bladzilismy ponad godzine i przejechalismy w kolko ponad 100 km
Imprezka udana , faktycznie wiekszosci klubowiczow nie udalo mi sie poznac bo bylo tam tyle ludzi, ze w sumie nie wiedzialem czy ten kto sie kreci przy corsie to klubowicz czy ogladajacy
. Ale z prezesem krotkie slowko zamienilem i to sie liczy
. Linka do fotek dam pozniej