kto jedzie z wawy do Modlina?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
kto jedzie z wawy do Modlina?
panowie moze zorganizujemy wspolny wyjazd z wawy do Modlina? w grupie razniej ... i wyglada ciekawie 
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
No ale na sektorek chyba wpadniesz?!markos pisze: w kazdym razie zdecydowalem, ze postawie sie na parkingu dla scigantow.
!markos pisze:fajniej, razniej,
zawsze sie mozna przejsc...swiat sie nie zawali
Arts fajny pomysł. Tylko że NAS TROJE
pozdrawiam[/quote]
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
o masz zes wykombinowal!markos pisze:poumawiamy sie a ja sie znowu spoznie![]()
w kazdym razie zdecydowalem, ze postawie sie na parkingu dla scigantow. fajniej, razniej, nawet jak nie pojade to swiat sie nie zawali
Legonowo bedzie pierwsze...oby tylko pogoda dopisala
a Markos wiesz moze czy bedzie Ren? - bo z opisu wynika ze raczej nie...
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Rozmawiałem ze Szwagrem przedwczoraj chyba i wstepnie gadalismy, ze Wy bedziecie ok 8 pod Modlinem. Wtedy sie zdzwonimy i najwyzej jeden z nas zaczeka na Was, zebyscie sie nie pogubili ze znalezieniem lotniska.UcHO pisze:No my lecimy z Białegostoku, więc moze gdzieś na trasie się spotkamy aby wjechac razem?? My wyjeżdżamy o 6,00 jeżeli oczywiście Szwagierek się nie spóźni...
Ale wtedy nie bylo jeszcze tematu o wspolnej podrozy
pozdr
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
hehe i gitara, bardzo dobrze, jest tylko jedno ale... znając jazdę Szwagra to na 8 to my tam nigdy nie dojedziemy....pirat pisze:Rozmawiałem ze Szwagrem przedwczoraj chyba i wstepnie gadalismy, ze Wy bedziecie ok 8 pod Modlinem. Wtedy sie zdzwonimy i najwyzej jeden z nas zaczeka na Was, zebyscie sie nie pogubili ze znalezieniem lotniska.UcHO pisze:No my lecimy z Białegostoku, więc moze gdzieś na trasie się spotkamy aby wjechac razem?? My wyjeżdżamy o 6,00 jeżeli oczywiście Szwagierek się nie spóźni...
Ale wtedy nie bylo jeszcze tematu o wspolnej podrozywiec moze w wiecej osob Was przywitamy
pozdr
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
2 L oleju?tyle to ja spale przy ekonomicznej jezdzie!! z 5l
to mozemy pogadac o wiekszej predkosci,a tak w ogole to delikatnie mowiac to prosze sie od.....lic (odpinkolic) od mojego emerytowanego silnika,on skatowany przez rajdy
z dresiarzami

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania