Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no ba a ja juz wiem nie sigam sie - mam do wymiany koncowki ukladu kierowniczego maglownice i trzeba zrobic zbierznosc...no i oczywiscie opony do wymiany :0 - dzis zauwazylem...
no ba a ja juz wiem nie sigam sie - mam do wymiany koncowki ukladu kierowniczego maglownice i trzeba zrobic zbierznosc...no i oczywiscie opony do wymiany :0 - dzis zauwazylem...
Wiedziałem że coś wymyślisz. A co do opon na slikach będziesz miał lepszy czas... ojjjj ściemniasz
Wiedziałem że coś wymyślisz. A co do opon na slikach będziesz miał lepszy czas... ojjjj ściemniasz
zobaczysz w modlinie bo kase na nprawe bede mia ldopiero po 1 maja...
...pozatym to i tak Cie obiade - i czemu na gg sie nie odzywasz?
w takim stanie nie dopuszcza mnie do wyscigu....zeby udowodnic ze Cie obiade nie musze wydawac na to 60zl(wjazd + rzeczy obslugowe) i wole te pieniadze wydac na wlasne bezpieczenstwo...i nie bierz mnie pod wlos...pozatym po raz kolejny nie odpowiedziales czemu nie odzywasz sie na gg...