[OT] to jest normalnie ograniczanie wypowiedz jak za komun

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

[OT] to jest normalnie ograniczanie wypowiedz jak za komun

Post autor: _balt_ »

czemu ogranicza sie wypowiedzi przeciez mamy wolny kraj a na tym forum jesli cos dotyka z klubowiczy to sie to zaraz blokuje panowie to poco jest to forum ? zebysmy sobie grzecznie tylko przyklaskiwali cos tu chyba jest nie tak apel do moderatorow hehehehehehee
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: qomo »

ja sie podpisuje - REn robi jak mu wygodniej - odpowiada w zablokowanym temacie - ja mam wogole taka propozycje zeby REN zrezygonwal z funkcji moderatora - sam twierdzi ze nic go nie laczy z naszym forum i klubem(co widac od dawna) wiec co tu robi? czemu moderatorem ma bys osoboa calkowicie nie zwiazana z forum...

pozdro all ide na sniadanie :grin:
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Ja pitlole .. i wszystko od nowa :x . Wiecie po co Ja blokuje takie posty. Bo to ni ejest forum po to żeby pojawiały się jakiś osobiste awersje tylko po to żeby jak ktoś chce coś ważego znaleść albo się dowiedzieć to tu wchodzi i szuka albo pyta. A takie awantury są Z DUPY. Panowie, ile wy lat macie ... jak macie jakieś "ale" to załatwiajcie to na swoj rachunek a nie robicie szopkę na forum i pokazujecie tylko swoje słabości.

I ja od razu mówię że będę blokował takie idiotyczne posty czy się to komuś podoba czy nie. I gówno mnie obchodzi ze cenzura.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

LUDZIE ŚWIĘTA SĄ!!!!!!!!!!! PEACE
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

qomo pisze:ja sie podpisuje
co qomo nawrzucales mi na GG ale juz pozniej nie miales odwagi mi odpowiedziec ... dla mnie jestes nikim

konczac ta dyskusje, rezygnuje z funkcji moderatora, rezygnuje z czlonkowstwa w tym klubie, pozdrawiam wszystkich i nara, wesolych swiat
c20mboT
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Niezly syf ja powiem moze tylko tyle ze moze i Ren jest nadwrazliwy z leksza ale nie zmienia to faktu ze sie do niego dodupiacie i tez z czasem mialbym tego dosc bo to chyba nie pierwszy raz . Balt nie rozumiem o co ci chodzi , kazdy ma swoj gust i przerzucanie to na temat kasy jest dla mnie poprostu smieszne pozatym jest to forum o corsie a nie o jakis glupich pogawedkach ,ktore potem przeradzaja sie w klotnie konczace sie takimi wlasnie efektami. Dostosujcie sie do tej zasady co ja jak nie masz nic madrego do napisania to kurwa nic nie pisz.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2004, o 12:47 przez Feliks, łącznie zmieniany 1 raz.
czarnuch
Świeżak
Kontakt:

Post autor: czarnuch »

dziwny klub....jestem tu dopiero kilka dni i juz widze jakies dziwne schizy.
nie jestem w temacie wiec nie wiem kto ma racje ale wiem ze zachowujecie sie jak dzieci
:-)
Obrazek
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

REN pisze:
qomo pisze:ja sie podpisuje
co qomo nawrzucales mi na GG ale juz pozniej nie miales odwagi mi odpowiedziec ... dla mnie jestes nikim

konczac ta dyskusje, rezygnuje z funkcji moderatora, rezygnuje z czlonkowstwa w tym klubie, pozdrawiam wszystkich i nara, wesolych swiat
nizely jestes...odpisalem Ci doklanie o 1.14...

to tyle i nie klam wiecej!!!
corsa A & Audi S3
Obrazek
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

Feliks pisze:przerzucanie to na temat kasy jest dla mnie poprostu smieszne pozatym jest to forum o corsie
ren zaczal o kasie o tym ze jest lepszy bo ma combolota...

forum fakt jest o corsie ale czemu nie mozemy to poromawaic o innych sprawach?? w klubie powinno wiecej laczyc niz dzielic a niekotrzy uwazaja sie za lepszych od innych
czarnuch pisze:dziwny klub....jestem tu dopiero kilka dni i juz widze jakies dziwne schizy.
nie jestem w temacie wiec nie wiem kto ma racje ale wiem ze zachowujecie sie jak dzieci
poczytaj pierwsze posty rena na tym forum ot zrozumiesz o co chodzi...jak ludzie zmieniaja sie z czasem...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

Panowie ja powiem tylko jedno zobaczcie sobie posty z przed około roku na tym forum jaka tu była atmosfera i porównajcie to z tym co jest teraz przecierz to jest smieszne co tu sie dzieje . To tyle!!!
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
REN
Weteran
Kontakt:

qomo pisze:ren zaczal o kasie o tym ze jest lepszy bo ma combolota...
kurwa pokaz mi taki post
qomo pisze:nizely jestes...odpisalem Ci doklanie o 1.14...
zajebiscie, tylko prowadzilismy dyskusje o 19:30 i laskawie mi Pan odpowiedzial po ponad 5 godzinach, wtedy to juz mialem wylaczonego kompa
c20mboT
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

REN pisze:
kurwa pokaz mi taki post
poczytaj zablokowany topic...twierdzisz ze jestesmy zwistni ale to gowno prawda

REN pisze:zajebiscie, tylko prowadzilismy dyskusje o 19:30 i laskawie mi Pan odpowiedzial po ponad 5 godzinach, wtedy to juz mialem wylaczonego kompa
nie prowadzilsmy dyskusji tylko powiedzialem Ci co o Tobie mysle...

..a z Twojej wypowiedzi wprost wynika ze Ci wogole nie odpisalem a kiedy pisales tego posta na pewno miales odpalone gg...wiec nie tlumacz sie tym ze miales wylaczonego kompa...

i jeszcze jedno jestes taki wogle suoer twqierdzisz ze sa lepsze fora do dyskusji...ktore?? chodzi Ci o streetracing?? jak tak to tylko pogratulowac...

pozatym nie bluznij, skoro ne potrafisz noramlnie rozmawiac to nie pisz nic...

dziekuje EOT z mojej strony
corsa A & Audi S3
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

qomo pisze:
REN pisze:kurwa pokaz mi taki post
poczytaj zablokowany topic...twierdzisz ze jestesmy zwistni ale to gowno prawda
nie qomo, chce abys pokazal mi taki post, powiedziales ze tak napisalem, czekam na dowody
qomo pisze:..a z Twojej wypowiedzi wprost wynika ze Ci wogole nie odpisalem a kiedy pisales tego posta na pewno miales odpalone gg...wiec nie tlumacz sie tym ze miales wylaczonego kompa...
a wiesz o tym ze jak restartuja serwery gg to wiadomosci wyslane do osoby niedostepnej nie sa pozniej dostarczane
qomo pisze:i jeszcze jedno jestes taki wogle suoer twqierdzisz ze sa lepsze fora do dyskusji...ktore?? chodzi Ci o streetracing?? jak tak to tylko pogratulowac...
nie Twoj interes
c20mboT
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

Ja również jestem za Baltem i qomo, to wszytko jest popiepszone co tu wogule sie dzieje. Nie ważne co się napisze a temat zostanie zablokowany przez Ren'a albo ta osoba zostanie pojechana przez Markosa wogule udzielanie tutaj powoli nie ma sensu !

P.S Co się stało, że ten temat nie został jescze zablokowany ? :lol: :oko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Ajjj koledzy... to prawda co napisał Basista, rok temu było calkiem inaczej, ale nie wyzywajcie sie bo wina leży po obu stronach... nie tylko po jednej... dajcie se na wstrzymanie
Balt: a Ty nie podsycaj atmosfery na forum, bo ja wiem że Cię to strasznie bawi i ze uraz masz do Ren'a od dawna, ale załatwiaj to na gg a nie na forum, Ty też już raz pisałeś że Cię nic nie łaczy z forum...
Pomyślcie co robicie?? Przeciez to oczywiste ze w społeczeństwie są różne warstwy społeczne, jest tak od dawien dawna... ja też robię Corse powoli i cieszę się z każdej nowej "rzeczy" ren poszedł o stopien wyżej i chwała mu za to... ja tam nikomu niczego nie zazdroszcze (no może Artsowi felg :grin: )
Qomo, Balt, Hayabusa dajcie sobie na wstrzymanie
Ren: więcej tolerancji i dystansu do tego co mówią inni
Zauwazcie, ze niejednokrotnie słowa mogą wyrządzić więcej zła niż czyny...
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt.. niech jajka nas połączą :grin:
UcHO
Weteran
Kontakt:

Jeszcze jedno... za parę dni modlin, jak wyobrażacie sobie spotkanie?? Staniemy obok siebie, jeden na drugiego bedzie patrzył spode łba, warczał i gadał bzdury... :(
REN
Weteran
Kontakt:

hayabusa 5 pisze:Nie ważne co się napisze a temat zostanie zablokowany przez Ren'a albo ta osoba zostanie pojechana przez Markosa wogule udzielanie tutaj powoli nie ma sensu !
1) temat zablokowal Sierak ale ja za to oberwalem, spoko
2) widze, ze juz Markos jest zaliczany do tych zlych co gnebia biednych forumowiczow, o jejku ale to straszne!
c20mboT
REN
Weteran
Kontakt:

UcHO pisze:Ren: więcej tolerancji i dystansu do tego co mówią inni
mozna byc tolerancyjnym ale do czasu
jezeli kazda moja wypowiedz jest komentowana w sposob:
"nie zrobil tego bo nie mial tyle kasy co ty ren" albo
"ty ren zrobiles inaczej bo miales wiecej kasy" to czlowieka juz kurwica bierze, ludzie ktorzy to pisza naprawde chyba maja jakis duzy problem, za bardzo ich to boli ze ktos ma a oni nie? bo ja tego nie rozumiem,
znam ludzi ktory maja duzo wiecej niz ja i nigdy w zyciu tak nie napisalem

jak zwykle, jezeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase

qomo: caly czas czekam na posta gdzie napisalem ze jestem od was lepszy bo mam combolota, obrzuciles mnie miesem i czekam na dowody
c20mboT
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

Ucho zbieraj kaske na fele to inni beda zazdroscic hahahha a jak trafia mi sie szerokie 14 to zawsze sie mozemy dogadac :-D
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

hayabusa 5 pisze:...albo ta osoba zostanie pojechana przez Markosa wogule udzielanie tutaj powoli nie ma sensu !...
pora umierac :-?

mnie jeszcze nie poszczuto, bo nie wywyzszam sie tak jak ren, no nie? :lol: :lol: :lol:

chociaz nie.. zdarzylo sie, ze ktos tam palnal "bo markos ma spaxa i wszystko inne jest chujowe i jest najlepszy", ale zniknelo to na szczescie w nawalnicy postow jaka ostatnio chorobliwie produkujecie..
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Nie bronię tu nikogo, i za nikim nie stoje, ale Ren, może postępuj tak jak niektórzy z nas, przemilcz pare postów, np. jeżeli chodzi o wygląd, czasem właśnie takie przemilczenie paru postów nie psuje nam nerwów. A z tą kas to rzeczywiście przesadzacie, nie bronię Ren'a ale przecież on jej nie kradnie!!! Więc o co się rozchodzi
Przed chwilą wróciłem z lotniska białostockiego, zjechały sie najlepsze autka z miasta, syneczkowie nadzianych tatusiów i nasze corsy (Szwagra i moja) akurat tak się złożyło stały między nimi i co jakoś nie rzucaliśmy się do nich że każdy z nich ma min. 17 cali, (a jeszcze bardziej zdzwił mnie chłopak co miał 21 cali :0 Nie do wiary co?? Ale takie kółka ma...) Ale oni wszyscy mają je dzieki bogatym tatusiom.Więc przestańmy sie wreszcie czepiać kasy!!!
PROPONUJE ABY W KAZDYM POSCIE O STYLINGU NIKT NIE WSPOMINAŁ O KASIE, ZE ZA TAKA KASE BY ZROBIL LEPIEJ LUB NIC NIE ROBIŁ...
takie moje zdanie...
shreek
Swój
Kontakt:

Post autor: shreek »

o kuzwa dwa dni mnie nie bylo i tyle mnie ominelo :) przyjdzie kryska na matyska ktos powiedzial kiedys ....
pospolici jechacze zostali objechani :P
tylko powiedzcie mi po co to robicie ????
niby teraz powinienem sie przylaczyc do reszty i ladowac po renie za to ze pojechal pare razy po mnie ale nie ... nie czuje potrzeby..., moze jest troche napuchniety swoim combo ale kazdy na punkcie swojego autka jest..., w koncu mu przejdzie, jak kazdemu wszystko (np pryszcze :)
markos no jest pyskaty i co z tego ale nie szkodliwy, przynajmniej szczery mowi co mysli, a robienie taki grup:" ja jestem za qomo " smieszne
oczywiscie ze trzymam z qomo bo moj kumpel, w wielu sprawach sie zgadzamy, czesto gadamy na gg ale daleki bylbym od taki wlasnie przegrupowan ktore powoduja ze MY CTM jestesmy podzieleni!!!
w tym momencie powinnismy sie zastanowic czy CTM ma sens ??? w takim stanie nie ma! bo nie jestesmy jednoscia....

wejdzie na opel klub lodz i popatrzcie jaki tam jest zlepek osobowosci i popatrzcie jak sie dogaduja a czemu: bo maja po pierwsze poczucie humoru, po drugie tolerancje, po trzecie nikt nikogo nie wychowuje bo sa doroslymi nie dziecmi (panowie dorosnijmy do doroslosci), po piate jak ktos sie zachowa jak dziecko to nikt nie pokazuje mu wyzszosci nad soba ..... i nie zebym byl czlonkiem tego klubu lodzkiego ale przykro mi bylo ze my sie nie dogadujemy
serio jeden laduje po komuchach w rzadzie drugi po leperuchach 3ci po solidaruchach i wszyscy sie z tego smieja dobra zabawa nikt sie nie unosi gniewem.
sami radziliscie mi ostatnio ze jestem wybuchowy a wy po kolei co robicie ?
wezcie idzcie na piwo a nie kluccie sie jak baby! facy ma byc twardy a nie mietki!
ren nie unos sie i reszta tak samo
dajcie sobie siana ludzie
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

komus by sie tu integracyjne pifko przydalo...

pozwolcie panowie.. przypomne wam jak to sie robi:

11 kwietnia 2004 Parking przy kauflandzie zyrardow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

chcecie to sie kluccie... ja tu jestem, zeby sie bawic...
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2004, o 21:59 przez Zaibel, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

ja tez nikogo nie bronie.. pragne tylko zauwazyc, ze to nie ren wspomnial pierwszy o kasie. zostal pojechany za cos, czego nie powiedzial i to bylo dosc absurdalne.
Obrazek
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

!markos pisze:ja tez nikogo nie bronie.. pragne tylko zauwazyc, ze to nie ren wspomnial pierwszy o kasie. zostal pojechany za cos, czego nie powiedzial i to bylo dosc absurdalne.
:grin: :-D :grin: :-D Jedyny umiejący czytać ...hehe. Markos, ode mnie prywatne brawa :-P
CTM #102 błąd_yna
shreek
Swój
Kontakt:

zabiel o kim mowisz :D
Zaibel
Nowy
Kontakt:

Post autor: Zaibel »

mowie o tym, ze kazdy tu ma troche racji... ze chuj wie po co sie zastanawiac nad tym kto ma jej wiecej a kto mniej... ze takich ludzi jak REN sie SZANUJE!! nawet jezeli czasami troooszeczke zadzieraja nosa (maja prawo) .... i o tym, ze pifko jednoczy :-D ... i jak mi tego nie zapijecie to osobiscie was poodwiedzam, schlam.. i zwioze w jedno miejsce... niekoniecznie w tej kolejnosci :grin: pozdrowki
czarnuch
Świeżak
Kontakt:

Post autor: czarnuch »

dzieki za fajne spotkanie!
a jakie piekne fotki
zycze Wam i sobie takiej atmosfery na wszystkich spotach i zlotach...
a klucacym sie zycze aby ich kryzys wieku sredniego szybko im minal :D
:-)
Obrazek
shreek
Swój
Kontakt:

no i to rozumie !!!
koniec tematu daliscie se po razie i spokuj bez takich wiecej
naprawde wiemze w swieta mozna sie nudzic ale nie do tego stopnia!!!!
dajcie juz spokoj a ty reniq wracaj na forum!
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

REN pisze:
hayabusa 5 pisze:Nie ważne co się napisze a temat zostanie zablokowany przez Ren'a albo ta osoba zostanie pojechana przez Markosa wogule udzielanie tutaj powoli nie ma sensu !

2) widze, ze juz Markos jest zaliczany do tych zlych co gnebia biednych forumowiczow, o jejku ale to straszne!
nie wiesz o co mi chodzi nie ważne co sie napisze ale Markos musi to skomentować i napisać "to już było bla bla bla"

Ja osobiście nic do Ciebie ani do Markosa nie mam ! Ja mam to całe zamieszanie gdzieś daleko... bo mało mnie obchodzi to wszytko. Ciesze się, że komuś udało sie spełnić swoje marzenia związane z autem i tak dalej, ale jednego nie lubie jak ktoś pokaże co zrobił coś w furce (nawet jakaś mała pierdołka, ale zawszę coś) i zostaje skrytykowany !

Pozdro 4all
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”