Cors A jak mrówkóff
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
boxer
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wiele osób zagląda tutaj rozglądajac sie za samochodem, co ile i za ile.!markos pisze:i co? jakis wniosek, czy temat bez sensu?
czy tak tylko wpadles na pomysl, ze przekazesz nam wyniki swoich poszukiwan?
Może taka informacja nie zaszkodzi. jak ja kupowałem auto pół roku temu
to było ich zaledwie kilka ,prawie nie było wyboru. BTW Markos możesz mi powiedzieć do czego ci jest potrzebne forum? Czy mamy opisywać kolejny raz amori albo klockio jakich ktoś marzy. Proponuję ci jezeli nie pinteresuje cie jakiś temat to nawet go nie otwieraj obydwaj bedziemy zdrowsi. Myślalem ze forum polega na dyskusji a nie na blokowaniu czegos bo już było - bez sensu. Zobacz jaka jest przelotowość nowych ludzi na forum. Co ci szkodzi odpowiedzieć kolejny raz na jakis wczesniej wałkowany temat albo jeszcze lepiej NIC nie pisać. Pozdrawiam boxer ( a dla markosa PAN BOXER)
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- cyberpooh
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
panie markosie prosze sie uspokoic..moderator grzecznie prosi :)17
boxer: bardziej czytelne tematy postu i bedzie latwiej zdecydowac wejsc/ nie wejsc
boxer: bardziej czytelne tematy postu i bedzie latwiej zdecydowac wejsc/ nie wejsc
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
mi nic. kiedys zdaje sie byl taki temat "z ogloszen". moze powinienes go odgrzebac? albo moze ja zrobie to za Ciebie. prosze:boxer pisze:Co ci szkodzi odpowiedzieć kolejny raz na jakis wczesniej wałkowany temat
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=24902
mysle, ze jak ktos bedzie chcial znalezc sobie corse to zapewne odwiedzi kilka serwisow z ogloszeniami (ew. temat "z ogloszen"). to co wrzuciles w temacie kazdy znajdzie sobie wg. wlasnych upodoban na traderze, czy gdziekolwiek indziej.