UWAGA POTRZEBNA POMOC WAZNE
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
UWAGA POTRZEBNA POMOC WAZNE
Mojego kolegi siostra jest sparalizowana, jedynynym rozwiazaniem zeby nie musiala non stop lezec jest wuzek elektryczny , ktory jak wiemy jest bardzo bardzo drogi. Firma LIPTON zaproponowała ze jesli zbierze 5000 tych katreczek z herbat (liptonkow-tych co sa przy sznureczkach z torebeczkam) to ufunduje jej wuzek i treazpomoc jesli mozecie to nie wyrzucajcie tego tylko zbierajcie!!!
Nexia.pl juz sie wlaczyla do akcji
Dzieki
Nexia.pl juz sie wlaczyla do akcji
Dzieki
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
norm4n
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
mozesz na mnie liczyc ale czy to serio nie jest za malo ???? to przeciez mozecie kupic bo kosztuje to naprawde malo...
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
jak coś to odezwijcie sie na maila to adresa podamazyl pisze:no to ja sie tez przylaczam ( ale w moim wypadku to chyba tylko poczta moge wyslac ... )
Juz wiem dlaczego taka mała ilosc tych liptonkow bo termin jest do 20 kwietnia !!!! wiec jak mozecie jakos to dajcie znac to podam adres a z warszawy t odbierzemy osobiscie
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
Kamyk2
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Siemka Corsarze, ja w sprawie Liptonek.....Planowaliśmy z Kyńkiem zrobić małe spotkanko na którym bym je zebrał razem z Kyńkiem i Bobasem (to dla jego siostry) i przy okazji można by było zestawić Corsy z Nexiami na jakiejś prostej
ale sprawy sie troche pogmatwały, Prezes Nexia Klub miał kraksę, Kyniek ma wyjazd i ja też odpadłem więc jeśli możecie je wysłać na adres:
Paweł Kamiński
05-860 Józefów
ul. Kasztanowa 2a/9
poczta Płochocin
to byłbym baaardzo wdzięczny w imieniu Ani (to dla niej wózek), albo jakoś stykać się z Kyńkiem.....Dzięki.Pozdrawiam
Paweł Kamiński
05-860 Józefów
ul. Kasztanowa 2a/9
poczta Płochocin
to byłbym baaardzo wdzięczny w imieniu Ani (to dla niej wózek), albo jakoś stykać się z Kyńkiem.....Dzięki.Pozdrawiam