buuaaahhhhaaa magnetyzery kup teraz 7.50 pln
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Bronek_84
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Takie neodymy są naprawdę mocne więc nie kpił bym tak z gościa, a podejżewam że profesjonalny magnetyzer nie jest wiele lepszy o tego.
Każdy wie że wygląd nie zawsze świadczy o skuteczności, wystarczyło by żeby gościu zamiast tej obejmy wymyślił jakąś fajową obudowę a mógłby sprzedawać te magnerki po duuuużo wyższej cenie...
PS. Pewnie niektórzy z Was przyjmą to z uśmiechem na ustach ale zamontowałem swój własny magnerek domowej produkcji i wygląda na to że cosik daje (mniej pali). Nie pytajcie ile mniej bo jeszcze jest faza testu... Za jakiś czas napisze coś konkretnego.
Każdy wie że wygląd nie zawsze świadczy o skuteczności, wystarczyło by żeby gościu zamiast tej obejmy wymyślił jakąś fajową obudowę a mógłby sprzedawać te magnerki po duuuużo wyższej cenie...
PS. Pewnie niektórzy z Was przyjmą to z uśmiechem na ustach ale zamontowałem swój własny magnerek domowej produkcji i wygląda na to że cosik daje (mniej pali). Nie pytajcie ile mniej bo jeszcze jest faza testu... Za jakiś czas napisze coś konkretnego.
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
-
norm4n
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
o k...... to jak zamontuje takie cosik w ilosci 6 sztuk to corsa bedzie mi palila jakies 0,5 litra na 100 km
a jak dam 7 to jeszcze bedzie produkowac paliwo :0 :0 :0
a tak przy okazji jak schodze do piwnicy i widze rurki od gazu to bardzo podobnym "magnetyzerem" sa przyczepione do sciany - to pewnie dlatego ze moj ojciec chcial zmniejszyc zuzycie gazu :0
do cholery jasnej , ludzie , przeciez nie ma mozliwosc zewnetrznej ingerencji w ciecz zeby jej wartosc energetyczna wzrosla - a na tym teoretycznie opiera sie magnetyzer.... chocby nie wiem ulozyly sie jony paliwka to i tak bedzie to te samo paliwko ..... nie czaje tego ... a moze jestem glupi....
wiem tylko ze naklejki "pjonjer" i "sonnyy" na maluchu daja 30 KM wiecej - to jest udowodnione.
a tak przy okazji jak schodze do piwnicy i widze rurki od gazu to bardzo podobnym "magnetyzerem" sa przyczepione do sciany - to pewnie dlatego ze moj ojciec chcial zmniejszyc zuzycie gazu :0
do cholery jasnej , ludzie , przeciez nie ma mozliwosc zewnetrznej ingerencji w ciecz zeby jej wartosc energetyczna wzrosla - a na tym teoretycznie opiera sie magnetyzer.... chocby nie wiem ulozyly sie jony paliwka to i tak bedzie to te samo paliwko ..... nie czaje tego ... a moze jestem glupi....
wiem tylko ze naklejki "pjonjer" i "sonnyy" na maluchu daja 30 KM wiecej - to jest udowodnione.
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
po raz kolejny upieram sie przy mojej tezie - wieksza moc przy takim samym spalaniu badz nawet mniejszym daje przyczepienie malego szybko biegajacego rumuna na lancuchu z przodu albo psi zaprzeg

"We who ruled the waters, the earth and sky
- marog
- Nowy
- Kontakt:
to dziala na tej samej zasadzie jak np uniwersalne stozki - pacjent zaklada i po tej calej reklamie i mydleniu oczu mowi oj spoko pewnie przybylo z 5 KM bo bardziej dynamiczne itd. Jedynie wizyta na hamowni otwiera oczy i czesto pokazuje ze w rzeczywistosci moc spadla i to dosc znacznie. Nigdy nie nalezy wierzyc w subiektywne odczucia - przyklad mam taki ze jak mi sie przeplywomierz zepsul to auto mialo strasznego kopa przy 2000 obrotow i wszyscy co ze mna jezdzili mysleli ze mam jakiegos boxa bo do 2k bylo nedznie a po 2k auto az rwalo do przodu - wizyta na hamowni i sie okazalo ze zamiast 118 KM bylo zaledwie 92 a ten zryw spowodowany byl nierownym ulozeniem mocy i momentu i skokiem po 2k.

--------
Pozdrawiam
Marog