amorki tylne od corsy A
-
shreek
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
amorki tylne od corsy A
sorki za nowy topic ale musze to wiedziec szybko...
czy amorki tylne z przeznaczeniem od a podejda do B
a druga rzecz czy te z linka sa cas wogoole warte...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22814562
czy amorki tylne z przeznaczeniem od a podejda do B
a druga rzecz czy te z linka sa cas wogoole warte...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22814562
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
gariel ~~~~~tez mam mieszane uczucia, a tanie mieso psy jedza jak to mowia pod sklepem z winami ale racje maja wiec powstrzymam sie, amorki do tylu sachs gazowki moge miec za 300 sztuka
(( ale to jest wypas!
a powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy to ze amorki z tylu zle dzialaja nie moze byc tym spowodowane ze mam obnizone z tylu auto na zwichorwanych zprezynach o jakies 60-70 mm? i ze przy tym ugieci amorek zle chodzi?
a powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy to ze amorki z tylu zle dzialaja nie moze byc tym spowodowane ze mam obnizone z tylu auto na zwichorwanych zprezynach o jakies 60-70 mm? i ze przy tym ugieci amorek zle chodzi?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
niezmiernie to odkrywcze.. bo malo pisalismy, ze normalny amortyzator NIE MA PRAWA DOBRZE DZIALAC przy obnizonym zawieszeniu..shreek pisze:a powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy to ze amorki z tylu zle dzialaja nie moze byc tym spowodowane ze mam obnizone z tylu auto na zwichorwanych zprezynach o jakies 60-70 mm? i ze przy tym ugieci amorek zle chodzi?
sachs to taka duzo lepsza seria. taki twardszy lepiej dzialajacy zamiennik, na ktorym samochod poprostu lepiej sie prowadzi..shreek pisze:sachs gazowki moge miec za 300 sztuka, ale to jest wypas!
wstrzymalbym sie jednak od nazwania ich wypasem. tez niespecjalnie zadziala przy krotszej sprezynie, ale na ten temat pisalismy juz baaaaardzo duzo. wystarczy poszukac.

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
sachsy też były robione np do sprężyn -60mm. niedowiarkom mogę pokazać fotki
. sachs robił (nie wiem czy nadal) amorki dla weiteca (grupa KW).