OT>> poszukuję PowerPoint Access <<OT
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
OT>> poszukuję PowerPoint Access <<OT
sorki za umieszczanie tego tutaj, ale może ktoś ma coś.
poznałem temat swojej pracy dyplomowej i muszę ostro zabrać się do pracy.
Poszykuje prezentacji w PowerPoincie na dowolny temat, byle były jakieś tabelki, wykresy itp. rzeczy które prezentyją dane.
mam za zadanie opracowanie dynamicznej prezentacji, która będzie opierać się na danych jakie wprowadzę za pomocą accessa.
Jeśli ma ktoś coś z tym związane, lub wie gdzie znaleść to proszę o maila na adamxxl@poczta.onet.pl
poznałem temat swojej pracy dyplomowej i muszę ostro zabrać się do pracy.
Poszykuje prezentacji w PowerPoincie na dowolny temat, byle były jakieś tabelki, wykresy itp. rzeczy które prezentyją dane.
mam za zadanie opracowanie dynamicznej prezentacji, która będzie opierać się na danych jakie wprowadzę za pomocą accessa.
Jeśli ma ktoś coś z tym związane, lub wie gdzie znaleść to proszę o maila na adamxxl@poczta.onet.pl
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
eee powerpoint i access to dwie zupelnie rozne rzeczy
nie rozumiem czego potrzebujesz
nie rozumiem czego potrzebujesz
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a moze zeby z bazy w accessie robil rezentacje w powerpointcie 
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
właśnie coś takiegocyberpooh pisze:a moze zeby z bazy w accessie robil rezentacje w powerpointcie
Zadowole się wszystkim, nawet jak pisałem prezentacją na dowolny temat aby miała/przedstawiała jakieś wyniki (zawsze to prościej niż samemu coś wymyślać
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Adam - chyba zadasz rzeczy niemozliwych. Chyba, ze masz pewnosc, ze takie polaczenie jest mozliwe, wtedy sie wycofuje. Ja problem rozwiazywalem tak: eksport do excella, tam zadanie stworzenia wykresu (troche mozliwosci "wykresowych" tam masz, chyba najwiecej z calego pakietu office) a nastepnie ten wykres jako jpg albo gip wstawialem do prezentacji. Calosc trwa szybciutko, ale w pelni zautomatyzowac mi sie nie udalo.
- marog
- Nowy
- Kontakt:
projekt ciekawy ale jak dla mnie slabo przydatny do czego kolwiek
Co do mozliwosci zrobienia tego to na pewno sa - to sa programy microsoftu ktore maja wbudowane Visual Basica wiec wszystko powinno byc mozliwe. Sam nie spotkalem sie z czyms w power point napisanym w visual'u ale poszukaj na stronach zwiazanych z tym jezykiem - oprocz tego zawsze mozesz sobie nagrac jakies makro i sam dojsc co jest odpowiedzialne za co
Co do mozliwosci zrobienia tego to na pewno sa - to sa programy microsoftu ktore maja wbudowane Visual Basica wiec wszystko powinno byc mozliwe. Sam nie spotkalem sie z czyms w power point napisanym w visual'u ale poszukaj na stronach zwiazanych z tym jezykiem - oprocz tego zawsze mozesz sobie nagrac jakies makro i sam dojsc co jest odpowiedzialne za co

--------
Pozdrawiam
Marog
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
jeśli możesz podać jakieś źródło książka/strona/napisać lub wysłać na maila to będę wdzięczny. Mam już pewne przykłady ale chcę zgromadzić ile się da, przed pisaniem programu i publikacji.kubelt pisze:Nie, jest jeszcze krotsza droga. Eksport albo wrecz copy tabeli accessa bezposrednio do przygotowanej tabeli w powerpoincie.
na PWR nie ma rzeczy niemożliwych, na jednym z projektów trzeba było stwożyć własny kod asemblera pod wybraną architekture (przez siebie zaproponowaną) i na tym wykonać 3 proste programy
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
napewno cos w kierunku visual basica i odbc sie da, jak znajde konkretny przyklad dam znac.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym