kolejan gierka
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja wiem, ze to offtopicznie, ale co mi tam.. najwyzej temat zostanie zablokowany 
przypuszczam, ze wszyscy juz dawno skonczyli nfs underground.. ale nie zmienia to faktu, ze nikt nie pochwalil sie swoja fura
to moze ja bede pierwszy..

skyline gtr v-spec
grafitowa perla
20" enkei suzuka
wide body kit vapor
skrzydlo katana
maska formula-style cf
3rd stage wszystkich modow (+unique: tires, ecu, engine)
cos pominalem? jesli tak prosze o przypomnienie
zachecam do zdejmowania screenow i chwalenia sie publicznie, co niniejszym czynie jako pierwszy
ps.: jak ktos zle widzi, to w sumie moge zdjac jakies screeny z samej gry, bo jest wieksza rozdzielczosc i DUZO lepszy obraz..
ps.dwa: czy macie jakis sprytny sposob, zeby skrakowana wersja gry grac po sieci? bo jakos nie moge tego rozkminic..
ps.trzy: jesli kogos razi zawartosc
, badz tez temat jest zbyt offtopiczny - prosze o zablokowanie.
przypuszczam, ze wszyscy juz dawno skonczyli nfs underground.. ale nie zmienia to faktu, ze nikt nie pochwalil sie swoja fura
to moze ja bede pierwszy..

skyline gtr v-spec
grafitowa perla
20" enkei suzuka
wide body kit vapor
skrzydlo katana
maska formula-style cf
3rd stage wszystkich modow (+unique: tires, ecu, engine)
cos pominalem? jesli tak prosze o przypomnienie
zachecam do zdejmowania screenow i chwalenia sie publicznie, co niniejszym czynie jako pierwszy
ps.: jak ktos zle widzi, to w sumie moge zdjac jakies screeny z samej gry, bo jest wieksza rozdzielczosc i DUZO lepszy obraz..
ps.dwa: czy macie jakis sprytny sposob, zeby skrakowana wersja gry grac po sieci? bo jakos nie moge tego rozkminic..
ps.trzy: jesli kogos razi zawartosc

- endo
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
no jasne, ze kazdym samochodem mozna wygrac, ale ja mowie o tym, ze nissan ma najlepsze parametry (przyspieszenie, predkosc maksymalna i prowadzenie) - jak wejdziesz w opcje zmiany samochodu to mozesz porownac Twoj obecny do tego, ktorego chcesz kupic i nissan tam wygrywa..

-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
A znacie racera (http://www.racer.nl)
Ciekawe czy kompy doczekaja sie WRC3, bo przy tym to colin 4 sie troche umywa.
Ciekawe czy kompy doczekaja sie WRC3, bo przy tym to colin 4 sie troche umywa.
B x14sz
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a nie prosciej skonwertowac kawalki z gry takim prostym programikiem?
http://members.chello.pl/markos/nfsu.rar

- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
wiesz Markos ze to chyba najprosciej, dzieki chopaki!markos pisze:a nie prosciej skonwertowac kawalki z gry takim prostym programikiem?
tja nastał czas spokojnego kombi...
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o NFSa to juz wszyscy ja przeszlismy po kilka razymorgan4 pisze:moim skromnym zdaniem gierka jest wypasiona skonczylem ja cala:))na koncu jest jeszcze pare bajerow(bonus) do autek, najlepiej jes przechodzic ja na poziomie HARD wtedy odkrywaja sie wszysie bajery do autek) pozdrowionka
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Zrobilem advenca, wszystko pieknie, odslonil sie tryb gry, ze widok tylko ze srodka, zadnych czasow poprostu nic tylko jazda - mowia oczywiscie o expercie. Juz nawet 2 rajdy na expercie sieknelismy poczym ktos chcial obejrzec filmik, wiec pozyczyl konsole i skasowal karte pamieci.
Ale colin04 jest nalpeszy bez watpienia
Taki NFSU nawet sie nie umywa
Ale colin04 jest nalpeszy bez watpienia
Taki NFSU nawet sie nie umywa
B x14sz