Rozpórka kielichow
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Rozpórka kielichow
Mam problemik a w zasadzie 2.Mam zalozone sprezyny Weitec'a -40mm(nie piszcie prosze o jakosci sprezyn,przejrzalem archiwum,a skupcie sie na konkretach), przyszedl czas na amorki i jest taki problem Bilstain(chyba dobrze napisalem),Koni lub Spax.oczywiscie amorki musza byc krotsze od serii.Z Bilsteina myslalem o B8 Sprint,nie wiem jakie moga byc Koni(Special??) i Spax'y. Teraz Ten wlasciwy temat.Rozporki:do mojego silnika 1.0 ciezko cos znalesc ale mozna--> cena 484PLN SPARKO,za to do silnika 1.4 rozporka aluminiowa kosztuje-->247PLN lub 296PLN stalowa obie OMP.pytanie czy rozporka pod silnik 1.4 bedzie pasowala do mojego 1.0 12v?
Ostatnio zmieniony 8 sty 2004, o 01:41 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gobo
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ten twój silnik to 1.0 12V ? jeżeli tak to chyba do ciebie by pasowała rozpórka taka jak do mnie 1.2 16V. W sklepie sprowadzili mi do 1.4 16V ale nie pasowała. Na allegro gość sprzedaje rozpórki z polerowanego aluminium pytałem o cene do Corsy B 1.2 16V i górna 315zł , dolna przód 150 a tył 199 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19374165 to ta aukcja gość z Gdańska
Wyginaj śmiało ciało
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Rozporka kielichow....
Sprawdz czy pasuje do ciebie rozpórka do 1.2 OMP żółta, o taka:Porszak pisze: Teraz Ten wlasciwy temat.Rozporki:do mojego silnika 1.0 ciezko cos znalesc ale mozna--> cena 484PLN SPARKO,za to do silnika 1.4 rozporka aluminiowa kosztuje-->247PLN lub 296PLN stalowa obie OMP.pytanie czy rozporka pod silnik 1.4 bedzie pasowala do mojego 1.0 12v?
http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id ... d_id=71141
Ogłoszenie o niej znajdziesz w KUPIE/SPRZEDAM
B x14sz
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ta rozporka nie przypasuje bo to rok 93-96 ,moj jest 98 zle znalazlem jeszcze w tym samym sklepie SPARCO.tylko dziwne bo jedna rozporka(jeden symbol)przeznaczona do kilku silnikow ,za to wg.rocznika pasuje--> http://www.sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=78427 zobaczcie to.do regulacji czego sluzy sruba w rozporkach??
-
Corstek
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ja ja wziolem bo miala do mnie pasowac, a tu lipa ja mam 1.4 8v (do mnie musze wogole brac chyba rozp od 16v)
Mozesz albo podzwonic, moze ktos to bedzie wiedzial, albo lepiej podjechac do sklepu i przypasowac od razu bedzie widac czy pasuje czy nie, bo mozesz ja polozyc na kielichach albo jeszcze mozemy sie ustawic i tak samo sprawdzic.
Mozesz albo podzwonic, moze ktos to bedzie wiedzial, albo lepiej podjechac do sklepu i przypasowac od razu bedzie widac czy pasuje czy nie, bo mozesz ja polozyc na kielichach albo jeszcze mozemy sie ustawic i tak samo sprawdzic.
B x14sz