OT - Policja

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
qomo
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

OT - Policja

Post autor: qomo »

Dzirs rano jade sboe do magazynu do pruszkowa trasa Ak(jechalem fiatem ducato) - patrze sobie w lusterka a tu policja sobie za mna jedzie(hymm co niektorzy wiedza ze ja wolno nie jezdze)...jechalem sobie tak w granicach 90 - zeby nie prowokowac...zatrzymali mnie no i waidomo rytunoewa kontrola(wlasciwie to sam sie zatrzymalem przy skrecie na cohaczew z trasy AK)...no i Pan policjant chcial mi wmowic ze jechal za mna 120 km/h(nie mial zadnego dowodu poza wskazaniami wlasnego szybkosciomierza - nie zmierzyli mnie radarem)..no pan policjant chcial wlepic mi manacik za 400zl!!! - LOL - i manadatu nie przyjolem - dostalem wezwanie do wyjasnienia na komende(to juz zalatwione :oko: )...hehe jak powiedzielm ze nie przytjme manadatu to pana policjannata ogolnie ogarnela furia i chcial mi zabrac dowod rejestracyjny za to ze mam 6 swiaytel drogowych a nie jak jest dozowolne 4 :oko: :grin: ....nom lae pisze to wszystko po to bo pan policjant bardzo usilnie domagal sie lapowki odemnie ale nie bl swiadom tego ze moge znac kogos wyzej(to akurat malo wazne :oko: )...najgorsze w tym wszystkim jest to ze chciano mi wmowic ze jechalem 120km/h...PARANOJA wogole!!....a i jeszcze jednao: gdy panowie kontrolowali mnie to ktos z pobliskiego bloku zucal w nich jajakami i jogurtami :grin: :-D - ale panowie policjanci udawali ze tego nie widza :-D :grin: :grin: :-D - bosz...ale mieli miny :oko: :grin: pozdor i nier zycze wam spotkania takich nie milych policjantow...
corsa A & Audi S3
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

... to wspaniale ze znasz kogos wyzej :oops: ... palki to palki jedne wieksze drugie mniejsze :oko:
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

arts pisze:... to wspaniale ze znasz kogos wyzej :oops: ... palki to palki jedne wieksze drugie mniejsze :oko:

ej nie qumam ale ja sie wcale tym nie chwale...tylko ze policjhanci mysleli sobie chyba ze jak malolat to zaraz im posmaruje...
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

:-D :-D :-D Co za buraki.. :grin:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Siemka !!!

Trzeba było powiedzieć, że Ty jechałeś 60 km/h i niech Ci udowodni, że jechałeś 120.
Debile normalnie. Zamiast się zajmować złodziejami i piratami drogowymi, to oni niewinnych ludzi zatrzymują. Trzeba było poprosić o nr odznaki i od razu apelować.

pozdrawiam
qomo
Post Mistrz
Kontakt:

pirat pisze:Siemka !!!

Trzeba było powiedzieć, że Ty jechałeś 60 km/h i niech Ci udowodni, że jechałeś 120.
Debile normalnie. Zamiast się zajmować złodziejami i piratami drogowymi, to oni niewinnych ludzi zatrzymują. Trzeba było poprosić o nr odznaki i od razu apelować.

pozdrawiam

a myslisz czemu skonczylo sie tak? a nie wezwaniem do sadu grodzkiego? :oko: :grin:
corsa A & Audi S3
Obrazek
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

hehe...skad ja to znam :oko:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”