Pojawia mi sie blad jak biore loguje sie , wpisauje haslo i biore startx
Do tych co sie znaja na linuxie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Do tych co sie znaja na linuxie
Nie wiem albo moze wam sie uda jako tako to rozczytac, niestety nie posiadam nic innego aby zrobic zdjecia 

CTM -->187<--
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Po pierwsze - nie masz skonfugurowanych X'ow ... poszukaj w katalogu X11 i poczytaj sobie. Bedziesz mial pewnie od wyboru Gnome, KDE lub Widows Maker (ten ostatni jest najmniej pamiecio rzerny co nie znaczy ze zly ). Poza tym napisz co to za dystrybucja bo nie mogę się doczytać w tym zdjęciu ale pewnie jakos Red Hat albo Mandrake.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To po pierwsze musisz zainstalować X'y a jeżeli to zrobiłeś podczas isntalacji to tak jak już poprzednio pisałęm musisz sobie skonfugurować czego będziesz używał do tego ... szukaj w katalogwu X11. A tak poza tym wszystkim to chyba Mandrake jest o tyle antydebilna wersja Linuxa (bez urazy
) że jak przy instalacji wybierzesz wersje z X'ami to one już same powinny być skonfigurowane więc może o tym zapomniałeś.
Miłej zabawy.
Miłej zabawy.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi