michalm jak chcesz to moge Ci jutro przegrac (rowniez innym) tylko powiedz gdzie bysmy sie styknelimichalm pisze:cyberpooh : to ja sie piszeoczywiscie oddam CD..bedziesz w srode w Galeri Mokotow?
kolejan gierka
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
gowno sie jeszcze nie sciagnelo 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
gra jest niezla.... chociaz bylem troche zawiedziony bo nie mozna robic tego co w street legalu! nie widac silnika itd..... mozna wybierac "pakiety" np turbo - turbonetix, apex`i, greddy itd ale zeby samemu cos zakladac to lipa.... fajno sie auto prowadzi zwlaszcza ze stability control "off" no i ta grafika!!!!!!!!!!!!! :0 :0 :0 Wlaczcie sobie MOTION BLUR! WYPAS!!!
-
Skfarek
- Świeżak
- Kontakt:
Juz mam i gram! Wczoraj do 3 w nocy siedzialem. Ok 40 wyscigow ukonczylem. Gierka rzadzi. Kicha jest tylko lekka z torami, prawie caly czas te same i troche malo mozliwosci przerobek (w porownaniu ze street legalem). A poza tym ile mozna czekac na nowe spojlery albo zderzaki??? Tylko non stop dostaje jakies kichaste naklejki. Dobra koniec narzekania. Muza za to jest bardzo fajna i dlatego mam pytanko - jakies pomysly jak ja z gry wytargac aby wysmazyc na plytce? Bo pliki z muza maja jakies lewe rozszerzenia. Ech nie mogli dac mp3 tak jak w street legalu??????
-
Pepek
- Świeżak
W gierce pokazują się tytuły utworów oraz ich wykonawcy - wpisać te informacje do jakiegoś programu peer-to-peer no i masz utworki w mp3.Skfarek pisze:Juz mam i gram! Wczoraj do 3 w nocy siedzialem. Ok 40 wyscigow ukonczylem. Gierka rzadzi. Kicha jest tylko lekka z torami, prawie caly czas te same i troche malo mozliwosci przerobek (w porownaniu ze street legalem). A poza tym ile mozna czekac na nowe spojlery albo zderzaki??? Tylko non stop dostaje jakies kichaste naklejki. Dobra koniec narzekania. Muza za to jest bardzo fajna i dlatego mam pytanko - jakies pomysly jak ja z gry wytargac aby wysmazyc na plytce? Bo pliki z muza maja jakies lewe rozszerzenia. Ech nie mogli dac mp3 tak jak w street legalu??????
-
mmike
- Świeżak
- Kontakt:
hehe.. jakby byly corsaiwki to bylo by nieziemsko
!!
Tylko, jakbysmy wkladali silniki, ktore obecnie posiadamy na real, to ciezkoby mi bylo.....
konfiguracja jest w miare domyslna, ale jest pewien szkopol... jesli masz wersje taka jak 90% spoleczenstwa (wlacznie ze mna) piracka, to musisz sciagnac z netu crack z pathem. Znajdziesz go na tej stronie http://www.torrent.mpm.net.pl
Trzeba tam zapoznac sie z regulami (wszystko po polsku), sciagnac jednego klienta internetowego i juz bedzimy mieli path na dysku
(cale 5 MB) . Pozniej tylko wgrywamy, kopiujemy nowy plik "speed.exe" , dajemy game online, zgadzamy sie na regulamin EA, tworzymy swoje konto, a potem to jzu tylko wybor fury, konkurencji i pokoju
Ze znajomymi gramy w room NA EAST, bo nie ma tam tloku. Rownie dobrze mozna utworzyc nowy o nazwie CTM
Moj nick, to "corsolotek" , jakby ktos wchodzil to prosze o info na gg 
Tylko, jakbysmy wkladali silniki, ktore obecnie posiadamy na real, to ciezkoby mi bylo.....
konfiguracja jest w miare domyslna, ale jest pewien szkopol... jesli masz wersje taka jak 90% spoleczenstwa (wlacznie ze mna) piracka, to musisz sciagnac z netu crack z pathem. Znajdziesz go na tej stronie http://www.torrent.mpm.net.pl
Trzeba tam zapoznac sie z regulami (wszystko po polsku), sciagnac jednego klienta internetowego i juz bedzimy mieli path na dysku
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
juz mam 
caly dzien dzisiaj gralem...faaajne
ale w poprzednich wesjach jakos lepiej sie jedzilo tymi samochodami.
caly dzien dzisiaj gralem...faaajne
ale w poprzednich wesjach jakos lepiej sie jedzilo tymi samochodami.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym