Nasz cudowny kolega wystawil na sprzedaz kilka rzeczy ze swojego a moze i nie swojego auta ? Wiec postanowilem sie skontatowac, wiec zadzwonilem gadka szmatka ceny i tak dalej ....
I wkrotce wiedzialem co chce i co ile kosztuje, jako ze nadarzyla sie dzisiaj okazja do wyjazdu do Gdanska wiec postanowilem zadzwonic dzien wczesniej, po kilku tel udalo mi sie polaczyc i ustalilem ze bede kolo 12 na miejscu
Dzien wyjazdu - bylem w Gdansku kolo 10 zalatwilem swoje sprawy i kolo 11 zadzwonilem do LUKE_S, ale sie okazuje ze cos tam musi zalatwic w ubezpieczalni i zadzwoni do mnie za godzine i sie umowimy
Wiec wolny czas spedzilem na konsumowaniu posilku i czekam na tel
Mija godzina i nic zero kontaktu, wiec mialem jeszcze jedna sprawe to podjechalem na drugi koniec Gdanska zeby zalatwic to i owo, tel dalej milczy wiec postanowilem zadzwonic po ok 30 probach w cigu kolejnej godziny juz szlak mnie zaczol trafiac, postanowilem zadzwonic do kumpla zeby zadzwonil do LUKE_S zeby sie przekonac co jest grane, i co sie okazalo ? odebral tel. ale na slowa mojego kumpla: czemu nie odbiera tel... i ze czekam juz ze 3 godz na niego, udal glupka i powiedzial ze nie wie o co chodzi bo jest kolega LUKE_S :0 :0 :0
miedzy czasie wyslaem ze 2 sms z pytanie o co chodzi bo zglupialem czy poczekac czy nie, czy cos sie stalo ????
suma sumarum czekalem oko 3 godziny na LUKE_S w niewiedzy co sie dzieje, nie byl nawet na tyle laskawy zeby sie odezwac, ale za to pieknie sciemnial mojemu kumplowi, wracalem juz po ciemku do domu, wniosek mi sie nasuwa czlowiek jest cholernie niepowazny, olal wszystko po calosci, to nie jego fura i graty ??
Mam nadzieje ze czytasz ten post LUKE_S bo nie kumam po co mi taka ciemnote wciskales i wystawiles moj czas na zmarnowanie, ciesz sie ze specjalnie po to nie przyjechalem bo bym byl kilka stowek w plecy i caly dzien zmarnowany
Mam nadzieje ze szanowni forumoicze wyciagna wnioski i nie beda zadnych biznesow z kolega LUKE_S robic bo nic z tego dobrego nie bedzie poza strata czasu i pieniedzy (LUKE_S, gratow i corsy na oczy nie widzialem)
Mam ochote zucac miesem ale sie powstrzymam, jesli ktos ma podobne zdazenia z forumowiczami to prosze o publikacje bo trzeba chyba nieco towarzystwo przetrzepac