A co mi tam zrobie sobie jeszcze maly cruising przez miasto
[OT] Siedze w pracy i mnie czesze...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Skfarek
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
[OT] Siedze w pracy i mnie czesze...
J.w. jestem w pracy i mnie czesze - a tu jeszcze do 21 wysiedziec musze
- jedynym pocieszeniem jest to ze zostaly mi jeszcze 2 h i wtedy wsiade sobie w moja ukochana Corse i bede mogl pojechac do domku.

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Nie o to mi chodziło
Wiem co to jest cruising, nawet piosenka jest "wir sind die coolsten, wenn wir cruisen, wenn wir durch die City dusen"
Chodziło mi o to, że taki temat jest zupełnie jak z kosmosu. Nie chce sie czepiac, ale kazdy siedzac na uczelni, w pracy, w domu i sie nudzac bedzie zakladal temat i pisal, ze mu sie nudzi, ze swedzi go pieta albo dlubie w nosie. No ludzie...
Ja nie mam nic przeciew tematom OT, jak sa smieszne...
pozdrawiam
Wiem co to jest cruising, nawet piosenka jest "wir sind die coolsten, wenn wir cruisen, wenn wir durch die City dusen"
Chodziło mi o to, że taki temat jest zupełnie jak z kosmosu. Nie chce sie czepiac, ale kazdy siedzac na uczelni, w pracy, w domu i sie nudzac bedzie zakladal temat i pisal, ze mu sie nudzi, ze swedzi go pieta albo dlubie w nosie. No ludzie...
pozdrawiam
- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
Racjapirat pisze:Nie o to mi chodziło![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Wyginaj śmiało ciało
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Re: [OT] Siedze w pracy i mnie czesze...
OOOO KURWAAAAA!!!!!!A co zapodales?Skfarek pisze:J.w. jestem w pracy i mnie czesze
Nie ladnie tak w pracy!!
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: [OT] Siedze w pracy i mnie czesze...
zgubek pisze:OOOO KURWAAAAA!!!!!!A co zapodales?Skfarek pisze:J.w. jestem w pracy i mnie czesze![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ladnie tak w pracy!!![]()
![]()
![]()
Zgubek:D No Co Ty:P Łądne buty....
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
...jak Ci sie nudzi, to przejrzyj archiwum, duzo ciekawych rzeczy znajdzieszSkfarek pisze:Ok sorki - juz nie bede takich rzeczy zarzucal. Skladam szczera samokrytyke: To byl jeden jedyny raz i sie nie powtorzy. Ps. Ale tak mi sie nudzilo ze musialem cos zrobic! A praca ważna rzecz bo dostaje sie za nia kase, ktora mozna wydac na samochod!
pis brader