to chyba nie takie pare groszy hmm a na marginesie jak zabezpieczyc przednie lamy przed tymi h... s..... k...... itd bo nie chwalac sie mam ladne nowe i pieknie swieca teraz nawet widze auto ktore jedzie przedemna heheheeearts pisze:czemu taka srobka miala by sprawiac klopot ? jesli bedzie zrobiona z dobrego materialu i do tego nietypowy leb (klucz oczywiscie tez) i po sprawie .... mysle ze 99 procent skutecznosci, ja przez zime napewno cos takiego zorganizuje bo niedam jakiemus skurwysynowi zarobic pare groszy
"Nienawidze poniedzialku"
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt: