Prośba
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Pepek
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Prośba
Sorka ale to o co chce Was poprosić nie ma związku z Corsą. Jestem studentem psychologii i musze przeprowadzić badanie na jedne z zajęć
. Szukam pełnoletniej osoby z Warszawy lub okolic która będzie mogła spotakć się ze mną cztery razy. Pierwsze spotkanie-zawarcie kontraktu z osobą badaną, drugie i trzecie spotkanie- rozwiązanie testów i ostatnie- 20 minutowy wywiad psychologiczny. Wywiad musze nagrać na dyktafon( nagranie będzie wysłuchiwała tylko moja profesorka). Osoba badana nie musi podawać imienia, nazwiska itp. Nie mając jeszcze magistra niestety nie jestem uprawniony do podawania informacji zwrotnych dotyczących wyników testu. Wiem że nie prosze o byle co ale jeżeli znajdzie się ktoś tak miły i poświęci mi troche czasu będe wielce zobowiązany. Pierwsze spotkanie będzie (wzależności od osoby badanej) jutro, we wtorek lub we środe. Dzięki. POZDRAWIAM!