[Mocno - oT] Proszę o ZAGŁOSOWANIE na fotkę :)) Pomożecie??
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Izunia
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
[Mocno - oT] Proszę o ZAGŁOSOWANIE na fotkę :)) Pomożecie??
Hej!! Sorki za "spamek". Mam OGROMNA prosbe!! Prosze kliknijcie w ten link http://www.konkurs.canon.pl/index.php?s=1747 - tam jest zdjecie robione preze mnie, dodane w konkursie canona dla amtorow i ZAGLOSUJCIE na nie, jesli Wam się naprawdę podoba! Adres e-mail (moze byc "taki zapasowy" przeciez ) i OK...W mailu zwrotnym bedzie link i to jest "full glos" Dzieki z gory":)))
Juz pare razy widzialam taka "agitacje" np wyborach miss regionu i zawsze klikałam. Mam nadzieje, ze i ja moge tak chwile pomarudzic;)
Iza
Konkurs nazywa się "bliżej marzeń" i w sumie zawiera sporo fotek - biorę w nim udział dla zabawy, ale mam nadzieje ze moze spodoba sie zdjecie...?
Juz pare razy widzialam taka "agitacje" np wyborach miss regionu i zawsze klikałam. Mam nadzieje, ze i ja moge tak chwile pomarudzic;)
Iza
Konkurs nazywa się "bliżej marzeń" i w sumie zawiera sporo fotek - biorę w nim udział dla zabawy, ale mam nadzieje ze moze spodoba sie zdjecie...?
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Dzięki stokrotne!! Naprawdę - coś wspaniałego! Siedzę w domu, mam nogę w gipsie:( I dzieki wam czuję się jakbym latala normalnie:))
Co do agitacji, to tam jest niesamowicie duzo ładnych fotek, ale zobaczcie, ze np taka fotka http://www.konkurs.canon.pl/index.php?s=1190 ma 124 glosy :] A wydaje mi sie, ze moja mozer sie podobac...trzymajcie sie i dzieki raz jeszcze....
Niesmialo prosze, jak mozecie podajcie linka znajomhym na gg...pliska - moze im sie spodoba?
Co do agitacji, to tam jest niesamowicie duzo ładnych fotek, ale zobaczcie, ze np taka fotka http://www.konkurs.canon.pl/index.php?s=1190 ma 124 glosy :] A wydaje mi sie, ze moja mozer sie podobac...trzymajcie sie i dzieki raz jeszcze....
Niesmialo prosze, jak mozecie podajcie linka znajomhym na gg...pliska - moze im sie spodoba?
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Casio QV 5700 5mpx, manual, statyw (ksiazka;)) )sierak pisze:To ja kliknąłem ale powiedz mi czym robiłaś to zdjęcie ... jakim sprzętem?
Dzięki raz jeszcze wszytkim, kolega Niestety okazuje się i tak wygrywa ilość znajomych:) Ale przynajmniej nie mam ogromnych komleksów jesli chodz o fotkę:) DZieki ! Jestescie super!
CTM #102 błąd_yna
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
no z tym czy wszyscy jestesmy super to chyba oczywista sprawaIzunia pisze:Casio QV 5700 5mpx, manual, statyw (ksiazka;)) )sierak pisze:To ja kliknąłem ale powiedz mi czym robiłaś to zdjęcie ... jakim sprzętem?
Dzięki raz jeszcze wszytkim, kolega Niestety okazuje się i tak wygrywa ilość znajomych:) Ale przynajmniej nie mam ogromnych komleksów jesli chodz o fotkę:) DZieki ! Jestescie super!
śmigaczo-fruwacz