Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REN pisze:tak wiec zeby rozwiac wszelkie watpliwosci i gdybania:
SPOTYKAMY SIE W SOBOTE 27.09 o godz. 7:30 NA WISŁOSTRADZIE PRZY ZJEŹDZIE NA PL. WILSONA JADAC W KIERUNKU NA GDAŃSK, jest tam przystanek autobusowy i wystarczajaco duzo miejsca zeby zaparkowac w kilka samochodow, potem bezposrednio do modlina
no ja bylem w szoku, byla corsa A z wygladu szrot z big intercollerem, pod macha pewnie let, bo to bylo 2.0T, zapizdzalo niemilosiernie ...... niskie 13 bylo, moze ktos cos sie podpytal o ten wynalazek ???? chyba byl robiony w poznaniu w tej firmie co uturbila wedlug swegu patentu vectre i astre ... czekam na jakies informacje o tej furze, jestem w szoku :0 :0 :0
arts pisze:no ja bylem w szoku, byla corsa A z wygladu szrot z big intercollerem, pod macha pewnie let, bo to bylo 2.0T, zapizdzalo niemilosiernie ...... niskie 13 bylo, moze ktos cos sie podpytal o ten wynalazek ???? chyba byl robiony w poznaniu w tej firmie co uturbila wedlug swegu patentu vectre i astre ... czekam na jakies informacje o tej furze, jestem w szoku :0 :0 :0
ja sie pytalem to 2.0 turbo swiezo zlozone...pierwszy start..zapomnialem jaki dokladny silnik ale mowil ze z omegi...pelny wtrysk i tak dalej...mial robiony kolektor i tak dalej...wypas pod maska wygladala...wlasciciel sieskarzyl ze pompe zle umiescil i sie grzeje i ryzyko powstaje wybuchu...robilem jej zdjecia wiec jak satan ja pokaze to zobaczycie co i jak...no dodam tylko ze miala tak wielka chlodnice ze nie miala zesci zderzaka z przodu oraz atrapy:-) No i bardzo byla pordzewiala:-)
Z tą Corsą był problem bo koleś na początku nie mógł jej wcale odpalić ale jak widać wygrał walke i poszło. Ja już niestety nie zobaczyłem jak jeździ no chyba że pojechała jak stałem godzine w kolejce po hod-dog'a A czas jej tak jak przewidywaliśmy ... na tym samym silniku astra miała okolice 13.9 więc Corsa oczywiście lepiej poleciała.
Ogólnie nie było źle ... kilka fajnych autek ale lipa, że nie było telebimu bo kiepsko było widać. Widocznie przyoszczędzili tym razem.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
sierak pisze:Z tą Corsą był problem bo koleś na początku nie mógł jej wcale odpalić ale jak widać wygrał walke i poszło. Ja już niestety nie zobaczyłem jak jeździ no chyba że pojechała jak stałem godzine w kolejce po hod-dog'a A czas jej tak jak przewidywaliśmy ... na tym samym silniku astra miała okolice 13.9 więc Corsa oczywiście lepiej poleciała.
Ogólnie nie było źle ... kilka fajnych autek ale lipa, że nie było telebimu bo kiepsko było widać. Widocznie przyoszczędzili tym razem.
zgadza sie co do te corsy...zrobione ja w niecaly miesiac...a co do furek to wlasciwie nic ciekawego nie widzialem
arts pisze:a widzieliscy na parkingu ta czerwona corse 5d??? masakra :0 :0 :0
ja widzialem i mam fotki!zderzaki kijowe ale ogolem spoko poszerzona!jak bede mial czas to wrzuce fotki a teraz zmykam na impreze
pozdro
fotki jej tez zrobilem satan je umiesci( nie pominolem rzadnego ciekawego okazu) a i gadalem z wlascicielem on ma progi zrobione z blachy i wszystkie wyrzuszenia...ma zajrzec na nasza stronke i sie zapisac...a na imprezke to wybijam pozniej
Odnośnie Modlińskiej Corsy A "Geco Cars" z Poznania sprawa ma się tak.W piątek popołudniu przejeżdzałem niedaleko firmy i nagle na krzyżówce przejeżdza przede mną na lawecie w kierunku stolicy to auto-i już wszystko było jasne.Mr. Eugeniusza Fibicha (właściciela firmy-serwis Opla)poznałem latem tego roku przy okazji wymiany pierścieni na tłokach,tuż po artykule w GT o jego patencie (tam też Combolot).Organizowałem wtedy przejazd na premierę 2F2F i rozmawiałem z nim o tuningu,jego patencie itp.Za jakiś czas gość pyta mnie o używane Corsy "mogą być stare i bez silnika".Od słowa do słowa wyjaśnił mi jakie ma plany a najlepszy był koniec-cytuję:"....bo jakby się dało w Corsie zrobić ze 300 KM,to mogło by się wtedy okazać że najszybsze auto w Polsce wcale nie jest takie najszybsze"(chodziło mu o Eclipse opisywane w w/w GT-12,67 na 400)Ja nie mogę ,gość jest blisko.
wcale sie nie zdziwie jak mu sie to uda...bardzo nie duzo mu brakuje...jesli znasz tego Pana to moze zdradz Ci jakies szczegoly techniczne bo mi to nie bardzo chcial:-)