Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.
Dzis mamy czwrtek i chyba czas podjac kilka decyzji.
Po pierwsze kto wogole jedzie do modlina a po drugie kto ma zamiar sie scigac. Chcialbym orientacyjnie wiedziec ilu nas bedzie. Zeby juz wiecej nie mieszac to oze umowimy sie w ten sposob ze na parking dla scigajacych wjezdzaja tylko CI ktorzy maja zamiar sie scigac dla reszty klubowiczow bedzie miejsce na parkingu(ja i Pirat jedziemy z rana wiec zajmiemy miejscowki) dla zwyklych uczestnikow zlotu...prosil bym zeby kazdy kto ma zamiar jechac niech sie nizej wpisze i poda w jakim celu jedzie...jesli ktos na 100% nie wie czy bedzie niech sie wstrzyma z odpowiedzia do momentu gdy bedzie ostatecznie wiedzial co i jak...pozdro all
<b>Mile widzina tak frekfencja jak na ostatnim spocie w Wawie:-) A moze bedzie nas wiecej? Wkoncu to ostatnie spotkanie zastanowcie sie dobrze nad tym</b>
Skoro ostatnie to może jednak ustawmy się wszyscy na jednym parkingu a nie jedni Tu a dródzy Tam bo to bezsensu. Po co robić dwa pokazy furek CTM'u ? Czekam na odpowiedzi na maila kto będzie do dzisiaj do 23:00.
widzial ktos pogode na jutro bo jak bedzie tak jak dzis to jade i tez rozbieram tylne siedzonka
satan masz taka furmanke jak ja wiec bedziemy mogli powalczyc
No ja też przyjade ... oczywiście daje wszystkim szanse i nie będę startował na 1/4 mili. Niech inni też mają coś z życia
Kurde ... tylko kiedy ja samochód umyje
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
ja bym sie scignol tak tylko dla zmierzenia czasu...ale nie mam pojecia co mam zrobic zeby sie scigac a pozatym nie mam sie z kim scigac...chyba ze jakas niedlubana 1.2 chce to sie chetnie scigne....podkreslam ze mam nie dlubana serie totalna i wypachany samochod bo nic nie wyjmuje!pozdrawiam
to jak chlopaki kto bedzie na parkingu dla scigajacych sie???
rozumiem ze nie wszystkim sytuacja pozwoli ale w miare mozliwosci mozna chyba dolozyc te 25zl ja nawet musialem pozyczyc bo kasa utopiona w czym innym ale wjade i pewnie se czas zmierze zapraszam wszystkich
ja sie wybieram, jestem z numerkiem 625. mozemy wystartowac we dwoch jako "no mods" corsa
z osmanem jak wydlubie wszystko to nie wiem czy sie bede mierzyl
wowa najprawdopodobniej nie bedzie, ale trzymajmy kciuki, zeby sie wszystko udalo, bo to dobry partner do wyscigow pod warunkiem, ze nie wymieni kolek na mniejsze
ja tam nie zmieniam markos nie ma cie na GG wiec powiedz mi tu pomozesz mi wywalic tylna kanape w modlinie ???? bo w domu nie moge bo bede mial pasazerow:P
cyberpooh pisze:markos a ty koleczka bedziesz zmieniac ?
nie chce mi sie.. poza tym nie bardzo mam na co je zmienic.. znowu dostane w dupe od wszystkich, ale co tam, warto sie przejechac dla samej zajawki
ej ja bede seria 1.2 i nic z niej nie wyciagam wiec ja bede najgorszy tymbardziej ze sie raczej nigdy nie scigalem...no moze pare razy nie osman?? hehe
!markos pisze:
ej ja bede seria 1.2 i nic z niej nie wyciagam wiec ja bede najgorszy tymbardziej ze sie raczej nigdy nie scigalem...no moze pare razy nie osman?? hehe
!markos pisze:
pozdrawiam
hhe pamietam pamietam
ale z braciaka polo 1.4 8v wygralem nastepnego dnia sie scigalismy to moj zyciowy sukces jak narazie i teraz szukam chetnych co maja 1.2 serie do posciagania sie zebym mial szanse!pozdrawiam
kubelt pisze:Ja mysle, ze tez bede. Nie bede sie jednak z wami ustawial na 100%, po prostu gdzies was znajde
ja z piratem jade tak okolo 9 wiec nsa miejscu bede najpozniej o 10...planujemy stanac na koncu parkingu jak najblizej startujacych w wyscigu wiec tam nas szukajcie...planujemy rozstawic sie szeroko zeby dla Was miejsce bylo...
ale z braciaka polo 1.4 8v wygralem nastepnego dnia sie scigalismy to moj zyciowy sukces jak narazie i teraz szukam chetnych co maja 1.2 serie do posciagania sie zebym mial szanse!pozdrawiam
ja mam 1.2 ale szans duuzych to nie masz troszke inna waga:-)