cos w okolicach Wawy..
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
szczyt desperacji - internet komutowany z mojej nory... cos mnie podkusilo!markos pisze:a skont pan ma internet o tej godzinie, co?wow pisze:fajnie bylo - ciecham sie strasznie, ze tak duzo autek bylo... to zajebiscie mile... dzieki Wam wszystkim ze wpadliscie.
jesli frekwencja bedzie dopisywac tak jak wczoraj to faktycznie parking przed bemowem jest okee i byc moze tam powinnismy skierowac nasze kolka.
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
afair spotyka sie tam tylko hondapl.org... poza tym pisze o bemowie, dlatego ze ludzie chcieli bemowa bo mialo byc tam super i wogole... dla mnie neste jest calkowicie super i chociaz chcialoby sie zeby przyjezdzalo tyle autek zawsze to szczerze w to watpie. absolutnie nie chce zadnego zametu wokol kwestii neste czy nie neste...qomo pisze:na bemowie w srody maja spotkania takze inne kluby wiec moze tez byc ciasno:-)
c20rsa, czlowieku meeen!
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
No i ja tez przylacze sie do tych pochwal i licze dalej na conajmniej taka frekwencje. I mam nadzieje, ze Sierak zmieni sobie dni do imprezowania
i tez czasem zablysnie na spocie (kolorkiem oczywiscie
)
.
Ale najlepszy moment podczas powrotu to mialem z tym zamknietym pasem ruchu.. Wyjezdzam z zakretu a tu caly lewy zamkniety, a na srodkowym ciezarowka jadaca dwa razy wolniej :0 ..
No z ust mi to wyjales.. Wlasnie chcialem Ci napisac o tym stopie, a jak podjechalem do siebie to zobaczylem, ze swiatelka cos slabo swiecaqomo pisze:spoko spoko...he jeszcze sobie z endo i piracikiem rajdzik uzadzilismy:-) momentami szybko byl0...endo nie masz jednego swiatla z przodu!(tak wiem a ja nie mam lewego stopu:-)) pozdro all
Ale najlepszy moment podczas powrotu to mialem z tym zamknietym pasem ruchu.. Wyjezdzam z zakretu a tu caly lewy zamkniety, a na srodkowym ciezarowka jadaca dwa razy wolniej :0 ..

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Z całym szacunkiem ale nic z tego nie rozumiem. Proszę o dokładniejsze i uważne pisanie bo rozczytać nie można, nie wspominając już o sensie zdania bo co ma przysłowiowe "...pisanie ksiązki..." do stacjii paliw Nestle.GUMIS2000 pisze:Nestle jest git lub ksazke mozna napisac ale
Postaram się poprawić ale jakoś tak wyszło ...endo pisze:Mam nadzieje, ze Sierak zmieni sobie dni do imprezowania i tez czasem zablysnie na spocie (kolorkiem oczywiscie )
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
wow pisze:afair spotyka sie tam tylko hondapl.org... poza tym pisze o bemowie, dlatego ze ludzie chcieli bemowa bo mialo byc tam super i wogole... dla mnie neste jest calkowicie super i chociaz chcialoby sie zeby przyjezdzalo tyle autek zawsze to szczerze w to watpie. absolutnie nie chce zadnego zametu wokol kwestii neste czy nie neste...qomo pisze:na bemowie w srody maja spotkania takze inne kluby wiec moze tez byc ciasno:-)
i raz na jakis czas vectra unlimited...hehe musimy jakos oznaczyc neste...trzeba gdzies nakleike klubowa zainstalowac:-)
corsa A & Audi S3

- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
wiem ze to nie iejsce na to ale szkoda mi bylo nowego tematu zaczynac czy ktos ma moze na kompie ten napis corsa tuning masters i poprostu CTM w tych kolorach i czcionce co jest orginalnie jak tak to prosil bym by wyslal mi to ma mail kyniek@lj.pl
tja nastał czas spokojnego kombi...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To ja Ci odpowiem, że jest to zastrzeżony znak klubowy i czcionke ma Prezes i raczej nie ma szans abyś ja uzyskał a przynajmniej tak mi się wydajekyniek pisze:wiem ze to nie iejsce na to ale szkoda mi bylo nowego tematu zaczynac czy ktos ma moze na kompie ten napis corsa tuning masters i poprostu CTM w tych kolorach i czcionce co jest orginalnie jak tak to prosil bym by wyslal mi to ma mail kyniek@lj.pl
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
kyniek pisze:dzieki qomo wlasnie o to mi chodzilo
spoko nie ma problemu
sorry za jaks ale niestety to tylko prymitywny aparat z komorki:

hehe moj aparat nawet nie ogarnol wszystkich:-) ale widac kilka furek wiec sie ciesze:-)
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2003, o 18:33 przez qomo, łącznie zmieniany 1 raz.
corsa A & Audi S3

-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
Chodzilo mi oto ze ta miejscowka jest git czyli stacje Nestle .sierak pisze:Z całym szacunkiem ale nic z tego nie rozumiem. Proszę o dokładniejsze i uważne pisanie bo rozczytać nie można, nie wspominając już o sensie zdania bo co ma przysłowiowe "...pisanie ksiązki..." do stacjii paliw Nestle.GUMIS2000 pisze:Nestle jest git lub ksazke mozna napisac ale
Choc napewno nie jedna ksiązkę mozna napisac dywagojac
czy jest to dobra miejscowka czy zla .
Ale jeszcze raz Powtazam ze to jest najlepsza lokalizacja
i nie dlatego za mam blisko
i nie dlatego ze mam udzialy w nestle
i nie dlatego ze sie boje w innych dzielniach warszawy
tylko dlatego iz uwazam to za orginalne miejsce i
niepypowe przez co atrakcyjne
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
GUMIS2000 pisze:Chodzilo mi oto ze ta miejscowka jest git czyli stacje Nestle .sierak pisze:Z całym szacunkiem ale nic z tego nie rozumiem. Proszę o dokładniejsze i uważne pisanie bo rozczytać nie można, nie wspominając już o sensie zdania bo co ma przysłowiowe "...pisanie ksiązki..." do stacjii paliw Nestle.GUMIS2000 pisze:Nestle jest git lub ksazke mozna napisac ale
Choc napewno nie jedna ksiązkę mozna napisac dywagojac
czy jest to dobra miejscowka czy zla .
Ale jeszcze raz Powtazam ze to jest najlepsza lokalizacja
i nie dlatego za mam blisko
i nie dlatego ze mam udzialy w nestle
i nie dlatego ze sie boje w innych dzielniach warszawy
tylko dlatego iz uwazam to za orginalne miejsce i
niepypowe przez co atrakcyjne
ja sie przekonalem calkowice co do miejsca chociarz mam bardz odaleko:-)pozdro all
corsa A & Audi S3

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Co do oleju, to chyba nie mój, choć z posta mogłoby tak wynikać. Ja wróciłem do domu i po całej nocy ani śladu oleju na kostce pod wiatż. Może ktoś wcześniej stałz godzinę i rzygał olejem, bo olej tak szybko nie schnie. No chyba, że to YAQBa 
A co do lokalizacji. Hm... fakt daleko, ale jak nas ładnie widać z ulicy
Miejsce oryginalne
i na razie niech tak zostanie
Endo - dobrze, że jechałem ostatni:D, ale wcześniej nie było żadnego znaku oprócz strzałki za zakrętem skurwysyny!!
Pozdrawiam
A co do lokalizacji. Hm... fakt daleko, ale jak nas ładnie widać z ulicy
Endo - dobrze, że jechałem ostatni:D, ale wcześniej nie było żadnego znaku oprócz strzałki za zakrętem skurwysyny!!
Pozdrawiam